127 comments found

I LOVE your work.

Would love to see the whole site but the links on the tabs other than the slideshows don’t seem to be working.

AndonDesign

Hi, thanks, actually all the menu links are working, except the SLIDERS and STYLES because they have submenus, you can choose one of their submenus.

Regards

Oustanding work! Great value too!

Love it!

does the search field work once installed or does the functionality need to be added.

Also the blog section …. does this work without being the wordpress theme or is it there for show?

Thanks

AndonDesign

Hi,

the Search needs to be implemented and the Blog is just for show. I figured I had it done for WP so might as well include it in case someone wants to use it as a News section, etc.

Regards

Philly31 Purchased

Hi,

How do I change the font color in both the body and navigation? Thanks.

AndonDesign

You can get a little add-on tool for FireFox called Firebug that will help you determine which css classes or id’s are applied for what element…

Default-user
Philly31 Purchased

ok, thanks. i’ll take a look at it.

AndonDesign

Which navigation are you talking about, the top navigation menu or the nav. in the sidebar?

Niiiiice .. this flash banner .fla is also included in the package?

AndonDesign

Yes, it is included

okie77 Purchased

Could you send me a screen shot of your XML settings for piecemaker? The downloaded version animation is different and I was hoping that I would not need to play with the settings to get the same effect as the Live Demo. BTW Nice Structure and documentation.

AndonDesign

Hi,

I just uploaded a screenshot of the WP Piecemaker settings which are the same, you should be able to map them to the xml from the screenshot, the naming is almost identical.

You could find it here…

subieken Purchased

Warning: fopen(../wp-content/themes/qualifire/sliders/piecemaker/piecemakerXML.xml) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/k/e/n/kenm58/html/wp-content/themes/QualiFire-WP-Theme/qualifire/sliders/piecemaker/piecemakerXML.php on line 45

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/content/k/e/n/kenm58/html/wp-content/themes/QualiFire-WP-Theme/qualifire/sliders/piecemaker/piecemakerXML.php on line 46

I get this when I try to activate piecemaker

Suggestions? Thanks in advance, Ken

AndonDesign

Hi,

it looks like you uploaded the original zip you downloaded from ThemeForest “QualiFire-WP-Theme” which is wrong, please read the documentation!

What you need to do it unzip that file inside the “QualiFire-WP-Theme” called “qualifier.zip”, this is the theme folder you need to upload to your hosting provider after you unzip it.

Cheers

Hi, nice theme, thinking to purchase.

Before that, I have problem with Contact page layout in Mozzila FF 2 .0.20, 3.0.14, 3.5.3; In 3.6 is OK (WinXP) and FF 3 .5.9 on Linux has same problem

Problem is left column which is rendered down and left out of screen. If You need screenshot i will send it.

Thanks in advance, Alex

AndonDesign

Hi,

if it’s just the contact form, I’m guessing Google maps might be causing it, perhaps if I reduce the width of the map it should be ok.

I’ll check that out.

Thanks

AndonDesign

Just tested it on Mozilla 2.0.0.12 and turned out to be the ReCapture code. As soon as I turned off ReCAPTCHA everything’s fine. The ReCAPTCHA code is fed through javascript, so if it’s really annoying it could be turned off, I’ve given that option in the top of the contact.php

Pewo Purchased

I bought your work very much. compliments I expected to be exactly like the live preview.

... I have problems with the operation of the slider … -Slider-1 is not smooth, slider-2 is still a picture, slider-3 is still on an image. can you help.

thanks PEWO

Pewo Purchased

... “Piecemaker is great …. but the other two slides do not work!

help me.

thanks

AndonDesign

Hi,

sliders two and three only come with one photo as a demo so you need to add your own images to see the other sliders rotate.

Cheers

Beautiful. This one is for sure my next purchase. It’s stunning.

durk Purchased

I can usually re-set an entire web template in a matter of 20 minutes. With yours, it’s been 2 hours and I’m still having problems figuring out all the different index.htmls you have with in this thing. Not to mention your template is not setup the way you have it displayed here on your Forest-Den demo.

Your documentation is well written, but for a highly skilled coder, not an amateur, in which over 70% of the buying customers are here at ForestDen. Make it simple and understandable for the entire crowd. There’s no need to empress the other high-end coders. It takes a skilled, smart person to make instructions simple and clear for all, and I know you’re that person!

ADDING SLIDES : That’s the biggest problem for me on your template, and it is so simple that a caveman should be able to it, but because you have no set pattern of more than one slide in your coding, I cannot duplicate the coding sequence for more slides.

Please help me on this adding slides problem.

Thanks so much, and again, it is a nice template!

AndonDesign

The only difference b/n the source and the demo is the extra images. The quickest way I can think of to help you with setting multiple images is by viewing the HTML source in the demo site. If Firefox, for example, open the demo site, right-click on the page and select View Source, there you’ll see the repeating pattern for each slide depending on which slider you’re currently viewing.

I agree with you that I should have including more than one image, even if it’s the same image repeated multiple times. I’ll update the theme on that.

Usually people are very happy with my documentation, so far you are the first one to complain. I also make myself avail. for support, so you can always ask me if you don’t understand something.

Cheers

durk Purchased

hmmm…

I went from top to bottom on that source page via Firefox on your ThemeForest demo just like you suggested. I could locate a slide_1.jpg through slide_4.jpg sequence code anywhere on the source screen.

Please just tell what file it is in and roughly the location line in that file. You type the code here for 2 slides. that will help.

Thanks

AndonDesign

Which one of the three sliders are you referring to, Piecemaker, Cycle 1 or Cycle 2 ??

AndonDesign

If you email me, I’ll send the the files with more than one slider example

durk Purchased

I got it! -Thanks

durk Purchased

Thanks for your quick response!!! That’s a plus in my book! 5 Stars!

AndonDesign

Glad you had it sorted out.

Let me know if you have any other questions.

Cheers

durk Purchased

Everything is running great now, but I forgot to ask you how to get rid of the gray “Loading First Image” slide. Or at least its test, “Loading First Image”.

The reason why is, I’m getting people so focused on that “Loading First Image” text, that it is actually taking their attention from the coolness of the 3D slider. They can’t read that text, because it’s there only for a micro-second and then it’s gone. It looks out-of-place.

Any ideas?

AndonDesign

Hi,

I’m afraid we might be stuck with it, because it’s part of the Piecemaker flash slider, which I didn’t write. I’ll have to get back to you on that, I’ll do some research. Meanwhile if you want to check out the source website for any info, even though I didn’t see anything in the documentation: http://www.modularweb.net/piecemaker/

AndonDesign

The “loading first image” image is part of the flash file and would need to be changed by editing up the flash object.

Please send me an email if you need more info, I’ll send you the ”.fla” file that you could edit yourself if you have Adobe Flash and place whatever text or image you’d like as the preloader image.

Cheers

Philly31 Purchased

Hi,

I’ve been unable to have any pictures align to the right of the text in the main paragraph. Is there a way to achieve this? Thanks.

AndonDesign

Hi,

here’s the code
<img class="alignright" src="images/demo-image.gif" height="200" alt="Demo Image" width="200" />
All you need to do is add the class “alignright” to the tag to get the result. For left align use “alignleft” class and “aligncenter” for center align respectively.

I did update the theme’s source files with example for image examples under the typography page, you could just download the theme again

Regards

kjdotts Purchased

Hello,

First of all, EXCELLENT template! This is some VERY NICE work!

A few comments…

  • The README _License.txt file incorrectly refers to this as a WordPress theme. I know there is an actual WordPress version of this template so I guess it’s referring to that.
  • Upon implementing the template, I noticed a 2-3 second delay with each page load. Using Firebug I quickly deduced that the problem was the Flickr Plugin in script.js. Since I currently do not require that functionality, I commented the section out and everything loaded perfectly from there forward. You might want to note in the documentation about this or possibly comment it out by default to avoid less savvy users experiencing unexplained page load delays. The delay is probably because of the invalid xxxxxx@xxx sample ID you have coded in taking a few seconds to fail.
  • In numerous places, you refer to the download version of the template as a “WorldPress [sic] Template” instead of “Premium Site Template” as shown in the demo. I know this will just get replaced but I am sure you want the download files to be free of such inconsistencies.

One Issue…

  • I enabled the Superfish Menu autoArrows option (in script.js) but it does not render correctly in the top level of the menu. Also, sub-menus do not include the arrows. From a usability standpoint, I believe this option should function correctly and probably be enabled by default.

Thank You,

Later!

AndonDesign

Hi again,

I just realized you were talking about the dummy content, for that I don’t care, it could be anything, so I won’t bother changing it, as you stated it will get replaced anyway…

Cheers

kjdotts
kjdotts Purchased

I’m pretty sharp with CSS so I’ll see what I can do to get the autoArrows capability implemented. For now, I will just manually add an indicator on menu entries with sub-menus (see example below).

<li><a href="features.html"><span>Features &raquo;</span></a></li>

As for the WordPress references, I have OCD so I obsess over insignificant details. I guess I’m cursed—HA!

Later!

AndonDesign

Cool, yes it would be easier to accomplish the menu thing in the Site Template than the WP theme. You could always add a class to the span and work with it in terms of adding little graphic to it as a background image

Cheers

Hi Please can you help me with some trivial stuff …. I m unable to set my custom images to sliders …. they simply do not work …. I have tried everything, even uploading my pic with ftp and changing their names to slide_1.jpg it do not work …. uploads seams to go fine but it actually it doesnt upload anything.

Otherwise theme is great. Please help….. f you want I sent you my login details so you can try for yourself.

Marko

AndonDesign

Hi,

I’m sure there’s a good reason why it’s not working, usually the theme is either not installed correctly or permission problem, would you please email me with a link to your site.

Cheers

Default-user

Hi Thanks on quick reply I am doing some site for my client and currently using IP in url until finish, so I guess maybe this causes a problem during upload, but it does not work with manually uploaded files …..

Site url is

67.15.211.7/~tangar72/

Thanks in advance Marko Veselinovic

by
by
by
by
by
by