127 comments found

Friend, every time I add the effect on the rotary slide picemacker, “do not work for links to the pages:

Description Text </ headline> special_break </ break> Here You Can add a description text for this slide. </ Paragraph> special_break </ break> This text Will be loaded from an XML file and formatted with an external CSS file. You Can Also Easily add special_break </ inline> hyperlinks </ a> . This one leads you to the home page, by the way. </ Paragraph>

The Link does not generate the image, what do I do?

AndonDesign

Hi,

could you please email me a link to your site to have a quick look. Click on my avatar to get the email form on my Profile page (bottom right).

Thanks

I love your theme and fast responses to questions.

I was trying to change the image height and width of the Cycle 1 and when I go to the Qualifire Options in wordpress, and change the height, it does not change it. But when I do the same for Piecemaker, it updates it correctly. How can I change the height for Cycle 1?

I selected Cycle 1 and then pressed the Save and Activate button. Then I updated the Image Height value from 360 to 450 and hit Save at the bottom of the page, it does not update it.

Thanks

AndonDesign

Hi,

make sure you clear the cache of any caching plugins you might have and in your browser.

Do you see the width and height in the HTML when you view source?? Look in the “li” list elements for the slider.

If you want me to have a look, send me an email through my Profile page (click on my avatar then look in the bottom right of the page).

Regards

Default-user

I looked at the source and cleared the cache. It does show the image height of 450 that I changed under the Qualifire options but it does not reflect on the page. I tried the same settings with Piecemaker and it works fine.

Unfortunately I cannot send you the link as I have not activated the theme on my currently active blog yet. I have been testing your theme on my laptop on the localhost.

See the source below:
        <div id="c1-header">
        <div class="container_24" id="header-content">
            <div class="c1-slideshow">
                <div class="c1-slider-navigation" style="width:940px; ">
                <a href="#"><span class="pngfix" id="slider-prev">Prev</span></a>
                <a href="#"><span class="pngfix" id="slider-next">Next</span></a>
                </div>
                <ul id="c1-slider">
                    <li style="width:940px; height:450px;">
                    <div class="c1-slide-img-wrapper">
                        <img class="slide-img" src="/wp-content/themes/qualifire/sliders/cycle/cycle1/images/WomanInConstructionSite.jpg" alt="" />
                    </div>
                    </li>
                    <li style="width:940px; height:450px;">
                    <div class="c1-slide-img-wrapper">
                        <img class="slide-img" src="/wp-content/themes/qualifire/sliders/cycle/cycle1/images/ElephantInMumbai.jpg" alt="" />
                    </div>
                    </li>
                    <li style="width:940px; height:450px;">
                    <div class="c1-slide-img-wrapper">
                        <img class="slide-img" src="/wp-content/themes/qualifire/sliders/cycle/cycle1/images/SeattleCenterFerrisWheel.jpg" alt="" />
                    </div>
                    </li>
                </ul>
                <input class="base-url" value="http://localhost:8888" type="hidden" />
            </div>
            <!-- end c1-slideshow -->
            <span id="c1-resumeButton" style=""><a href="" class="pngfix" title="Play">Play</a></span>
            <span id="c1-pauseButton" style=""><a href="" class="pngfix" title="Pause">Pause</a></span>
            <div id="c1-nav" style=""></div>

        </div>
        <!-- end header-content -->
            <div class="clear"></div>
            <div class="container_24 pngfix" id="c1-shadow"> </div>
        </div>
        <!-- end c1-header -->
AndonDesign

That is odd.

Also, make sure the actual images have the same dimensions as you require.

Regards

Hi

I had a question on customizing the blog section. Once I click on one of the blog post, it of course let’s me read the whole article along with the user comments. I was wondering if there is a way to go to show Next and Prev links to the other articles in the blog? I am pretty sure I will need to customize the theme for that. Is there a way to do it without messing up the format of the title of the blog article?

For an example of what I mean, please follow the below link: http://www.hintofsaffron.com/2011/01/26/bread-bowl-with-dal/

Above the bread bowl recipe, I have left arrow for the previous recipe and a right arrow for the next recipe.

Thanks

AndonDesign

Hi,

feel free to experiment with the following functions: http://codex.wordpress.org/Next_and_Previous_Links

In you case you can insert them in ‘single.php’. Try in various places before or after the title and see if you like the results.

Regards

koronz Purchased

Hi I have some quesitons. 1. Is it possible to make the sliders background white ? 2. Can i fit the slider into the slider background sizes that i can show it in the frames ? 3. Is it possible to put the logo in the left corner ?

I would be happy if i can get help ?

Regards

AndonDesign

3. What do you mean by left corner?? The logo already is in the left corner within the boundaries of the website 960px width. Or are you talking about the most left in the browser window?

AndonDesign

3. What do you mean by left corner?? The logo already is in the left corner within the boundaries of the website 960px width. Or are you talking about the most left in the browser window?

koronz Purchased

Hi I have some quesitons. 1. Is it possible to make the sliders background white ? 2. Can i fit the slider into the slider background sizes that i can show it in the frames ? 3. Is it possible to put the logo in the left corner ?

I would be happy if i can get help ?

Regards

AndonDesign

I’m not sure I understand your second question, please change your question so that it’s clear what you would like to accomplish.

Thanks

koronz Purchased

Hi I have some quesitons. 1. Is it possible to make the sliders background white ? 2. Can i fit the slider into the slider background sizes that i can show it in the frames ? 3. Is it possible to put the logo in the left corner ?

I would be happy if i can get help ?

Regards

AndonDesign

Hi,

you posted your question 3 times.

Here, to answer 1. here’s some general guidelines on how to Change Background colors:

Style 1 style sheet: themes/qualifire/styles/style1/css/style.css

=============================================== Around line 11: #wrapper-1 { background:url(”../images/top-bg.png”) repeat-x scroll left top #F4F4F4; ... The image ‘top-bg.png’ affects the top area including the Menu background

=============================================== Around line 18: #top { background:url(”../images/top-highlight.jpg”) no-repeat scroll 0 0 transparent; ... This one affects the top area background image (the image behind the logo, slogan and search)

=============================================== Around line 108: #piecemaker-header { background:url(”../images/header-bg.png”) repeat-x scroll 50% 0 #F4F4F4; ... This one affects the background behind the slider

=============================================== Around line 483: #page-content { background:url(”../images/pages-content-bg.png”) repeat-x scroll 50% 0 transparent; ... This one affects the background behind the pages/posts etc. titles for all pages in the theme other that the home page.

===============================================

All PSD files contain slices of the required images. In Photoshop you just have to go File—> Save for Web & Devices… select the slices you’d like to generate (Shift+click to select multiple slices), hit “Save”, at the next “Save Optimized As” dialog box under Slices dropdown select “Selected Slices” and “Save”.

koronz Purchased

Hi , 2.I want to fit the slider with the background. I mean, the picture in the slider should be the same size, as the background. I hope that is clear, if not please tell me :) I can also send a screenshot to you?

3.yes, i’m talking the most left at the corner ?

Thanks and Regards

AndonDesign

Sure, email me a screenshot please.

Thx

hi help me! I have a problem with this theme to open it in Internet Explorer 6,7,8, my address is www.casadealabanzacr.com, my email is fantom2080@hotmail.com thanks

AndonDesign

Hi,

I think you may have some invalid HTML in one of the Text Widgets, please check your code, make sure you always have closing tags for div’s, p’s, etc.

Regards

but only in internet explorer I don’t have problems with other browsers , I download the zip qualifire, open index in internet explorer without having changed the code, the code run problems Internet Explorer only.

I repeat, this happens to me without having changed the code, nothing. thanks! help!

qualifire site, have problems with internet explorer?, how to correct this?, I check the code thanks!!!

AndonDesign

Hi,

what exactly is the problem, I check on my computer and looks fine?

Hi

I installed the qualifire theme and activated the piecemaker slide. After that I uploaded an image and removed the default slide image that came with the theme. When I browse to the site, it still shows the default image. Also, when I checked the directory wp-content/themes/qualifire/sliders/piecemaker/images, I don’t see the image that I uploaded via the UI. Not sure what is going on? I even removed the theme and re-installed the theme and what is odd is still the same settings show up. I even checked to make sure theme was deleted from the wp-content directory. Is it being cached somehow (I do not have wordpress caching or anything). Not sure why the settings still stick even after removal. Help!

Thanks

AndonDesign

also clear your browser cache as well

Default-user

The permissions were already correct and I did clear the browser cache and it still the same problem. I even uploaded a new image and it says uploaded successfully in the qualifire options screen but when I look in the images folder, it does not show the image. In fact I am not sure where it is uploading the image. I could not find anywhere in my folder.

Any other tips? I am stumped. I have the theme running fine in my local computer and in another blog and it is working great. But my main blog www.hintofsaffron is still having issues. Not sure how I can resolve this. Really appreciate your help and ideas.

AndonDesign

Hi,

I will ask you to email me through my Profile page to confirm your purchase, so please login with the account that was used to purchase the theme. Then I’ll give you instructions to further assist you in resolving this issue.

Regards

OMG

Fatal error: Call to undefined function: mb_convert_encoding() in /home/content/m/a/t/matseo/html/wp-content/themes/purevision/sliders/piecemaker/piecemakerXML.php on line 3

piecemaker need this to work

How do I fix this?

Matt

GUY on here call the Bebel says

Seems like your php was compiled without the multibyte extension – I don’t know the code, so I can’t offer you any fixes.

Please post on the item’s comment page to contact the author. He will be able to help you.

AndonDesign

Hi,

the problem comes from the fact that your PHP setup it’s missing an extension called php_mbstring Please, contact tech. support at your hosting company and tell them about this extension missing, they should be able to help you enable it. Here’s more info on this, looks like other people had a similar problem with a plugin: http://wordpress.org/support/topic/plugin-tweetstream-fatal-error-call-to-undefined-function-mb_convert_encoding

Regards

hi I download the theme again to open it in internet explorer, has problems again

AndonDesign

Hi,

this doesn’t tell me much, could you please describe what kind of problem. You can email me your site to have a look too if you’d like. send me an email through my Profile page.

Regards

my exact problem is, when to open a web page for example qualfire index of the template site in internet explorer, 6, 7, 8, the menu bar goes misplaced, and after a few seconds, the internet explorer closes automatically, and I checked on many computers, but this problem only happens in Internet Explorer and not on other browsers. my site is www.casadealabanzacr.com send you the code in an email on your profile page. thanks for looking at the code! thanks.

AndonDesign

Yes, I sent you an email pointing out a few problem spots with your HTML markup.

Regards

I hope your help I’m interested more templates of internq7 thanks!

ok I chek my code thanks!!!

Philly31 Purchased

Hi,

The preview shows that there’s a video portfolio but I do not see that file. Please help.

Thanks!

AndonDesign

Hi,

All the Portfolio pages featured on the demo have been created just for the demo, but you have the ability to create any Portfolio page you’d like following the theme’s Documentation and support video here:

Portfolio Section setup: http://www.youtube.com/watch?v=BD3NUW4w3Cw&fmt=22

Regards

Hi there! I LOVE this template… absolutely perfect for what I was looking for!

Quick question – can you tell me the font that is used in the template so that I can match the text I’d adding to the piecemaker slider images?

Thanks so much! :)

AndonDesign

Hi,

the default font family used for the general text is “Arial” and for titles/headings is “Eurofurence”.

Regards

PERFECT ! Thank you so much!! :)

hi,

I like this template, can use this template for existing asp.net website ? i mean we will update the content accordingly. please suggest me.

AndonDesign

Hi,

I’m not an expert with asp.net but you shouldn’t have any problems implementing it.

Regards

by
by
by
by
by
by