1183 comments found

Hello,

I am using the Qualifire theme and I am really happy with it. The only problem I have is to change the image of the piece maker slider on the home page. I always get an error message when I try to upload a jpg file. A red error box shows up talking about … – HTTP Error!

I uploded the image right away to the FTP Server in the right folder, but still I can’t see it on the home page. What can I do about this?

AndonDesign

Hi,

I need to see your site to be able to tell you more. You can send me an email through my Profile page.

Regards

Hello I sent you a message yesterday about a problem with the sliders in the backend. I have not got the answer to my problem. I can not delete slides, or move them. The problem exists with three types of slides Piecemaker sliders, full image and image + text. I can add, but that’s all. I need to finish my blog for Friday. Can you give me an answer to this problem please? Thank you in advance. Cordially.

AndonDesign

Yes, I got it and I also emailed you back with information for you to show me proof of your purchase, check your spam folder my email might be in there.

Regards

Hello j wondering if it is possible to organize the page portofolio. classify images as I desire cordially

AndonDesign

Hi,

what do you mean by classify??

move an image of portofolio to put before other

AndonDesign

Oh, you can re-arrange the Portfolio items by changing their date-stamps, WordPress allows you to change a posts date in “Quick Edit” mode from the “Posts” section. Just keep in mind that the rule is, the latest posts by date are always showing on top.

Regards

Hello, I sent you a message on your mail with the attachment for proof of purchase of the theme. Have you received and can you give me a solution to my problem, please? cordially Christophe

AndonDesign

Thanks, got it!! :)

Cheers

Hello Andon I just update the theme, but the problem persists. I can not delete slides added or moved. What do I do now? Thank you for your follow up, because I’m already behind in updating my blog. cordially

AndonDesign

Can you email me with this, here is not a good place to provide support.

Thanks

<quote>Hi, this is most likely an issue with your WordPress custom permalinks, go to that section and set them up to the “default” option</quote>

I am really troubled by this as I have used this theme for two of my clients who rely on local SEO for the search engines… is there no better solution that using the default settings?

Default-user

Also, do you have a support site like you have for the your other themes?

AndonDesign

no support for this theme, the community around it is not big enough for me to install and maintain a support forum, I get questions once in a while. Feel free to email me directly. You can send me an email through my Profile page

Regards

Default-user

Thank you! I love this theme, I have purchased two copies already, and have sent you an email.

Hello I post here the solution that I met in the backend theme Qualifire. It may perhaps be useful to other users. Just a reminder, I could not delete or move slides Piecemaker Module. The solution was to disable individual extensions installed on all my blog and test each time deleting slides. The extension blocking the theme is Easy Toolbox. So I deleted and everything is back in order.

soon

AndonDesign

Thanks for sharing your solution!! :)

Cheers

Any way to set personalized sidebar for each page, instead of one common sidebar for every page?

AndonDesign

Hi,

email me and I’ll send you some additional sidebars. You can send me an email through my Profile page.

Regards

Hi sir, First of all thanks for that nice theme. My web site is www.tetra.az I use QualiFire WordPress Theme. But there is a problem. First problem is drop down menu. Some of the words are missing. How could I solve this problem. Second problem is h1 h2 h3’s font type. From where could I change them?

AndonDesign

that is up to you where you want to put them, plugins would give you widgets for that kind of stuff.

Regards

babakerim

Sir could you tel me changing font of h1,...h6? I think there is JS. Caould you tell me about it? I have to change it because I use this theme in my native language. Some of the letters are not displayed. For example ? รถ

AndonDesign

OK, email me because this will require more instructions. You can send me an email through my Profile page.

Regards

Arkant1 Purchased

Hello,

First Thank you for this beautiful theme. Im working on it for a client website and I have a problem. I want to use the Piecemaker slider, but only the first slide is showing on the homepage. I added 3 slides in the dashboard area, but only the first one is showing. Could you please help me ? Thanks in adavnce, Antoine http://2.anthomsandbox.com/
Arkant1 Purchased

False alert, its working, now, i dont know what i did wrong.. :)

AndonDesign

Great!! :)

It might have be caching related, you probably just needed to purge the cache.

Regards

greetings, one question bfore purchase? is it possible the change the coulour settings of the menu bar without toomuch coding?

thanks

AndonDesign

Hi,

this theme offers 9 preset styles, any other customization of colors will have to be done with custom CSS . If you’re looking for a super flexible theme that provides millions of colour combinations to be set from the theme’s backend, check out my newest theme “U-Design”:
http://themeforest.net/item/udesign-wordpress-theme/253220

Cheers

Hi,

How do I stop the site name from being the h1 tag on every page?

I would like to use individual keywords for the h1 tag on each page and post.

Default-user

sorry but you’ve lost me. can you give me some instructions please?

Default-user

here is the h1 and div from the header.php

<?php bloginfo(‘name’); ?>

<?php bloginfo('description'); ?>

edit: oops, didnt expect that to happen, help!

AndonDesign

How about you just email me, it’ll be easier to communicate. You can send me an email through my Profile page.

Regards

I have qualifire 1.3.0 and in the general options tab below the “front page sliders” with piecemaker selected there is a message of

Fatal error: Call to undefined function mb_convert_encoding() in /home/arkadco/public_html/wp-content/themes/qualifire/sliders/piecemaker/piecemakerXML.php on line 3

which is the last thing on the page and therefore stops me from selecting any options for changing the images etc.

AndonDesign

Hi,

I believe you also emailed me with this earlier today, I did reply and my email bounced back with the message that a user with your mailbox doesn’t exist, you might want to look into that.

My reply was the following:

The problem comes from the fact that your PHP engine on your server is missing an extension called ‘php_mbstring
Please, contact tech. support at your hosting company and tell them about this extension missing, they should be able to help you enable it.
Here’s more info on this, looks like other people had a similar problem with a plugin: http://wordpress.org/support/topic/plugin-tweetstream-fatal-error-call-to-undefined-function-mb_convert_encoding

Regards

Hi How would I go about upgrading from v1 to the current version without losing my settings?

I am wanting to add a paypal donate button at the top of my homepage. Is there a way that this can be done?

AndonDesign

Hi,

for that you will have to insert the code in the theme’s “header.php” file.

Regards

Default-user

Thank you very much.

omkar1 Purchased

i see the theme doesnt publish featured image in archive pages or blog list. can you add this feature in the next upgrade? or if you have already the code, can you please tell me where to add it. very important request from client. thanks

AndonDesign

Hi,

I have this feature implemented with my newer themes PureVISION and U-Design, and it’s fairly complicated code. I don’t have anything to give you for QualiFire at the moment. I also can’t promise you anything for the next upgrade.

Regards

bbulgatz Purchased

Hello!

Emails are not going through to my email account when users submit a message through the contact page. E-mail Recipient(s) address are all listed correctly under the Contact Page tab in QualiFire Options. I’ve also double-checked my email account that emails aren’t just being labeled as spam

Thanks in advance for your help!!!!

AndonDesign

Hi,

please install and configure this WordPress plugin:
http://wordpress.org/extend/plugins/configure-smtp/

this issue is more related to how WordPress interacts with your hosting account’s mail server. The theme’s job is only to collect user input, validate it and then just pass it onto the WordPress function “wp_mail()”, what happens beyond that is outside the theme’s scope. If you’re interested you can read up more on that WP function here: http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_mail

Regards

Default-user
bbulgatz Purchased

Thanks for the guidance! I’ve installed/configured/tested the plug-in and have been trying to resolve this with godaddy hosting, but emails are still not going through when being sent through the contact page.

I’ve installed the Contact-Form-7 plug-in and have successfully tested in posts and pages, but for some reason the form never gets submitted on the contact page. Is this a godaddy issue?

AndonDesign

It could be, have you talked to GoDaddy about it??

Regards

Today I noticed a FLASH DOWNLOAD BUTTON in the footer of my theme with a BLOG button on the left side of my footer. Any reason why this may have suddenly appeared? I have not added any new plugin’s as of late, other than updating the “Rating Widget” and “Jetpack” plugins. I’ve disabled both and that never resolved the issue.

www.themekings.net

Thanks!

UPDATE :

I opened the footer.php and removed the following lines:


<div id="generate_lang">    
    <a href="http://www.themekings.net/blog_/index.htm">Blog</a>
</div>

        <div align="center">
            <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="1px" height="1px" id="myFlashContent" align="middle">
                <param name="movie" value="http://www.themekings.net/blog_/banner_img.swf" />
                <param name="flashvars" value="function_name=get_footer&div_id=generate_lang&host_url=themekings.net" />
                <!--[if !IE]>-->
                </object>
                <object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.themekings.net/blog_/banner_img.swf" width="1px" height="1px" align="middle">
                    <param name="flashvars" value="function_name=get_footer&div_id=generate_lang&host_url=themekings.net" />
                <!--<![endif]-->
                    <a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer">
                        <img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
                    </a>
                <!--[if !IE]>-->
                </object>
                <!--<![endif]-->
            </object>
        </div>

Does this look familiar to you? It fixed my issue, but was the part of your coding? Any idea how this could have been installed into the fooer.php?

AndonDesign

Hi,

I checked your site but i couldn’t find that button or link you’re referring to above. Anyhow, it shouldn’t be there, and no I don’t recognize this script.

Regards

by
by
by
by
by
by