122 comments found

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
sanapix Purchased

another issue after i made the theme rtl there is small problem in ie9 this site shows big left u can try it on the demo site if u put rtl in this line

<html lang=”en-US” dir=”ltr”>

u’ll understand me

rascals

Unfortunately but Raiden does not have support for LTR .

sanapix
sanapix Purchased

this is bad answer if wordpress itself supports rtl then u should do and what i did ask not that u make the work for me but only this stupid thing in the worst browser on earth INTERNET EXPLORER .

by the way i figured it out right after i sent u the question and the answer so that other users use MY help is to remove <?php language_attributes(); ?>

from the start of the header.php file <!--[if IE 7 ]> <html <?php language_attributes(); ?> class="ie7"> <![endif]--> <!--[if IE 8 ]> <html <?php language_attributes(); ?> class="ie8"> <![endif]--> <!--[if IE 9 ]> <html <?php language_attributes(); ?> class="ie9"> <![endif]--> <!--[if (gt IE 9)|!(IE)]><!--> <html <?php language_attributes(); ?> > which does not effect anything and it has no use in displaying the site.
sanapix
sanapix Purchased

You Write in item details

Full localization – template and administrative interface

what u mean in that only LTR

arabic AND hebrew not welcomed

if u insest i request that u put in the detials

RTL Not Supported

and i will compain to themeforest !!!!!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
iloveny Purchased

Hello,

The font on submenu is very hard to read. How do I change the submenu text color to white, and hover to gray, please advise, many thanks!

rascals
Hello, Go to theme settings > Customize > Custom CSS and paste following code:
ul#menu li li a {color:#999;}
ul#menu li li a:hover {color:#fff;}
Default-user
iloveny Purchased

Thank you for quick reply! The code works perfectly :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Thank you for the speedy replies!

“[social type=”twitter” link=”http://twitter.com/username” title=”Folow” tooltip=”false”]”

^Where do I enter this to change my social icon destinations? Is it in the .php file? There’s just so many places to look! : )

That FaceBook application for WordPress is fantastic; thank you so much!

rascals

Hello, You mean the link target? or social icon image?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, I changed my permalinks as described in your documentation, but none of my websites pages are working! can you help?

rascals

Set the default permalinks and check your site again.

Read the below article to help you set the permalinks on your server.

http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks
Default-user

I am trying to add pretty permalinks, problem is when ticking the custom permalink option and adding the codes, all my pages lead to 404 errors, ca you help me fix my permalinks?

rascals

We emailed you back with some details and send to you solution for your questions. If you have any other problems or need further assistance you can email us via our profiles page contact form.

Default-user

I got the email that you sent me, and I know that if I put the default permalinks, the website will work. The problem is I do not want the default permalinks, and was unable to follow the instructions you sent. Can you explain in more detail how I fix my problem, thank you

rascals

Whether mod_rewrite is enabled on your server?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

“Hello, You mean the link target? or social icon image?”

The link target; I can’t see to find it! Thank you!

rascals

If you want the links open in a new window, it is best if you add a simple Javascript code in the Theme Settings> Custom Javascript.

Please send to us your question again through our contact form, we will be able to help you.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
iloveny Purchased

Hello,

I would like to add more than 2 testimonials onto page. How do I do that, here is the code in VISUAL mode:

Testimonials

[1_2]

[testimonials limit=”1” offset=”0” random=”off”]

[/1_2]

[1_2_last]

[testimonials limit=”1” offset=”1” random=”off”]

[/1_2_last]

[divider]

rascals

Hello,

You can display all testimonials e.g:
[testimonials limit="-1" offset="0" random="off"]
or display 5 testimonials:
[testimonials limit="5" offset="0" random="off"]
Default-user
iloveny Purchased

thanks it displays now

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, I am having trouble with the theme. I was able to change my permalinks to pretty permalinks. The problem I get now is that If I try and create a new page or post, I get a 404 error on the page. can you give me a fix for this?

rascals

Of course we will help you, but send to us your question again through our contact form http://themeforest.net/user/rascals (bottom of the right column), we will respond as fast as possible.
Send us following data:

- Your problem/request
- Url to your installation
- Access data to your backend

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, I am having trouble with the theme. I was able to change my permalinks to pretty permalinks. The problem I get now is that If I try and create a new page or post, I get a 404 error on the page. can you give me a fix for this?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
iloveny Purchased

There is a problem with the Contact Form. I initially tested it out by typing my my personal email address. It worked just fine and I received all test emails to my personal outlet. Now I am ready to launch site for client and changed the email to client’s email address for contact form through theme settings. The problem is the test emails are still coming in to my personal email and did not change over to the new client email. Please advise. thanks.

rascals

Hello,

please check your contact form shortcode, because you could use your email address in the shortcode.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

“If you want the links open in a new window, it is best if you add a simple Javascript code in the Theme Settings> Custom Javascript.

Please send to us your question again through our contact form, we will be able to help you.”

I’m not so much concerned with them opening in new windows as I am in trying to locate just WHERE it is that I insert the hyperlinks to my FB, Twitter, etc, so that when the icons at the header are clicked, the paths are correct. As of right now, they just reload the page.

This, along with editing my “bio” information at the bottom of each post, are the only two issues I seem to be having. Other than this, fantastic theme and I’m glad I purchased it!

rascals

Ok, change LINK parameter from ”#” to your link e.g. :

[social type="twitter" link="http://twitter.com/username" title="Folow" tooltip="false"]
Change bio information in your profile: http://awesomescreenshot.com/0eb5ker75
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

hi, just looking for a litle help. i’m trying to create a gallery of images but it doesnt work. they upload fine into the media gallery and i create a gallery page, add the images but then i preview the page i just see a load a loading icons? please help?

rascals

Hello, Of course we will help you, but send to us your question again through our contact form http://themeforest.net/user/rascals (bottom of the right column), we will respond as fast as possible.
Send us following data:

- Your problem/request
- Url to your installation
- Please also add our conversation here (especially your request) for easier reference
- Access data to your backend

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

As always, thank you for the quick response! The bio answer has helped immensely. Where might I find that string of code to alter for my social media icon URL ’s? That’s the last of my pestering, I swear! : )

rascals
Hello, Go to /includes/social_icons.php and change path e.g:
<img src="<?php echo THEME_URI . '/styles/images/social-icons/facebook.png';?>" alt="Facebook" />
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi mate

Is the theme using its own caching? My client is complaining that the site is very slow and I have it on a decent host. Or would you recommend a caching plugin ?

www.irishcookeryschool.com

Regards Steve

rascals

Hello, Unfortunately not, try: WP Super Cache – A very fast caching engine for WordPress that produces static html files.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

OK for the life of me I can’t figure out the simplest thing. On the Homepage Image template, how the heck do you add links to the big Slider Images? I can’t find anywhere to input the links…

Thanks.

rascals

Hello, please see following screenshot:

http://awesomescreenshot.com/0e05t5pcf
Default-user

Thanks for the reply! Unfortunately those options do not appear when I click on the blue “plus” icon:

http://awesomescreenshot.com/0f75tsr16

Ideas?

rascals

So, you must set “Image Type” at “Image with link” and should be ok.

Default-user

Oh duh, haha I got it thanks ;)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

I may be simply missing this… But when I click on the documentation file, it takes me to my themeforst download page. I’m needing help with the homepage slider. Adding an image is not changing the image in the slider.

Thanks

rascals

Of course we will help you, but send to us your question again through our contact form http://themeforest.net/user/rascals (bottom of the right column), we will respond as fast as possible.
Send us following data:

- Your problem/request
- Url to your installation
- Access data to your backend

  • Bought between 500 and 999 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Netherlands
  • Referred between 1 and 9 users
_jd Purchased

How can I disable the ‘recent work’ that’s displayed at the footer of the homepage?

rascals

Hello, please see following screenshot:

http://awesomescreenshot.com/0f6614qa1
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
sanapix Purchased

hi can i make the r-slider to work automatic i mean (auto: true).

rascals

Hello, Go to > Intro settings > delay and enter the number of seconds.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi mate

I have an event plugin working with the theme, in the latest version the calendar section of the plugin is failing to load / show up, after speaking to the plugin developers they had this to say…

My guess is it’s because your theme is loading jQuery from within the theme, rather than using the version of jQuery that comes with WordPress: 1

<script type=”text/javascript” src=”http://www.irishcookeryschool.com/wp-content/themes/belleisle_1.2/framework/scripts/jquery-1.7.1.min.js?ver=1.7.1”></script>

Not sure why it would work with 1.11 but not 2.0 but we are using other jQuery plugins with the qTips addon and other things, so that might be why. If possible, I’d recommend finding where your theme is deregistering/re-registering the jquery script and remove those lines so it just enqueues the regular jquery from WordPress.

Where abouts in the theme would I go about doing this ?

Kind Regards Steve

rascals
Hello, you can change this in: /framework/scripts/scripts.php comment following code:
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', THEME_SCRIPTS_URI . ' /jquery-1.7.1.min.js', false, '1.7.1', true);

I hope this help you, the latest version of Wordpress has exactly the same versions of jQuery as our template.

Default-user

Hi mate

Thanks for ther response, unfortunately this didnt seem to be be the problem as the latest version still does not appear.

Kind Regards Steve

rascals

Hello,

sorry for delay, Could you please contact us by email and provide some more information so we can investigate your issue.

Send us following data:
- Url to your installation
- Access data to your backend

  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users

Getting this error now when ever i try ti install a plug in :\ Notice: has_cap was called with an argument that is deprecated since version 2.0! Usage of user levels by plugins and themes is deprecated. Use roles and capabilities instead.

Now ive just been hit with this error and cant seem to do anything :( WordPress database error: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ’’’ at line 1] select count(*) as gtrans from products_options_values where products_options_values_name = ‘TEXT’ and language_id = 1’

Warning: session_start() [function.session-start]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 806 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/caca1477/public_html/wp-content/plugins/wp-online-store/core.php on line 134

Fatal error: session_start() [function.session-start]: Failed to initialize storage module: files (path: ) in /home/caca1477/public_html/wp-content/plugins/wp-online-store/core.php on line 134

rascals

That you want to install the plug is out, and therefore caused the errors. The plug is not compatible with the latest version of Wordpress. You have tried to contact the plugin author?

Try uninstall this plug via the database:

http://perishablepress.com/quickly-disable-or-enable-all-wordpress-plugins-via-the-database/
Jamie_humbug99

Ok thanks, will have a look into that. Can you suggest any eCommerce plug ins that work well with your theme? :)

rascals

Hello, I would highly recommend disabling Safe Mode on your server if you are having difficulties. Contact your web host and ask them that you turned off Safe Mode option.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

I am having a problem. My Portfolio is NOT displaying at the bottom of the home page where it says recent work. How do i get my portfolio to display there?

rascals

Hello, make sure that you have enabled “Recent Works” module i theme settings.

by
by
by
by
by
by