276 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hey There, I’ve downloaded your theme and I really love it. I do just have some issues with the Tags. It’s no problem to add tags and they do appear on the website, too. The problem is that they just don’t work. They are clickable but if you click on them, nothing happens.

It would be great if you could help me with this problem.

Jana

SpabRice

Hello,

please send me an email with this issue.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Done :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Indonesia

I can’t insert column, there’s no option appears. Please help :)

SpabRice

I send you an email.

satriyo_na

Thanks :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Camiro Purchased

Hi .. I have some problems with instalattion of the theme.. I can´t acces to “Theme Options”..

You don’t have permission to access /wp-admin/general/ on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

I have all ready change the permission from FileZilla, what can I do?

Best Daniel

SpabRice

This seams like server issue. I’m very bad when it comes to server issues. Try to change all the permissins of your files/folder to 777.

Default-user
Camiro Purchased

I did it, but doesn´t work… could you help me?

SpabRice

Like I said, this seams to be a server problem where I’m very bad in and unfortunately I can’t give any help because I don’t know what to do either.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Germany
  • Has been a member for 4-5 years
2shy Purchased

I just updated to the 1.4-Version and it works great! Thanks a lot for the improvements!

The slider-function is great, but for me it does not show up immediately. When I go to a page, the slider is just missing and only starts to appear after I have reloaded the page. After that the slider is there all the time. I have tested this on different computers and it is everywhere the same issue. Also sometimes some articles seem to load when the slider function is turned on in the theme options. They only start to load after I retry. I have WP Super Cache installed. Maybe that´s the problem?

Also one question: The Tags-Widget now works great, but is it possible to show the clicked Tag above the items on the following result page? Would it be also possible to make the tags in an article (right where the meta-data is shown) also searchable?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Germany
  • Has been a member for 4-5 years
2shy Purchased

I am sorry but I have to mention another issue: Just like derFrankie said earlier the never changing title-tag is a problem for search engines. It´s currently not possible to make a website with this theme SEO -friendly since every custom title for every single page is replaced with one global title.

I understand that the loader just replaces the article without reloading the whole page which makes setting a new title difficult. How about an option to load an article in the old fashioned way with permalinks? Would that be possible? The loading animation is very nice, but to get a SEO -friendly website a possibility to abandon it would be great.

SpabRice

I send you an email.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
jschaeff Purchased

hi,

i am currently setting up your theme and spent the last week trying to figure out how to best integrate a slider – the one i chose (slideshow gallery) did not work out (there was a problem &loader is not a function) – but now i saw that you updated your beautiful theme with a beautiful slider.

but i have one problem to report and one question to ask:

problem: currently i have an issue with the slider messing with the article div width – the auto restriction of the line length does not work – the text is displayed well over the box border (see first item on jschaeff.com) tested with ie8 and ff13 – could you please assist me with that problem?

question: is it possible to include arrow navigation with the slider? i would prefer arrows shown directly above the article box (styled in the custom color set for the boxes near headlines…). i am aware that i can hardly request adding a feature that only i want, but a short hint which div / files to edit would be very nice and appreciated.

thank you in advance. jonathan

update: the loading/reload problem of the slider mentioned above is also an issue

SpabRice
Please send me an email for better support. spabrice@gmail.com
Default-user
jschaeff Purchased

Problem solved. Thank you very much!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Indonesia

Same question like 2shy ”. How about an option to load an article in the old fashioned way with permalinks? Would that be possible?” :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Referred between 1 and 9 users

No reCaptcha in contact form?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, Help needed… Is there a problem with the last WP actualization? I having trouble to see my site – designabsoluto.com.br/site – in all browsers versions. Shouldn’t I do the actualization? If I take it back it will work out? thanks guys.

SpabRice

Did you solve the problem? Everthing works fine on your page designabsoluto.com.br/site.

Default-user

in some machines it works and anothers not. don’t know whats going on…

Default-user

That’s so weird… In some computers it works fine and anothers it won’t. I’m with this problem in mobiles and desktop browsers too. I thought it was the new WP version 3.4, but don’t think so… I’m kinda stucked in here

  • Bought between 10 and 49 items
  • Germany
  • Has been a member for 4-5 years
2shy Purchased

@marciovillar: Are you talking about the new WP version 3.4? I did the update a few days ago and everything works fine. I did the update over the WP Dashboard.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Sorry but I am new at this. Does this theme not come already put together for me and this way I can replace images with my on and copy and paste code? I just have one blank page that downloaded with mine. I’ve downloaded wp templates before that we already put together. Just making sure I didn’t miss something? Thanks

SpabRice

Hello,

you’re not missing something. But I can give you an xml file to import. Send me an email.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hey.. just wanted to let you know that this theme is excellent and has been very easy to work with!

I have only one, minor issue.

Everything looks fine in desktop mode, but when viewed on a mobile device, the 2 (or 3) column text goes outside the background boundary and overflows. It works fine if I only use a single column of text.

If you send me an email I will show you the problem.

thanks!

SpabRice

I can’t send you an email without email adress. Please send me an email. spabrice[a]gmail.com

SpabRice

I’m sorry, I just saw that you already send an email.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
2bazu Purchased

Hello Support,

For some reason when I launch my theme this happens to the category headings:

http://www.2bazu.com/images/tomg.PNG

SpabRice

This is a widget area. You have several widgets in this area. Check on “Appearance > Widgets” and delete them

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
reactr Purchased

I purchased this theme and can report it is wonderful. Simple, well done and easy to use and customize.

I do not understand when to select “post” and when to use “portfolio”. perhaps author, or another user can explain. Thanks ahead of time.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
DeLinds Purchased

hello.

wondering about the portfolio medias section. ive added multiple photos and they are displaying vertically. how do i activate the slider option as shown on your “duo dolores” sample post.

derrick

SpabRice

you can activate in the Theme options > Styling

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States
tono Purchased

I can’t insert a any shortcodes. When I select a green button in the visual editor, it just opens an iframe with my site inside… what to do?

SpabRice

I’ll check this

Default-user
tono Purchased

Hi. Any update on this?

SpabRice

Hello,

please try the latest version 1.5

Default-user
tono Purchased

Hi,

It’s doing the same thing. Am I doing something wrong? Now there’s only a green button with a white plus mark. When I hover over, it says, “insert columns.” So when I click on it, another window opens and inside it is my website. Are there supposed to be options inside that window? What can I do?

SpabRice

yes I reworked the shortcodes. There should be options in this window. Are you sure you haven’t install any plugins? can i see a screenshot of your plugins? please send me an email at spabrice[a]gmail.com

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
emaskin Purchased

It seems Analytics is not indexing each url for the theme. www.estudiomaskin.com, navigating any item, real time analitycs shows only home page visitors… Therefore my ranking in google is dropping down every day! Any idea for a fix? Thanks

SpabRice

I’m currently working on this issue

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 1-2 years

Dear Jana I just did download your theme and install it on Wordpress without any problems.

I checked it on different browsers and did get following script errors on IE 8

Object doesn’t support this property or method ’$container’ is null or not an object script.js Linie: 181 code:0 Char 3 URI :http:spab-rice.com/wordpress/rawa

Do you know how to fix it? I would be very pleased. Best Regards, Martin

SpabRice

Can you send me an email at spabrice[a]gmail.com

  • Bought between 10 and 49 items
  • Germany
  • Has been a member for 4-5 years
2shy Purchased

@emaskin: Yes, this is a big issue I already mentioned above. Because of it my pagerank is also dropping. This is the only complain I have about this absolutely awesome theme. Also looking forward to a fix.

SpabRice

I’m currently working on this issue

Default-user
2shy Purchased

Thank you! Looking forward to it!

I realized another issue that maybe is connected to it: Pingbacks and trackbacks don´t seem to work. I don´t get trackbacks at all even if other friends with WP-blogs link to me. Pingbacks only show up in the dashboard in the comments, but are not visible under the article in the comments. The pingback itself is recognized by the comment counter though. I am not sure if it has something to do with your theme but maybe the urls from the pageloader block it somehow.

by
by
by
by
by
by