2156 comments found

How can I get the footer to display on my blog posts?

Also, how can I get my sidebar to fit to the right side of the screen? It seems there is some sort of padding on the right side that I can’t get rid of.

http://buglesmedia.com
MDNW
MDNW Author

Heya Jams!

Can I get you to file this over at our support ticket system (http://makedesign.ticksy.com) along with a link and a login for us to check out? Thanks! :)

JamsMoore

Thank you!

I just filed a ticket. You say I need to provide my WP login information in the ticket?

Hi. Just purchased the theme – it’s excellent. The documentation says you can opt to not use an image logo. How do I do this? I don’t have a suitably sized logo yet so would just like the remove the default “reaction” logo. Thanks

MDNW
MDNW Author

Hi Gary! Can I get you to file this over at our support ticket system (http://makedesign.ticksy.com) along with a link and a login for us to check out? Thanks! :)

Hello, I am thinking of buying this theme but in the preview all the text in the navigation and body is jagged. Looking at the code it’s supposed to be Helvetica Neue but doesn’t seem to be loading properly. Is this because the font file isn’t on the same directory as the site and everyone is seeing as jagged, or is this something that I’m seeing on Firefox with a PC?

MDNW
MDNW Author

Hi Lavendar!

I haven’t really had any reports of this from any users (and we have a couple), perhaps it’s something where the font is corrupted on your computer? I’m not seeing any issues on my side though, and we test it pretty thoroughly across tons of different devices :)

B

Default-user

Thanks for the reply. Looking at it today it’s all fine so you must be right that it’s a problem with my computer.

Great theme!

Recently I updated to WP 3.5 and now my slider stopped working?

All of the slider images and content are still there but the slider will not cycle through images as it previously did.

Please help.

Default-user

Thank you for your response, however it does not inform me of any available updates for the theme. I am currently running version 1.9.5, is there a newer version?

MDNW
MDNW Author

The most current version is 2.0.6.1 – and you can usually check for that here: http://mdnw.net/update-logs/superskeleton/index.html :)

Default-user

TY!

janell Purchased

Hi, I just installed your theme, and when I went to the customize.php page and it said:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in …wp-content/themes/reaction/element-flexslider.php on line 17

These are the lines of code starting with line 14: <?php if ( function_exists( ‘get_option_tree’ ) ) { $slides = get_option_tree( ‘homepage_slider’, $option_tree, false, true, -1 ); (this is line 17) foreach( $slides as $slide ) {

$lightbox_link = ' data-rel="prettyPhoto[]" ';

What do I need to change to get rid of the error. Many thanks! Janell

MDNW
MDNW Author

Can I get you to file this over at our support ticket system (http://makedesign.ticksy.com) along with a link and a login for us to check out? Thanks! :)

Hi.

I have a problem with the theme looking different depending on which browser its running on.

I run it on safari and firefox myself, and it looks normal, but on Internet Explorer 9 (vista) and XP (IE8) is foreksempel Front Page Feature Row completely black and square.

Is it because of an old browser version?

Thanks.

MDNW
MDNW Author

Can I get you to file this over at our support ticket system (http://makedesign.ticksy.com) along with a link and a login for us to check out? Thanks! :)

janell Purchased

Hi, Sorry, I couldn’t see how to add a comment /clarification to my own post, so I am reposting with further information.

I just installed your theme, and when I went to the customize.php page and it said:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in …wp-content/themes/reaction/element-flexslider.php on line 17 These are the lines of code starting with line 14: <?php if ( function_exists( ‘get_option_tree’ ) ) { $slides = get_option_tree( ‘homepage_slider’, $option_tree, false, true, -1 ); (this is line 17) foreach( $slides as $slide ) { $lightbox_link = ’ data-rel=”prettyPhoto[]” ’;

I have put in a slide and the error message also shows up on the Home page under the slide.

What code do I need to change to get rid of the error. Many thanks! Janell

MDNW
MDNW Author

Can I get you to file this over at our support ticket system (http://makedesign.ticksy.com) along with a link and a login for us to check out? Thanks! :)

my website have problem with mobile version, when we click on the navigation button it will open the drop down in iPhone and when we click on any page then website doesn’t move to the clicked page. Please help me and suggest me how I can fix it. Thanks

kind regards Zeeshan

MDNW
MDNW Author

Can I get you to file this over at our support ticket system (http://makedesign.ticksy.com) along with a link and a login for us to check out? Thanks! :)

how we can test mobile version of this theme using laptop or any desktop computer. please reply ASAP. thanks

kind regards Zeeshan

MDNW
MDNW Author

Double post :)

how we can test mobile version of this theme using laptop or any desktop computer. please reply ASAP. thanks

kind regards Zeeshan

MDNW
MDNW Author

Hi Zeeshan! You can actually just resize your browser to the size of your smart phone or tablet to see the preview :)

iPads Purchased

My current theme makes use of the YAPB plugin to load or insert images. When I Activate the Reaction theme, all my posts do not include the image that I inserted through YAPB. Is there any way to work around this?

MDNW
MDNW Author

Can I get you to file this over at our support ticket system (http://makedesign.ticksy.com) along with a link and a login for us to check out? Thanks! :)

Hello… I can’t seem to make vimeo videos pop-up in a lightbox. How do I do this? The theme option settings are set to show vimeo videos in a lightbox, but it’s not doing this… even when plugins are all turned off.

How can I solve this?

MDNW
MDNW Author

Hi Chuck!

Can I get you to file this over at our support ticket system (http://makedesign.ticksy.com) along with a link and a login for us to check out? Thanks! :)

I upgraded to 3.5.1 and the slider isnt working any more. Help?!

MDNW
MDNW Author

Grab the latest theme version and you’ll be all set :) B

Is it possible to have two filters on a portfolio page? For instance, “Sort by Category”, and “Sort by Region”?

MDNW
MDNW Author

Hi Jams!

You can’t do this with the stock theme and I’m honestly just not sure how much work to code that in custom – you might hit up the guys at http://freelancers.mdnw.net for assistance with this one though :)

B

bynk101 Purchased

Hi,

I’m having an issue with The Blog and Portfolio pages. I keep getting these errors and can’t work out how to fix them:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/seozer/public_html/wp-content/themes/reaction/element-categoryfilterquery.php on line 18

Warning: join() [function.join]: Invalid arguments passed in /home/seozer/public_html/wp-content/themes/reaction/element-categoryfilterquery.php on line 22

I read that it’s got something to do with categories but now sure what I’m supposed to do to fix it.

Any help would be appreciated. M

MDNW
MDNW Author

Hi M!

You’ll just want to specify a new category filter for those pages and re-save them – then you’ll be all set :)

B

Default-user
bynk101 Purchased

Hi B,

Sorry but how do you set up a new category filter?

Thanks,

M

MDNW
MDNW Author

Hi M!

Just create it from the Posts > Categories field or by adding it as a new category to any existing post from the post editor :)

B

this is my website http://www.bodiesbydesign.ca/

we use your theme its not working on mobile. means your theme menu is not working on mobile / iPhone. when we click on any navigation button its open a drop box and when we click on any page then its not shift to that page, this is the problem, Please let me know how i can fix it. or give me the solution of this problem. thanks

kind regards Zeeshan

MDNW
MDNW Author

Hi Zeeshan!

Can I get you to file this over at our support ticket system (http://makedesign.ticksy.com) along with a link and a login for us to check out? Thanks! :)

Gallery doesn’t work correctly, displays the following JavaScript alert box after clicking on an image item: “Image cannot be loaded. Make sure the path is correct and image exist.”

Steps to reproduce:
  1. Create new site with default theme.
  2. Import standard WordPress Theme Unit Test data: http://codex.wordpress.org/Theme_Unit_Test
  3. Install and setup Reaction theme.
  4. Goto “Post Format Test: Gallery” usually here ”/2008/06/10/post-format-test-gallery/”
  5. Click any image (I used the first one)
  6. See error message “Image cannot be loaded. Make sure the path is correct and image exist.”
For your reference the in-page html code snippet is as follows: https://gist.github.com/DeanMarkTaylor/98ef83ce7e826ee132f2

Cheers, Dean.

MDNW
MDNW Author

Hi Dean!

Can I get you to file this over at our support ticket system (http://makedesign.ticksy.com) along with a link and a login for us to check out? Thanks! :)

Default-user

I have created a private ticket http://makedesign.ticksy.com/ticket/34038 which includes a test site link and login.

Cheers.

MDNW
MDNW Author

Thanks Dean! I answered over there and I’ll work on the new unit testing as soon as I can (likely next week).

Cheers! B

bynk101 Purchased

Hi,

I need the first image in a post to show up on the blog row on the front page without having to use a featured image, also all the other blog rows on other pages. At present the text shows up but not the picture…

www.seozer.com

Many thanks,

M

MDNW
MDNW Author

Hi M!

Unfortunately this is setup just to use the Featured Image, and it’s actually a lot more complicated to set it up using the “first image” on a post (and it presents lots of possibilities for bugs and unexpected behavior)... I’ve seen you post some other stuff on here though, and I think it might be best to move some of this over to http://makedesign.ticksy.com where we can answer ya in a better space than the comments thread here :)

B

bynk101 Purchased

Hi,

Can you tell me why when I run a CSS validation tool on my site www.seozer.com it comes back with 60 errors and 268 warnings for each page?

Thanks,

M

MDNW
MDNW Author

Hi Bynk!

Most WP themes return similar results… unfortunately, lots of those CSS validation tools thrive on suggesting impractical and outdated coding guidelines that are more or less irrelevant to modern browsers… I’ll definitely be glad to check it out for you, but there’s a chance that this is just normal CSS tomfoolery on the validator’s part.

Cheers! B

Default-user
bynk101 Purchased

Thanks B!

bynk101 Purchased

Hi,

I wondered: if I wanted to install this on a site that already has data on it how would I go about that? (I assume that first I need to buy another licence.)

I would want to import the structure but not the sample data. Would I have to import OptionTree and then import the theme-demo-options file?

Many thanks,

M

MDNW
MDNW Author

Hi M!

You can just install it as you might expect – the content will still be there, and you’ll just need to fill out the Theme Options panel with your desired settings :)

And yes, you can export/import just the OptionTree settings if you’d like – you don’t need to import all of the sample posts/pages and stuff that you might have installed during the setup.

B

by
by
by
by
by
by