92 comments found

  • Has been a member for 0-1 years

the error below is what am having issues with, pls help.

Warning: Illegal string offset ‘form-transaction’ in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/spil/wp-content/plugins/hydraforms/hydra/Token.php on line 29

aviators

when does this error appear ? on what action ?

Default-user

When I imported the Hydra 1.2 export

Default-user

please this is urgent, thanks

aviators

You should not import hydra 1.2 export, only if you were upgrading from older version than 1.2

This was backward compatibility for old versions.

Try to upload hydra-export.xml back, it should reset the settings to defaults. Or, create new installation using one-click install ( if you are only in setup phase )

Default-user

i just remember vividly, that it was after the installation that i began to see the error.

Default-user

it was when i went to hydra->import that i saw the 2 errors.

1.Warning: Illegal string offset ‘message-control’ in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/spil/wp-content/plugins/hydraforms/hydra/Token.php on line 29

and

2.Warning: Illegal string offset ‘hydra-import’ in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/spil/wp-content/plugins/hydraforms/hydra/Token.php on line 29

please how do i move forward. Thanks.

Default-user
so when i tried to import the hydra-1.2.xml, this is what i got on the URL:- http://localhost/spil/submit/hydra-import-60b9c7fb54335821b5be935698443124

and the page shows 404 error.

i hope you understand the issue correctly. please help me.

aviators

You need to have permalinks set to post name . otherwise it wont work. if you use one click installer, it will setup everything for you. If setting post name wont help, email me credentials to info@byaviators.com

Default-user
i have set the permalinks and its still doesnt work: http://localhost/spil/submit/hydra-import-27a913481a6693e87bb4c72126c95ad8

during permalinks setup i placed this in the httpd.conf file.

<IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase /spil/ RewriteRule ^index\.php$ – [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /spil/index.php [L] </IfModule>

and i am testing on a local server on my mac, do you use teamviewer ?

aviators

You.. dont need to use httpd, hidden file .htaccess should be generated when saving permalinks. it even is automated when you use one-click installation.

Default-user

ok then, i may i have the one click installation.

aviators

let me know how it went

Default-user

i dont know the one click installation file, you are talking about.

aviators

Did you checked the documentation and videos ?

http://wp.realocation.byaviators.com/documentation/#installation
Default-user

i havent see it at all, will check this one now.

Default-user

ok i have seen this video already, setting permalink said it couldnt write to the htaccess file so i tried coping the content and copied it into the htaccess but i didnt work.

aviators

Well i would say there is something wrong with your filesystem permissions on your hosting.

aviators

Check with your hosting why isnt this writeable by webuser

Default-user

well i did this on my mac. i was having similar issues with an e-commerce type too then i had to move it to my windows platform and all permissions issue disappeared. maybe i shld move this to the windows platform, what do you think?

aviators

Hm, you have misconfigured enviroment i guess. Just make sure you have 755 privileges on your whole… wordpress installation folder

Default-user

ok, pls what did you meant by misconfigured environment? after the privilege settings what’s next?

aviators

can be really many things, i cant see in your enviroment, but i would start by checking access and error logs of apache server

aviators

or try the windows solution if its easier for you.

Default-user

ok, i will and update you. thanks for your effort. appreciated.

aviators

cheers

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 1-2 years
ogcprod Purchased

Hello,

In the “property-detail.html” file I think there a bug with flexslider.

If you added more than 4 pictures, the arrow controls are no longer centered vertically.

Can you help me?

Thanks

    <div class="flexslider">
        <ul class="slides">
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/3.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/3.jpg" alt="" />
            </li>
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/12.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/12.jpg" alt="" />
            </li>
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/5.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/5.jpg" alt="" />
            </li>
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg" alt="" />
            </li>
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg" alt="" />
            </li>
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg" alt="" />
            </li>
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg" alt="" />
            </li>
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg" alt="" />
            </li>
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg" alt="" />
            </li>
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg" alt="" />
            </li>
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg" alt="" />
            </li>
            <li data-thumb="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg">
            <img src="assets/img/tmp/properties/large/6.jpg" alt="" />
            </li>
        </ul>
        <!-- /.slides -->
    </div>
    <!-- /.flexslider -->
aviators

Can i see the site ?

aviators

in your css

.flex-direction-nav a {
color: #4d90fe;
text-shadow: none;
top: 280px;
}
Default-user
ogcprod Purchased

Ok, it works but responsive version of the arrows directions are still low

aviators

You can adjust it for any resolution.

see media breaks

http://css-tricks.com/snippets/css/media-queries-for-standard-devices/
Default-user
ogcprod Purchased

ok

Default-user
ogcprod Purchased

Is there a rule to hide the arrows for smartphones version?

aviators

..just display:none; for particular mediabreak

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

hi this theme need a joomla, wordpress or it is ready product to install and use ( need sql base or what)

regards

aviators

We dont have joomla for this

We have wordpress with full demo installation available.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Please tell me where to change color for HTML version I have looked everwhere.

Thank you!

Default-user

That link does not work for me.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Spain
kimbbo Purchased

Hi,

congrat for your design. I love it…but I have a problem with it.

http://www.sinbarrera.es/aparcamientos-adaptados

I have many markers and render my map/web is very very very slow.

Can you help me?. Thanks.

pd: excuse me my poor english :bashful:

bye

aviators

Uhm, well its not really an issue with map, the problem is that php just needs to iterate 1200 properties before it initializes the map.

The function that does this is called ‘aviators_properties_init_map’ however i dont think there is that much room for performance optimization in this, but there can be slight improvements. Hosting upgrade might just be the best and most affordable option for you.

aviators

Thinking about it now, if you are dev , you could actually open the function i pointed out and reduce the overhead by performing one single-huge database select instead in doing lot of small ones, that can be the time consuming.

kimbbo
kimbbo Purchased

Hello again,

In my case the problem was in maps.js in this line:

marker.marker.open(map, marker);

When I have clusters with hundreds markers, that line was the render very slow.

To fix, for de version one, I modified your maps.js .

The final result is here www.sinbarrera.es/temp/maps.js

If you want, yo can see new function dataMArkersLoadLoop(); with a single loop that causes various processes with markers, including marker.marker.open.

This first solution, improves performance.

Now, perfomance is fast http://www.sinbarrera.es/aparcamientos-adaptados

This is all for now

Thanks for all.

aviators

Nice work : )

aviators

Thank you for getting back with improvement suggestion :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
neomhm Purchased

Hi , how do i get the template to be in the BOXed format… not wide.. i do not use compass…

thank you

aviators

Appearance -> Customize : )

Default-user
neomhm Purchased

sorry? What do u mean…. please can you be precise… is that a file? .. where do i customize! ?

aviators

Oh you are using template, sorry

just add ‘layout-boxed’ class to body : )

Default-user
neomhm Purchased

works :) thank you dude… last one… who do I add an image in the background?

aviators

Its all in body class :)

Best thing to do, open the site in Chrome, insect body element in chrome code inspector. and start changing settings – appearance, you will see what classes get enalbed/disabled for particular combination

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Ukraine
Extremum Purchased

Hi.

In last Firefox in your template has a bug: https://dl.dropboxusercontent.com/u/14005705/1Screen/32143.JPG

how about a fix?

aviators

There is no known fix for this as far as i known – and have searched.

Best option i have found out is to stretch the ‘custom’ arrow to a size it hovers over ff dropdown.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

hello nice template really and that what i am looking for long time ago..

My question is:

I Want the “Map Icon” changing according to my selection in filtering form immediately…as Google when i search no need to click search button…just when select location or country… the map update filtering

hope u understand me :)

regards

haitham

aviators

Yes, you have to add trigger on checkboxes – selecting country, city, or any location, which will pre-render the map with filtered results

However how you handle this from functional point of view is up to you. Map JS does support this however.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 0-1 years

PRE SELL Question :

Why this page is not responsive ? http://html.realocation.byaviators.com/property-detail.html

aviators

That is a good question. We will take a look at it, thanks for reporting this.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
joanned Purchased

Hi, where can I find the installation instructions?

Thanks

aviators

Hello, its just html, THere is not installation.

You just open the index.html and template will open in browser.

If you want fully functional backend you need to buy WP version

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hey guys, I just bought the theme to help a friend who was hampered by a programmer needed to map all customers of a site taking latitude, longitude of a mysql database.

I realized the locations are generated in realocation.js on:

// generate random content for properties map for (var i=0; i < 50; i++) { var icon_name = icons[Math.floor(Math.random()*icons.length)]; locations.push(get_gps_ranges(40.67, -73.94, 0.08, 0.60)); contents.push('<div class="infobox"><div class="infobox-header"><h3 class="infobox-title"><a href="#">30 Miller Pl Apt 3</a></h3><h4 class="infobox-subtitle"><a href="#">San Francisco, CA</a></h4></div><div class="infobox-picture"><a href="#"><img src="assets/img/tmp/properties/medium/'+Math.floor((Math.random()*10)+1) +'.jpg" alt="" /></a><div class="infobox-price">$ 13,000</div></div></div>'); types.push('apartment'); images.push('<img src="assets/img/icons/' + icon_name + '.png" alt="" />'); }

I am researching how to pull information from mysql, however he needed to launch the site until the 28th july

Can you help me with this? :crying:

already

aviators

well you can expose the information with json on some custom callback, or cdata :)

Default-user

Thanks , I got it =D

aviators

cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hello guys, i’m having some problem with blank space when i “cut” the page and call one include or require with php.

like, i copy every code above map and paste on separete file, than call require, but on the top of the page i got a blank space.

http://i.imgur.com/JGHPi3s.jpg

http://i.imgur.com/SDXQmu7.jpg

i hope you can help me, i tried utf 8 with or without BOM , ansi, and everything else i found on internet.

aviators

Ehm, well you have whitespace somwhere

Check you php codes if you dont have something like

 <?php 

when it should be

<?php 

Thats.. the case i think

aviators

Note the whitespace.

by
by
by
by
by
by