166 comments found

Hi! I am wanting to buy this theme, but have two questions:

1) IS it possible to have a history bar with more than a few options. I only see examples with 4 or 5, does it scroll if there are 12 or 15?

2) Can the slider be a video?

Thanks!

L

Themewaves

Hello,

1: History bar will better look on 4 or 5, if you do the 12-15 then it will displayed two row with 4,5 items.

2: Slider is Layerslider and i think layerslider can insert Videos on the Slide. Not entire slide only video element. Like our Nuzi theme Video section.

Like the second slider -> http://mazaahai.mn/

Thanks.

Hi, In the single blog post there is 2 “h1” tags…one for the “Blog” title and the other one for the post title…can this be fixed?

Themewaves

Hello,

What exactly do you want?

You want to change the Post Title to H2 then go to the rebound/single.php line 32 H1 tag is located and change it.

Or you want to change the Blog Title on the Top H1 to H2 then rebound/page-title.php line 53,55 change it.

Thanks.

I did it, thank you

Themewaves

Please rate our theme if you like it ;)

Thanks.

Aytex99 Purchased

HELLO! my web site is version 1.8 i’m dowload all files version2.0 How can i update i my site to v2.0 ?? merci

Themewaves

Hello,

It’s a different theme but working process is same. Check this video -> http://www.screenr.com/HUKH

Thanks.

aljuk Purchased

Hi, great theme!

Can you advise me about the mega-menu please? When I roll over the parent navigation link the pop-out menu displays correctly, and the child items display correctly inside it, but those child items are not links, they are just the page titles. Is there something I’m missing?

Themewaves

Hello,

Sry for my bad english explaining, just prepared video screen cast -> https://www.screenr.com/uYtN

Thanks.

Default-user
aljuk Purchased

Thank you! I understand now, and it works great.

Themewaves

Please rate our theme if you like it ;)

Thanks man!

aljuk Purchased

Hi, single portfolio edit screen is not working correctly. “Portfolio gallery settings” disappear whenever the screen in loaded, and when the portfolio is edited and saved (for example changes to text) any “Portfolio gallery settings” are automatically erased.

Themewaves

Hello,

Please tell us which theme version and wp version are you using?

Also please try to test with disable all custom installed plugins (Not a CF7 and Layerslider ) then test it again. If that’s not working this is our problem.

Also please can you tell us which browser are you using etc?

More information you provide then we can test it that environment or found the solution fast.

Thanks.

Default-user
aljuk Purchased

Hi, theme is 2.0, WP is 4.1. Plugins disabled, and no extra functions. I can see the problem from testing, this is what happens:

1. I upload images to the portfolio gallery via “Upload images” meta field in post edit screen. This is ok, everything functions normally.

2. a) But now, if I upload one more image to the same gallery, things go wrong. On the front end (public view) the gallery looks fine (i.e. the image was uploaded and added to the gallery). But, in the post edit screen, the thumbnail for the new image is missing, and the new id is not displaying in ‘gallery_image_ids’ meta value field. So, next time the post is saved, the values are overwritten.

b) The same thing happens if I use “Add to Gallery” in the Media Manager.

Default-user
aljuk Purchased

tested in Safari, FF and Chrome latest versions on Mac.

by
by
by
by
by
by