746 comments found

vlaci Purchased

Hello mo3aser, after the last update I have 3 issues : 1.No matter you still haven’t liked a certain post, the message “You already like this” is always there. 2.About translating this (“You already like this”) – is it now into the language .mo file or I should translate it into tie-likes.php and js/tie-scripts. 3.I haven’t made other updates, only Remal’s 1.6 update but now I can’t edit the Permalink of the posts. When I click on Edit – nothing happens, just adds #post_name to the link the browser…

Do you need a URL of the website ?

Thank you!

TieLabs

Hi,

I checked it and it works fine to me .. red heart with message “You already like this” appears for only posts I liked

Default-user
vlaci Purchased

Hi,

well yes I checked with other browsers. Only Chrome has this issue.

TieLabs

I checked it with chrome and it works fine

I have a lot of categories on my blog, can you select what ones show up in the filter list?

Is it possible to set the post formats from image, music, video etc to genres of music?

TieLabs

Hi,

- if you use Grid Layout you can exclude some of categories and it will not appear in the filter

- You can add image , video and audio post format check it here http://themes.tielabs.com/remal/?cat=5 http://themes.tielabs.com/remal/?cat=6 http://themes.tielabs.com/remal/?cat=7
eralabs Purchased

hi mo3aser, i do v.1.60 update, but when i click save changes button in tie panel, my server response this error:

414 Request-URI Too Large The request URL is over the maximum size allowed! Powered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

Why settings saved by get method? In v.1.0, tie panel save every section alonely. how i fix this error?

Thanks.

TieLabs

Hi,

please empty your browser cache .. also Please check. There might be javascript conflict between theme’s script and plugin’s script. Try to disable all plugins

Hello,

I purchased your theme, is great, but I’m interesting in this feature – Isotope Masonry Grid ($25 – js plugin), where can I buy this plugin and how can I installed it in your theme?

thanks

TieLabs

Hi,

This Js plugin already included and integrated with the theme

Everything was working fine, but today suddenly getting an error when I try to login to the backend of wordpress: http://fantoosical.com/wp-admin. I haven’t made any changes to the system that I know of, but I do think I installed the latest update from you for Remal.

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/content/14/9610314/html/fantoosical/wp-content/themes/remal/functions.php:1) in /home/content/14/9610314/html/fantoosical/wp-includes/pluggable.php on line 876

TieLabs

Hi,

Please try to reupload a fresh theme files again to your site

Hi mo3aser! Beautiful theme, purchased a few days ago and loving it! I’m not sure if this is the correct place for support questions. If not, please let me know.

1) I have tried the custom CSS for aligning the main nav in the center, but it’s not working. This is what I’m using based on your previous comments: #main-nav #menu-main{text-align:center;} #main-nav ul li{display: inline-block;float: none;}

2) For the social counter widget- is it possible to change Twitter with something else, in my case Tumblr?

3) On my iphone5 in portrait view, the logo is too wide for the screen, so I added .logo {display: none;} under “Phones CSS : Width from 320px to 479px”. Is it possible to specify a different logo for just that view in the header code? If not a logo, then perhaps the site title? I have done this with other themes, if you need to see the coding. I’m just not sure how to change it for your theme.

4) On my iphone5 in horizontal view, the social buttons disappear from the header and the footer, and the footer font becomes very large. Is there any way to fix this?

5) When clicking the auto-generated featured image in a post, is it possible to have this come up in lightbox, rather than linking back to the same post?

6) When accessing the homepage, sometimes the header background image loads with a delay. It is a small file, less than 100kb, can we force it to load more quickly?

Here is the site: http://almostfamousbytracy.com/

Thank you so much ahead of time. I really love the theme.

TieLabs

Hi,

1- homepage show 20 posts when you click on category1 in filter and if the 20 posts containing posts from the category1 it will be displayed ..

2- Sorry, I am not sure I understand you correctly,

3-there is no automatic option to add lightbox for all images by default .. it works automatically with [gallery] and for single images you need to use lightbox shortcode

4- there is no option to set the posts number for mobiles .. you can set the number of posts per page in wordpress settings > Readings

5- Theme containing 500 google web fonts you can use one of them or if you want to use your own font you need to use font-face .. check this http://www.css3.info/preview/web-fonts-with-font-face/

Default-user

Thanks for the quick response!

1) The categories filter is still not working here: http://almostfamousbytracy.com/. The filter is only sorting out the posts displaying on the homepage, not all posts (I have 200). All of my categories have several posts, however if you try clicking on a few of the categories, for example-animals, graduation, etc., nothing shows up.

2) Sorry about that. Basically, I want to remove the grey filter over the social icons. I want them to be full color. So I added this: header .social-icons a { filter: none !important; opacity: 0.7;} to my global CSS. Now it shows color icons on my desktop, but still shows grey icons on my iphone.

3) Fixed. But it wasn’t working with a simple [gallery] shortcode…you have to add link="file" as in [gallery link="file"]. I hope this helps other people experiencing the same problem.

Lastly, for that font-face option to add my own font- is it pretty easy to do in your opinion?

TieLabs

Hi,

1- The filter only sorting the posts loaded in the homepage not all posts in the blog ..

2- try this
header .social-icons a , .footer-bottom .social-icons a{filter: none !important;    -webkit-filter: grayscale(0) !important;}

regards

khaled75 Purchased

Hi mo3aser,

I would like to make some changes to the way the theme works as follows:

Image content: On the home page, it uses the “featured image” this is fine but I would prefer for this featured image not to be shown on the post page as I already the image posted. I have all my images contained within captions already but your theme seems to cut off the caption.

Here is basically what I am looking for: http://cdnetworx.com/screenshots/remal-01.jpg

Additionally, your theme does not seem to work with the jwplayer plugin. Not everyone is showing videos from youtube/vimeo. I am hosting my own videos.

TieLabs

Hi,

- from Tiepanel > Article Settings > Hide Featured Image from single page :: set it to ON

what is the problem with jwplayer plugin .. you can use it to add videos in post content area not in post head area

Default-user
khaled75 Purchased

Ahlan wa sahlan mo3aser! Could you please let me know how to fix this: I have all my images contained within captions already but your theme seems to cut off the caption. You will see what I mean if you look at the screenshot.

I will install a development version of WP tomorrow with your theme to show you my jwplayer issue.

TieLabs

Ahlan Akhi :)

please provide URL of the page containing the problem to check it .

elfilali Purchased

Hello mo3aser,

I would like to add featured images from external links, but i cant find a way to do it.

Thanks for your answer.

TieLabs

Hi,

Sorry It doesn’t support that.

marksade Purchased

Sorry to bother you again. Any known reason why video posts do not play in firefox?

TieLabs

Hi,

please provide URL of the page containing the problem to check it .

Hi, this theme looks great and I am interested in using it for my next project but before I purchase it I have two answers: 1. Is this theme compatible with WPML plugin (http://wpml.org)? 2. Is it possible to use the blog filter with topics categories (business, entertainment, sports, etc.) instead of types of post (audio, video, image, etc.)? Thanks in advance, Roger

TieLabs

Hi,

1- Sorry I haven’t tested it yet so I can’t guarantee on it

2- Yes filter works for post categories

Hi mo3aser,

Awesome theme. I just have a question. Is there a way to exclude a category from the homepage grid (sorting menu)?

thanks :)

TieLabs

Hi,

yes from Tiepanel > Layout settings > Exclude Categories from Homepage

Hi mo3aser,

Actually disregard last question. I apologize, I found it. For some reason I thought the “Exclude Categories from Homepage” referred to the main navigation.

:)

vlaci Purchased

Hi mo3aser again, about my problem with v 1.6: I disable all my plugins, I update to 1.6 (from 1.3) and then I can’t move the widgets in the admin, because there is some JS conflict with WP. When I get back the backup to 1.3, everything is fine. I disable all my plugins, so they should’t be the problem. My WP is 3.2.1, do you think that updating to 3.5 would fix this issue?

Thank you!

TieLabs

Hi,

Please Make sure that all files are uploaded completely and empty your blog cache you if use any cache or CDN plugin also empty your browser cache ..

regards

Default-user
vlaci Purchased

Hi,

only updating to 3.5.1 fixed the issue. There was some conflict with 3.2.1.

Regards, Vladimir

Hello Mo3aser It’s an awesome theme

Can I ask how the ADS works in posts grid?

Another pre-purchase: do you have an option to always display title in posts? I’ve seen that image post type doesn’t have a title and it seem a bit complicated to click on the eye to access the post…

Thanks!

TieLabs

Hi,

1- From theme panel you can add your Ads .. it support images or adsense code

2- Images format uses to show the full size of the image in light box .. you can use the standard post format to add your normal posts .. if you want to show the title of posts in image post format you can do that by editing content-image.php file

regards

My site is not scrolling. Please help. http://www.chicfive.com

Thanks, Brianna

Please disregard-I’m not sure what happened but It’s working now.

TieLabs

Hi,

I checked it and it works fine

Please help… 1) I have been unsuccessful posting a youtube video. I need further instructions. 2) I would like to post an image with the direct url link.

Thank you, Brianna

Default-user

2) I understand how to link an image “within a post”. I do not understand how to link an image, that shows on the “front grid page”. You have created a beautiful “post format” called, “link”. And another “post format,” called “image”. When the image shows on the grid, I need it to be a direct link, instead of just a zoom option. Please help me to know how to give this image a direct link. (Exactly the same as your single ad option.)

Default-user

1) I am still not able to make the video post work. http//:www.chicfive.com

This is the url I’m using for the video: https://www.youtube.com/watch?v=pw2t_LypAG0

Default-user

I have figured out how to link an image. I added the appropriate html within the title and it worked! However, I still need help with the video. It still does not work.

Thank you for your response!

really love this theme but was wondering if infinite scroll could be added?

TieLabs

Hi,

Really glad you love the theme :)

There is no automatic option included in the theme to use infinite scroll

Hi, the theme is pretty awesome but I’m having an issue on one of my blogs.

When I activate the theme it installs (I can see the blog as a visitor with the remal skin) but it doesn’t install the tie panel !!

When I try to access the panel via the following url : mysite/wp-admin/admin.php?page=panel all I get is the following message “You do not have sufficient permissions to access this page” !

I checked the permissions, I am logged as admin and it doesn’t have to do with plugins !

I installed remal and sahifa on other blogs and it worked just fine ! Any suggestions ?

TieLabs

Hi,

Thanks so much for purchased my items I’am really appreciated it and hope you enjoy it!

in dashboard is the Remal menu appears in Left Menu ? .. make sure you have the administrator permissions .. if the problem continued please send me your dashboard access information to me email via my profile page to check it

I have not been given the proper assistance. The video posts do not work on my site. http//:www.chicfive.com This is one of the url’s I’m using for a video: https://www.youtube.com/watch?v=pw2t_LypAG0

TieLabs

Hi,

I checked your site and the video appears fine in “Strong Shapes & Luxe Fabric Mix | FENDI 2013 ” in the homepage and in the single page !

Default-user

That’s nice to hear, but very odd because it doesn’t work on mine. The only way I can view it is if I click on “view this on youtube.”

TieLabs

Hi,

try to check it from another computer or browser

Hi mo3aser, still loving the theme. Couple more questions, though:

1) How can I change the font/color of the Welcome Message? It doesn’t seem to have an option through “styling”. Also, can I change the background image color for the Welcome Message? And the tape?

2) How can I make the header social icons a little bigger?

3) Will you be adding cufon fonts in the future? It would be nice to have the ability to upload our own cufon fonts this way.

Thanks so much! Martin

Default-user

Great, thanks.

1) I’m still having trouble with the welcome message. I managed to change to font-family to Euphoria Script, but when I change it to Rouge Script, it doesn’t work. Any ideas?

2) Adding from my next post, changing the title font within the post. When I change the “Single Post Title”, what changes is the title font on the homepage, but not the title font within the post. site: http://almostfamousbytracy.com/

Thanks for all your help. Awesome awesome theme.

TieLabs

Hi,

1- add this line in Hedaer code area in Tiepanel
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Rouge+Script' rel='stylesheet' type='text/css'>
and make sure your css code is like this
font-family: 'Rouge Script'
2- edit functions/common-scripts.php and search for
    ".entry-title"                        =>         "typography_post_title",
and replace it with
    ".entry-title, #content-container .entry-title"                        =>         "typography_post_title",
.. it will fixed in next version soon
Default-user

The title font is still giving me trouble, unfortunately. I would like the title font of the posts on the homepage to stay the same, but I want to change the Bebas font when in the post. It’s the same problem for pages- I want to change the title font to be different, but there is no option.

by
by
by
by
by
by