126 comments found

Great theme, however, videos in portfolio are not working. Can anyone help

rsriram
rsriram Author Team

Hi.,

Thanks for making contact.

Let us know the exact page link in which you have the videos issue. Also, please mail us your site credentials (WP & FTP access logins) immediately via the right bottom form located @ http://themeforest.net/user/designthemes So that, we can check and have a clear look on our end. Then we’ll help you get rid of it ASAP !!

Regards., DesignThemes Support.

Hi! I have this theme running on closethejob.com. I cannot get a custom link to work in the top menu. It creates the link, but when you click on it, nothing happens.

rsriram
rsriram Author Team

Hi.,

Thanks for making contact.

Which is the custom link that you created? We checked all the menus in your site and it worked fine. Let us know so that we can help you better.

Regards., DesignThemes Support.

Dear Customers,

We will be on Holiday for Next 3 Days! Thank you Very Much for Understanding…Team will be back on Monday.

delwad Purchased

Hi,

I purchased this theme awhile ago…works well, but I’ve come across a problem I cannot resolve…I need your help. It concerns images that I insert in pages

I’m using the “one-page” layout and I can see my Homepage header graphic and slider. I can see images in the Portfolio, BUT …I cannot see an image in the About Me section.

Here is a link to the website: http://www.ariannedelrios.com/

As you can see, there is an image placeholder, but no picture and I can assure you that the picture is in the media library. I created a new (draft page) as a test with mocked up copy and an image…same problem.

Any thoughts…? When I first published the site, it worked fine. I have gone through every page and option setting to see what I might have disabled No luck.

I also notice that in the Page Editor, when I click the “Visual Tab”, I see a second set of copy and the image, yet only the top image can be edited. When I click “Text Tab”, I see one set. I thought the Text tab would show me HTML code?

I’m sure it’s a simple fix (fingers crossed), but I’m baffled.

Any suggestions would be appreciated.

Thanks, John & Arianne

rsriram
rsriram Author Team

Hi.,

The content in the editor shows correctly. You can see the p tag, image src, etc which are all html tags only. Other than that the content does not have any other html tags. If you want to edit the whole page content html, then you need to edit it in the php files only.

Regards., DesignThemes Support.

Default-user
delwad Purchased

Hi,

Thx for reply, but I think you missed the point that my ability to view and edit HTML, via the “Text Tag” is intermittent.

Some times it’s there, as show in the example and other times, when trying to access the code, I see a duplicate Visual WYSISYG window, as seen at the top of page examples, and the only way I can get back to seeing the HTML code is to close the browser, open WP again and go to page editor, then press Text Tab.

I have used WP for over a dozen website projects and have ever seem this bug/anomaly before.

John

rsriram
rsriram Author Team

Hi!.,

Please mail us your site credentials (WP & FTP access logins) immediately via the right bottom form located @ http://themeforest.net/user/designthemes So that, we can check and have a clear look form our end. Then we’ll help you to get rid of it ASAP !!

Regards., DesignThemes Support.

delwad Purchased

Sent it

thx

john

rsriram
rsriram Author Team

Hi.,

The admin details are not working. Kindly, send us the correct details.

Regards., DesignThemes Support.

Hi!

I was wondering if the issue that the above user ‘delwad’ experienced has been resolved as I am having the same issue. Within the content editor for either a post, a page or a parallax block I cannot select the text tab, effectively forcing me to use the visual editor. What’s more any content that I put in the visual editor does not save when I click ‘update’.

I went through the plugins one by one and and there seems to be a conflict with the Revolution Slider version 4.6. I have seen previous projects using your theme and they are using Revolution Slider 4.3.7.

Any update on this?

Thanks!

rsriram
rsriram Author Team

Hi.,

Updating the revolution slider to 4.6 has fixed the issue. Kindly, mail us your site credentials (WP & FTP access logins) immediately via the right bottom form located @ http://themeforest.net/user/designthemes So that, we can check and have a clear look form our end. Then we’ll help you to get rid of it ASAP !!

Regards., DesignThemes Support.

Default-user

I have just emailed you the credentials. Thank you!

designthemes

Hi.,

We checked your editor of pages and posts section and we were able to switch the visual and text mode in the editor easily and we cannot see any issues in it. Kindly, check it again.

by
by
by
by
by
by