3257 comments found

Hello,

I am having a problem with the positioning of elements on all the pages. I made some edits to the backgrounds of some of the divs but as you can see at http://nustreammarketing.com/captainkids/ the divs are not aligned properly. Can you guide me on how I can make these divs align properly. Also If you go to the games section and click on one of the games the default blog post shows side bars and a lot of extras that I do not want on the page. I just want the game to show in the middle of the page with no side bars. Can you guide me on how to make this work properly?

Thank You

FRESHFACE

Hi there!

Do you need this for this post only or for some particular category? I can write you custom CSS for it, I just need more details.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Default-user

Hi, If it could be for a category named games that would work. So that any post I create that includes that category will show up formated with just the game inside the content and no side bars or other extra elements.

FRESHFACE

Hi there!

It is possible but you would need to specify a Post ID every time, here is an example:

.postid-405 .post_title,
.postid-403 .post_title,
.postid-401 .post_title,
.postid-399 .post_title,
.postid-397 .post_title,
.postid-395 .post_title,
.postid-393 .post_title,
.postid-391 .post_title {
    padding-right: 10px !important;
    padding-left: 10px !important;
}

.postid-405 .post_meta,
.postid-403 .post_meta,
.postid-401 .post_meta,
.postid-399 .post_meta,
.postid-397 .post_meta,
.postid-395 .post_meta,
.postid-393 .post_meta,
.postid-391 .post_meta {
    display: none !important;
}

.postid-405 .sidebar,
.postid-403 .sidebar,
.postid-401 .sidebar,
.postid-399 .sidebar,
.postid-397 .sidebar,
.postid-395 .sidebar,
.postid-393 .sidebar,
.postid-391 .sidebar {
    display: none !important;
}

.postid-405 #post_area,
.postid-403 #post_area,
.postid-401 #post_area,
.postid-399 #post_area,
.postid-397 #post_area,
.postid-395 #post_area,
.postid-393 #post_area,
.postid-391 #post_area {
    width: 940px !important;
}

.postid-405 .post_content,
.postid-403 .post_content,
.postid-401 .post_content,
.postid-399 .post_content,
.postid-397 .post_content,
.postid-395 .post_content,
.postid-393 .post_content,
.postid-391 .post_content {
    width: 940px !important;
    float: none !important;
}

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

jkantor Purchased

I forgot to update Rockwell before I updated to Wordpress 3.9 and I had to upload a new copy of the latest version. But the new version has none of my customizations. The old version is still on my server. Is there a settings file or something I can do to get back the old settings?

FRESHFACE

Hi there!

What exact version numbers are the old and new versions?

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Default-user
jkantor Purchased

1.7.1 and 2.7

FRESHFACE

Hi there!

Unfortunately versions 2.X are not backwards compatible with 1.X for good reasons, we had to rewrite so much code to keep the theme up-to-date.

You can see the notice on top of the item page here:

http://themeforest.net/item/rockwell-portfolio-blog-wordpress-theme/249087

or in the changelog here:

http://prev.freshface.net/file/rw2/wp/wp-content/themes/rockwell/changelog.txt

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLSFOLLOW US

I recently upgraded to the latest wordpress 3.9.2 and the theme is not working just get an error page. Is it compatible? has anyone been having this issue?

FRESHFACE

Hi there!

Which version of the theme are you using? Could you please send me your WP and FTP login? I’ll do my best to make it work asap.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Default-user

i actually got it to work, seems like i didn’t have the latest version Thanks

FRESHFACE

Hi there!

I’m really happy to hear that. Feel free to contact us in case of any questions or problems.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

begna112 Purchased

I’m having issues getting line breaks to appear in comments. How do I alter the css to allow this?

Default-user
begna112 Purchased

latest version of the theme and wordpress

FRESHFACE

Hi there!

Please open /rockwell/style.css and change line 272 from this:

.commentlist .comment_wrapper .comment_content p    { display: inline; }

to this:

.commentlist .comment_wrapper .comment_content p    { display: block; }

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

cdude93 Purchased

Hey there, I love the theme and have been using it for a couple years now. I did have one question – is there an easy way to make my logo unclickable? I’ve got it pretty large and centered on the page, and I would prefer that it not fade when moused-over or be clickable. Thanks!

The page is www.zedoralive.com

FRESHFACE

Hi there!

I wrote a javascript to make it work your way :-) Please consider rating us if you are satisfied.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Default-user
cdude93 Purchased

Awesome, that’s perfect! Thanks so much! One thing I noticed though, is now there is an issue with the menu – trying to get the mouse to sub-categories doesn’t work. There’s a gap. :S

FRESHFACE

Hi there!

I’m sorry for any inconveniences, but I checked the site with chrome and firefox and the submenu (zombie forum) is working for me without any problems or gaps.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

KWSW Purchased

Hi,

I would like to know what is the recommended size for the slider

FRESHFACE

Hi there!

It’s 940×470 pixels

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Hello, How can I have the galleries on my posts opened with PrettyPhoto or any other lightbox? Can the post gallery be opened just like the galleries of the Gallery Page Format? Tnks

FRESHFACE

Hi there!

The galleries are automatically opened within a lightbox, at least the ones under the main featured images in sidebars. If you want to open another galleries, please send me your WP login and I’ll take a look.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

KWSW Purchased

Hi,

Is there anyway to change the colour scheme like background colour, button colour and menu mouse over colour?

FRESHFACE

Hi there!

Only manually in /skins/colorname/colorname.css

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

lharnish Purchased

Hello-

I absolutely love the theme but (probably me being scattered brained) I cant find the Fresh Panel as I saw in the details of what came with this panel. This isn’t a deal breaker, but I see a lot of people referring to the Fresh Panel and I don’t see it on my installation. I installed normally and don’t see it. I have checked YouTube, other sites, Googled the issue and no one else seems to have this issue so I am probably just missing something. Any help is appreciated. Also does this theme allow/support banner ads natively? Is there a plug in / widget for this that you would recommend?

Thanks again, great work!

Lloyd Harnish

FRESHFACE

Hi there!

1.) Freshpanel > It’s basically outdated Theme Options panel. It was implemented years before and we got rid of them. We replaced it with Theme Options, so please use this and don’t worry, you are not missing anything :).

2.) There is no native ADS support, I would recommend you to use some kind of plugin, as you say, but we don’t have experience with this kind of plugins

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Hi am trying to add pictures to a post, i am uploading the images to the post, i am not inseting them into post just uploading, but they dont seem to be showing up in my post? any thoughts? thanks!

Default-user

i actually have all of my plugins deactivated and it still doesn’t work

Default-user

am actually just posting the images in the post and it works fine

FRESHFACE

Hi there!

I’m really happy to hear that. Feel free to contact us in case of any questions or problems.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

I would like to change the highlight color for links. Your response above claims “Only manually in /skins/colorname/colorname.css” can the color be changed. I don’t see the “colorname” file in the skins file. All that is in the “skins” file are the actual skins: army, black, emo, grey, party, summer, & white.

FRESHFACE

Hi there!

By “colorname” I meant the skin you are using because I don’t know which one do you use, so please replace the “colorname” with the name of the skin you are using now.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Default-user

Your documentation describes how to change the link colors, but it is wrong. The file is not located where you said it is. Can you tell me how to change the mouse over and link colors, please?

FRESHFACE

Hi there!

Which link colors you have on your mind, specifically? (readmore, message area … ?)

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Outsole Purchased

At the site preferences (category) i’ve chosen Portfolio 4 which fits perfects to the purpose of my portfolio view. However, within the ‘Single post view’ Options I’m experiencing some problems with the formatting. Is it possible to NOT show the featured image(s) at the single post view? All blog single options show the featured image(s).

Thanks in advance!

Default-user
Outsole Purchased

Is it possible to remove the blanc space in the single post view after removing all meta info + featured image?

Default-user
Outsole Purchased

After 2 days of my trial and error strategy i found it by removing “div id=”post_wrapper”

FRESHFACE

Hi there!

I’m really happy to hear that. Feel free to contact us in case of any questions or problems.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Outsole Purchased

Another question. I’m trying to add pictures in my tables and hope to create a nice template for my posts. I need about 500 posts (categorized over several sizes) with shoes. 9 pictures per pair of shoes + text (item description: name, item no., shoebox, condition, price). It should be something like this:

TEXT Picture 1 Picture 2 Picture 3 Picture 4 Picture 5 Picture 6 Picture 7 Picture 8 Picture 9

However, if I create a table with this info (2×5) i get this result: TEXT Picture 2 Picture 3 Picture 4 Picture 5 Picture 6 Picture 7 Picture 8 Picture 9

Picture 1

Please let me know how i can fix this or how to create another nice way to display the text + 9 pics per post. My site is offline so i cant give you an url.

Thanks!

Default-user
Outsole Purchased

whoaaaaaaaa it neither does take my enters into account, sorry for the mess

T——X

X——X

X——X

X——X

X——X

versus:

——X

T-—

X——X

X——X

X——X

X——X

Default-user
Outsole Purchased

Never mind, problem solved :)

FRESHFACE

Hi there!

I’m really happy to hear that. Feel free to contact us in case of any questions or problems.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

is there a way to have a portfolio page setup like the mansory type template?

FRESHFACE

Hi there!

I’m sorry for any inconveniences, in current situation this is not possible.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Any plans to make this theme compatible with WP 4.0? Had been using it for ages, site automatically updated and now the theme doesn’t work like it used to.

FRESHFACE

Hi there!

Yes, we’ll make it compatible asap, I just added it as a priority task to our task list.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

elvisinoz Purchased

Hi I have purchased this theme sometime ago, I have just noticed all of a sudden I have all these errors pointing to freshinizer.php.

Eg: Warning: fopen(/home/fullmoti/public_html/fullmotion/wp-content/uploads/freshizer/img_caching_info.frs) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/fullmoti/public_html/fullmotion/wp-content/themes/rockwell/framework/engine/functions/freshizer.php on line 272 and line 62 and line 241.

What could have happened for this to appear suddenly?

the website is http://fullmotion.com.au

Thanks

FRESHFACE

Hi there!

set 775 permissions to the wp-content/uploads/freshizer folder

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Default-user
elvisinoz Purchased

I have tried permissions prior to contacting you 775 and 777 but nothing is altering the errors are still there. I have sent you login info; Please copy this ticket number back into your comment: 3247.

Thanks

FRESHFACE

Hi there!

I set 777 permissions and it solved the problem.

Thanks and cheers! :)
—FRESHFACE

If you like the item and want to support us, please consider rating it in “My Account -> Downloads”.

SUPPORT TOOLS

FOLLOW US

Hi,

I can’t for the life of me get the shortcodes to work on the widgets. Please help!

www.tacdynamics.com

by
by
by
by
by
by