217 comments found

SGXMedia Purchased

Zoomit,

CAN YOU PLEASE HELP ME !!! I HAVE LEFT SEVERAL MSGS FOR YOU .

I am unable to save more then one full screen cj-slider in the slider admin panel. I’ve spent hours building my site locally on my mac just to find out that this wordpress theme isn’t functioning as advertised.

If its a bug then OK. Just send me the html5 code so I can import it into the Royale’ Creative HTML5 50&Jack template that I also purchase.

Your support is really appreciated. Several other people on this forum are also experiencing the same issues.

SGX

SGXMedia Purchased

This is the slow script error that is displayed on my mac after building 4 or 5 cj-sliders in the Slider Admin panel. Pressing continue allows the script to run then save. That’s building locally on my computer!! Once loaded to an external server this screen is no longer displayed and I am no longer able to save more then one cj-slider. If this can get fixed this theme would definitely jump to 5 stars.

Photobucket

SGX

Hi,

i have a problem with slider admin it work but no thumbnails in the slider and look that support video from DZS have the same problem in that video http://www.youtube.com/watch?v=dSrnzH7Uaes&feature=player_embedded#! he have the same problem i have.

Sorry my english not good.

i need your help Thanks, Rolly

SGXMedia Purchased

rlevasseur,

You need to have a bg image (large) and a thumb image (smaller) for it to work. You can not use the large source image as a thumbnail. It will not auto resize it. You will need to resize it manually then save it under a different media name. Hope this helps.

Thanks SGXMedia,

But i tried and i have the same problem, i tried with small at 100×67 and bigger 1350×900 in 2 differente files (1 4small.jpg and 4big.jpg) it is the picture from the demo.

i just started a new installation of WP at 3.3.1 my other test i make with wp 3.3.2 and 3.4.1

I just finish to make a fresh install of WP 3 .3.1 i use the picture inside the template and the problem is the same no no thumbnail in the slider admin and the big picture is ok.

Need help please

Thanks for your bad service, you want only sell, you want only the cash.

I chance buy another template from another guy and it’s very good and a super service.

Don’t buy this template…....

SGXMedia Purchased

rlevasseur,

Was your resolution at 72dpi? Load both to the media files first. Then, copy the paths and past them into the Admin Slider. Hope this helps

guesshuu Purchased

Hi! I need some help with your theme. Please respond because I need to know how to put a vimeo video on the sliders admin – it is not working. Thanks!

Sareyyy Purchased

Hi,

I have purchased your theme because it was said to be responsive, but it comes up as completely scrambled on an ipad. Please help!

Thanks

Sareyyy Purchased

Hi,

I have purchased your theme because it was said to be responsive, but it comes up as completely scrambled on an ipad. Please help!

Thanks

Sareyyy Purchased

Please do not purchase this theme – no support from author and when trying to seek a refund from Envato/Them Forest, I am completely ignored.

DONT BUY FROM THIS AUTHOR OR FROM THEMEFOREST !!

Hi,

I bought your template, it is very nice and it offers a lot of features but i have a problem: i can’t upload pictures in a slider (in Sliders Admin). In console i get the following: POST /wp-content/themes/royale/admin/dzsuploader/upload.php upload.js:129 uploadFile upload.js:129 (anonymous function) upload.js:176 f.event.dispatch load-scripts.php:3 f.event.add.h.handle.i load-scripts.php:3

wakasm Purchased

I bought this template and for some reason, thumbnails for sliders are not working.

They show up in the backend – but on the front end they are blank.

I have tested both locally / on the server, can’t seem to figure out why they are not working.

The “Show Thumbs” option is set to ON.

Any help would be appreciated.

Edit: This is the same problem user rlevasseur was having: His Youtube video: http://www.youtube.com/watch?v=dSrnzH7Uaes&feature=player_embedded#
wakasm Purchased

In respond to my thumbnail issue:

After a few hours of digging, I was able to solve this:

It appears that this theme is using TimThumb (google this) for the image resizing.

It is contained in a folder directly inside the theme folder called img.php Location: yourpath/wp-content/themes/royale/img.php

How I fixed my thumbnail issue was:

Added my domain to the allowed sites array: (lines 125-144)

$ALLOWED_SITES = array ( ‘flickr.com’, ‘staticflickr.com’, ‘picasa.com’, ‘img.youtube.com’, ‘upload.wikimedia.org’, ‘photobucket.com’, ‘imgur.com’, ‘imageshack.us’, ‘tinypic.com’, ‘lh1.googleusercontent.com’, ‘lh2.googleusercontent.com’, ‘lh3.googleusercontent.com’, ‘lh4.googleusercontent.com’, ‘lh5.googleusercontent.com’, ‘lh6.googleusercontent.com’, ‘lh7.googleusercontent.com’, ‘lh8.googleusercontent.com’, ‘add your domain here’, ); }

I then had to comment out/delete this line: (Around 227 = just do a “find” on it)

$this->src = preg_replace(’/https?:\/\/(?:www\.)?’ . $this->myHost . ’/i’, ’’, $this->src);

Reference: http://code.google.com/p/timthumb/issues/detail?id=315

No idea if this has any security implications but thumbs now work on my theme.

Urbanana Purchased

can you please explain to me why your .mp3 music works for my website, but my .mp3 music does not. My files are smaller than yours and I have tried sourcing them both on and off site. They do not play, but rather freeze the music selector.

Audios play fine accessed directly by URL , but not through your template.

Thanks, Urbanana

Need some help… I just bought the wordpress version a couple days ago. When I try to implement the fullscreen slider gallery with thumbnails (bgcj) the entire browser goes blank white. No navigation buttons, no gallery.

Do not purchase this theme. They offer no support. They haven’t answered any support questions in months.

How can I make the Social Media Icons that I upload open in a new window when clicked?

ZoomIt

Added info in the FAQ

Thanks!

by
by
by
by
by
by