744 comments found

Hi, I read an earlier post on fixing the facebook box in the footer (I replaced the theme/shopcart/template/common/footer.tpl file with the latest one) but after doing so again it is not working. Is there something else I need to check?

Thanks

tomsky

Hi,

Yes, currently facebook doesn’t allow developers to style the fan box module, we’re working on a possible solution to this problem at the moment.

Kind regards

Default-user

Any progress with facebook box?

tomsky

Hi,

The update which fixes this problem has been released. Please download the shopcart theme from themeforest and update theme files.

Kind regards

Hey Mate,

Having a problem with the backgrounds on a fresh 1.5.5 install.

http://www.onestopmobilecovershop.com.au/

Thanks, Sam.

tomsky

Hi Sam,

Thanks for choosing our theme!

Please see our FAQ section: http://themeforest.net/item/shopcart-opencart-theme-with-powerful-options/532072/faqs which will explain you what needs to be done (featured module position needs to be changed to content-bottom).

Kind regards

Default-user

ah cheers mate, my bad. Saw a note about that in instructions but didnt click that there would be something else in there by default.

tomsky

No worries, I’m glad it’s working for you now.

unsound Purchased

did you solve the face book problem? Thanks anyway.

tomsky

Hi,

Still working on that, taking longer than expected because we cannot style the box with a new facebook fan box api.

Kind regards

honkey12 Purchased

Hi im getting some errors when installing shopcart. It dosent appear how it looks like in the template. I tried installing shopcart 1.5.3.1 due to my hosting not supporting Mcrypt. This is my site. Xpc.biz

tomsky

Hi,

You’ve installed shopcart theme version which is not compatible with your opencart version. You should only upload the files from the Opencart 1.5.3 folder of the shopcart download pack.

Kind regards

dilneiss Purchased

Hello

This template is awesome

But its possible to make it responsible?

tomsky

Hi,

Thanks for your kind words.

We want to add this feature in the near future.

Kind regards

hi my facebook footer is not appearing in english, how do i fix this?

thanks in advance

tomsky

Hi,

This has been fixed some time ago.

All you need to do is to open up your footer.tpl file (in theme’s common folder) and find a line which gets a js file from facebook. In there, you’ll find: pl_PL change this to en_GB or whatever language settings you want. Hope this helps.

Kind regards

Can video be added to this theme…. if yes, how do i do that

tomsky

Hi,

Where exactly would you like a video to be displayed?

Kind regards

Default-user

www.fabulousfindzja.com i would like to have it on with our ” what’s hot now” page or “fab features and events” page

tomsky

Not sure, the default banner module doesn’t allow any videos to be added, so you might need some third party extensions to do so. Please search http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension to see if there is a module that meets your requirements.

Kind regards

lytosss Purchased

Can i add the categories module in the homepage with the featured, specials modules on the right ? What changes must make in the stylesheet.css file?

tomsky

Hi,

Yes you can. Depending on the modules and the order you want them to displayed, changes to the stylesheet.css and home.tpl files will be required. Basically, you should place your modules inside a container and then style those elements accordingly in stylesheet.css

Kind regards

lytosss Purchased

Thanks! I would appreciate any help with detail instructions.

tomsky

Hi,

Please contact us via cotnact form on http://themeforest.net/user/tomsky where we can provide you with more information. Please note that we’re unable to offer free customisation service due to the theme distribution model here on themeforest.

Kind regards

lemayrink Purchased

Hello,

Already downloaded the new theme files but the Facebook Box remains missing.

I do not know what else to do.

Can you help me?

See: http://fernandalimabijoux.com.br/loja/

Default-user
lemayrink Purchased

1.5.5.1

tomsky

We had to change the way it works, so instead of providing your facebook page id, you should now enter your facebook page url, for example: https://www.facebook.com/pages/goInventivecouk/218814688155537

Kind regards

Default-user
lemayrink Purchased

Ok. It’s work.

Thanks! Good Job!

Please download the update as the 1.5.5 ?

Thank you

tomsky

Hi,

This theme is compatible with opencart 1.5.5

Kind regards

ibm80286 Purchased

I just upgraded my store to version 1.5.5.1. I put the latest version of ShopCart. If I buy a guest company_id I get an error in the file checkout / guest.tpl If you want to buy with no advance registration, is left wondering long. I put the files guest.tpl and register.tpl the default theme and it works. Can you fix it?

Acabo de actualizar mi tienda a la versión 1.5.5.1. He puesto la última versión de ShopCart. Si compro como invitado me sale un error company_id en el archivo checkout/guest.tpl Si quiero comprar con registro no avanza, se queda pensando mucho rato. He puesto los archivos guest.tpl y register.tpl del tema por defecto y funciona. ¿Podéis solucionarlo?

tomsky

Hi,

This has been fixed before. When you upgrade to 1.5.5, you should first remove all the files from the theme folder (unless you’ve made any changes, so backup those files first) and only then upload the new files downloaded from themeforest.

Kind regards

Default-user
ibm80286 Purchased

Perfect, and it works! Thank you very much. You can see it in http://www.grabadoscastillo.es/ When a photo image large square leaves, does not fit my image, add white. How I can fix?

¡Perfecto, ya funciona! Muchas gracias. Podéis verla en http://www.grabadoscastillo.es/ Cuando amplio una foto la imagen sale cuadrada, no se ajusta a mi imagen, añade blanco. ¿Cómo lo puedo solucionar?

tomsky

Hi,

It’s because your image ratio is different that the square ratio. All you can do is to change the size of the images for your latest/ featured modules and see what values give you the best results.

Kind regards

Hello,

I have a problem with images at frontpage. The images of languages and the image of ShopCart Custom Footer can not be displayed. Can you help me;

Hello,

I have a problem with images at frontpage. The images of languages and the image of ShopCart Custom Footer can not be displayed. Can you help me;

here is the link http://e-autoshop.gr/store/

tomsky

No problem, glad I could help

Default-user

Sorry but i have the same problem again. Can you fix it please; I just send you the ftp login details again via message. Also tell me what i must do to fix it alone… =]

tomsky

I’ve fixed it so it should be fine now.

I’m trying to replace the manufacturer logos in the carousel module but logos didnt been updated!

However…only the original ‘stock’ manufacturers logos are showing. How do I get the new manufacturers to show up?

You can see them as they are now here: http://www.e-autoshop.gr/store

As you can see, the stock manufacturers are still showing and my new ones are not. I’m sure it’s something really simple, but I can’t work it out!

tomsky

Hi,

You just need to create a new banner and upload/ select your icons manually. This doesn’t automatically read your manufacturers’ images.

Kind regards

Raintopia Purchased

Hello Tom,

I have upgraded to 1.5.5.1 on opencart and have just installed the relevant theme version.. but all i have is this error..

Parse error: syntax error, unexpected ’;’, expecting T_STRING or T_VARIABLE or ’$’ in /home1/demon24/public_html/catalog/view/theme/shopcart/template/common/footer.tpl on line 112

www.raintopia.co.uk

My admin board is fine its just this. What have i done wrong?

Cheers

Mark

Default-user
Raintopia Purchased

Hi Tom,

Ftp details emailed to you. Many thanks

Cheers

Mark

Default-user
Raintopia Purchased

Hi Tom, thanks for repairing my website. Two other issues, Facebook and twitter. I can’t get them to appear on the footer no matter what i do?

Cheers

Mark

tomsky

Hi Mark,

I fixed facebook footer for you. Twitter has changed its api again so we’re not able to use existing script. Currently we’re working on the solution to this problem.

Kind regards

cypunkd Purchased

Hi,

I also updated to 1.5.5.1 and got this error: catalog/view/theme/shopcart/template/common/header.tpl on line 298 how can I sort it out? please asap

tomsky

Hi,

What’s the error message?

Kind regards

plaza876 Purchased

The twitter feed in the custom footer doesn’t work. Anyone know of a solution?

Default-user
plaza876 Purchased

Thanks for your help Tomsky. I configured that and I have the twitter code. How do I know what version of the theme I am currently running? My custom footer doesn’t have anywhere to put the twitter code or a twitter id.

tomsky

There is a text file in the root of the download archive which specified the theme version being in use. Have you updated the admin section on your site as it contains the new twitter widget api field.

Kind regards

gabitech Purchased

hi – I’m just seeing this problem now (or maybe is happening only on my end) but the Search functionality from the “Advanced Search” is partially broken. For ex. if you search for something on the top right and then go to the results page. Now here if you want to use the second search (not the top right one) but the “Search Criteria” – this is totally being ignored and the results shown will be the previous ones used on the top search bar.

EDIT: it works fine if you actually press the “Search” button but it behaves like above if you hit “Enter”

I would appreciate your advice, Gabriel

tomsky

Hi Gabriel,

Thanks for your comment. Can you advise me which opencart version you are using?

Kind regards

Default-user
gabitech Purchased

Sure, mine is an old one 1.5.1.3 (but is behaving like this on the demo as well) – any hint where to start looking would be great.

Thanks, Gabriel

tomsky

The search functionality hasn’t been changed by this theme in any way. I suspect that this is an opencart bug which has been fixed in later versions. If you cannot update opencart, I would suggest to look how the product.tpl template file has changed (also, it could be in the search controller as well as common.js). You can also search for more info on opencart bugs on http://forum.opencart.com/

Kind regards

Hi,

I am getting a syntax error on guest checkout after entering the customer details, does this have something to do with shopcart?

Thanks

Costa

Default-user

Hi, I already checked it…everything seems fine…

Default-user

Open cart team informed me that this is a theme issue. I changed the theme to default and it works fine (to verify), when changed back to shopcart the problem is there again…

tomsky

Thanks for your reply. Can you post your temporary host access details via contact form on http://themeforest.net/user/tomsky and we’ll solve this issue for you.

by
by
by
by
by
by