974 comments found

Congratulations on your excellent theme.

I have a difficulty and I know can help me.

How do I export this page template? http://themes.laborator.co/silicon/corporate/

In this XML that come with the theme does not accompany the images nor this page.

I await your comments.

Laborator

Hi there, can you please refer our Silicon documentation link, there you can find help for most of your question.

Kind Regards,
Ylli

sozorob Purchased

I asked about replacing the VC with the latest version a while ago. So, I have deleted the plug-in and then re-installed via the plug-ins page. But it has installed exactly the same version as before.

How do I get round this as the VC has a number of problems?

Laborator

Can you send us your login details and I will send you the latest plugin version.

Best Regards,
Art

tpiggott Purchased

Hi, Not sure what I am doing wrong but having issues with the rev slider – nothing happens when I select ‘create slider’? I enter a name for slider etc, confirm settings, click on create slider and nothing happens. Thanks for help!

Laborator

Hi tpiggott

Can you please tell me what version of Revolution slider you are using?


Arlind

Default-user
tpiggott Purchased

Hi, v2.2.3

Laborator

Hi tpiggott, you are using very old version of Revolution Slider the latest version is 4.6.5. So please contact us and we will give you the latest version of plugin.

Click here to go to contact form and there you send the credentials. Please don’t forget to explain the problem again.

Cheers!
Ylli

youexpo Purchased

Hi i have some trouble with your theme, seems that this site: www.lasintesi.it is under attack through the visual composer plugin installed with your theme. i have installed the latest version of your theme and i have update also wordpress to the latest version. To solve this problem i think I need to update the Visual Composer in Silicon. can you send me the updated version of the VC (current version is: 4.4.3)? Can you tell me how to install it without have trouble? You can send me all the documentation at this email: webmaster@youexpo.com Tnx

Laborator

Hi there, you should see an email from us :)

Cheers!
Ylli

stare Purchased

Could you please send me the current version of the Revolution Slider?

Laborator

Hi stare

Sure, just email us via Contact Form and we will send you latest Rev slider version files.


Arlind

Laborator

Click here to go to contact form and there you send the credentials. Please don’t forget to submit your question again.

Cheers!
Ylli

Laborator

Hi stare, can we send you RS on your other email (if you have) because we tried to send it to you 3 times but email is failing to send.

Cheers!
Ylli

Any idea why page breaks aren’t working?

Laborator

Hi Sidular

Yes we still support it but not adding features, just updating plugins included in there.

WHen you add a page break make sure it is written in this syntax:

<!--nextpage-->

It should work like that!

But if it isn’t working open this file:

/wp-content/themes/silicon/tpls/blog-readfull.php

On line 182 add this code:

<?php
wp_link_pages( array(
    'before'      => '<div class="page-links"><span class="page-links-title">' . __( 'Pages:', 'twentyfourteen' ) . '</span>',
    'after'       => '</div>',
    'link_before' => '<span>',
    'link_after'  => '</span>',
) );
?> 


Arlind

Sidular

Thanks, that fixed it. :)

Though, regarding future support. Does that include compatibility with any upcoming WordPress updates? Like, if WordPress breaks something (as they always do) will you guys update the template for compatibility?

Laborator

Hi Sidular, as i said earlier we will release only necessary updates to maintain stability on latest WP versions on Silicon, so there will not be any new feature.

Also we recommend you to not update WooCommerce anymore.

Cheers!
—Ylli

Hello there,

Please could you let me know how to remove/disable the ‘Leave a Reply’ and Comments section on a blog page please?

Thanks so much Blaise

Default-user

Hi! Sorry, I have managed to do this by deleting the Comments php – thanks!

Laborator

Glad to hear that :)

mertxe Purchased

I’m getting strange characters instead on á, é, í, ó and ú (which are very common latin characters), why is this happening? http://www.welec.com.ar/

Laborator

It looks strange,

have you tried implementing these: https://www.tipsandtricks-hq.com/how-to-fix-the-character-encoding-problem-in-wordpress-1480

Kind Regards,
Art

mertxe
mertxe Purchased

Did a a google search before contacting you, already checked that. It ended up being a conflict with Wordfence Security plugin. I deactivated and installed iThemes instead.

Laborator

Hi mertxe, so you have fixed your problem, is that right?

Cheers!
—Ylli

Hi, I need update 4.4.3 for visual composer plugin, where could i find it and its documentation please ? Thx

Laborator

Hi there,

you can e-mail us from our profile page, on the right side there is a contact form, just send us an e-mail and quote this comment I will send via e-mail.

Kind Regards,
Art

Default-user

Done ! thx

Laborator

Check your e-mail :)

Berno_21 Purchased

Hi there,

I’m also having trouble activating the latest version of Visual Composer. Any assistance would greatly be appreciated.

Thanks in advance. Regards,

Laborator

Hi Berno_21, we can send you via email the latest version of Visual Composer, but they might bee some bugs, so it’s better to not update.

Cheers!
—Ylli

I cannot get the blog to function normally. I have made a couple test posts but only the most recent shows as if it were a text box and photo, not like the blog looks on any of the live preview pages.

Help! jessie@rubybirdie.com
Laborator

Hi jessieadams, can you please post with the account you bought the theme, this way we can verify that you’re a real customer as we do not offer support to users who doesn’t have “Purchased” badge.

Cheers!
—Ylli

chrizzlee Purchased

where do i change the excerpt lenght in characters?

chrizzlee
chrizzlee Purchased

found it in the tpls folders :)

Laborator

Glad to hear that :)

Cheers!
—Ylli

Hi,

I’m building wide slider. I’ve uploaded my image (size 1400×700), I’ve selected 700 for slider heigh on the page backoffice but my image doesn’t appear totaly. What’s wrong ?

Thx

Laborator

Hi mouradibnjamel,

Can you please send us your site URL? We need to see the site in order to give you the exact code for that :)

Cheers!
—Ylli

Laborator

Yep, everything under control!

Cheers!
—Ylli

by
by
by
by
by
by