897 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 6-7 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United Kingdom

Great theme guys but your response times are just unacceptable. 4 days to wait for an answer to a small css issue. Very dissapointed.

Laborator

Hi wozzabikes, we are trying to reply to everyone on the free time we have, you have to be patient as there are tons of e-mails and tickets submitted to us.

Art.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United Kingdom
cyman29 Purchased

Hey Laborator, I’ve just purchased your theme and its really well put together! One thing though, I’ve created all the elements I want for my Homepage and created a Blog page as instructed in the tutorials and my screen returns an empty page for both of them! The rest of my pages work just fine! I’m using the latest version of wordpress and latest version of Silicon! Here’s my website: http://www.djmgmusic.com

Laborator

Hi cyman29, thank you for your kind comments buddy, as I see the page is not empty, did you manage to fix in on your own or do you still have this problem?

For further information feel free to ask,
Art.

Default-user
cyman29 Purchased

I’ve managed to fix the homepage issue, i found out that the problem was with when i used the Latest Posts element. The page would stay blank when I used it and the footer wouldn’t even show.

Besides this, the Blog page is acting the same way, i created it as instructed in the video tutorials and im not getting any posts showing. I don’t know what’s wrong to be honest!

Default-user
cyman29 Purchased

Here is the blog page http://www.djmgmusic.com/blog/ I set it up exactly as instructed in the tutorials, and it was working fine before, now it just suddenly stopped displaying posts! Any ideas?

Laborator

Hello cyman29, could you send us your login information at info@laborator.co, I’ll try to fix them.

Art.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

I agree wozzabikes I’m not sure why assistance is taking so long.

Laborator
Hi antonyhepworth, for all of you that bought the item on bundle, the authors on bundle are not responsible for any bugs or support of the item in the bundle, I’ll quote this from the bundle:
Please note: Due to the exclusive nature of the Corporate Bundle, the bundle items are purchased ‘as-is’, meaning that the items in this bundle are not eligible for item support or updates.

But we’re doing this to help all of you no matter if you bought it on the bundle or here directly, so stay calm and please wait because we have a bunch of answers to give and a lot fixes to do, we are a team of two persons and we cannot give support faster.

Art.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States

@wozzabikes and antonyhepworth their template was featured in the Envato bundle. Support probably has ballooned an astronomical amount. If you look on the comments for the Envato bundle you’ll see its the most popular item in the bundle.

I’d just try and be patient for a bit, they’ll be here to help soon!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 1-2 years

like Panograph “Issue with 1.2.4: Blog w Sidebar template doesn’t show header with menu on Blog, ie. menu is completely missing! Menu comes back only when the Template is changed to Blog.”

The side bar with search bar, logo, menu and social networks disappears when we are in a category but yet it’s visible on the home page and articles.

Why?

Laborator

Hi oxygenecom, please be patient as we’re working on the update so it will be available as soon as possible.

Art.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

I think everyone should calm down, the support will come and like @Ganzuelo said it was included in the bundle so I’m sure they have had allot more to deal with.

Also if it helps I had same problem too @Oxygenecom, I just copied over the php code from the previous build, it’s a quick fix for now.

Also I purchased your theme through the bundle (really nice theme btw) and I’m having a big issue not being able to change the thumbnail / portfolio image sizes. I also want to do the same for the team members section, I want to make them rectangle instead of square.

I have searched and found the ”# Register Thumbnail sizes” in the functions.php and tried to change those but it isn’t working.

Cheers :)

Laborator

Hello egothieves, we’re sorry for the late reply but trust me we have tons of tickets and issues to respond, we have replied fast to some who have small issues but everyone will get reply by order so please be patient.

To change the sizes of the thumbnails you have to change the sizes on the functions.php file you found and that’s it, the problem why the photos don’t display wider is that maybe you have set a custom column for it and it has the constant width that doesn’t change. I don’t know if i really understood you, if I’m wrong please be more specific.

Also we’re not obligated to reply to those who buy the item on the bundle, you can read this on the bundle too.

Art.

Default-user

Whether you’re obliged or not, even just a reply saying you’re not obliged is still some sort of customer service. I can understand you’re busy hence I waited three days for a response, but it gets frustrating when you decide to reply to only a few people.

Either way appreciate the reply and yeah when I change them it didn’t work. When you say a custom column I have only left it in default one column using the visual editor. And on the portfolio page I have just chosen your standard portfolio template so haven’t created anything custom.

It’s just what ever I do to try and change the shape from square to rectangle it just doesn’t work lol I have tried everything I can think of.

Cheers :)

Laborator
Send me in e-mail your website login details: info@laborator.com.

Art.

Default-user

I just emailed you all the details, many thanks :)

Laborator

Hello again egothieves, can you please re-send them to this e-mail: info@laborator.co, sorry it was my fault I wrote .com instead of .co

Default-user

lol no problem just sent again :)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

I´ve installed the theme and the first thing that happens was this:

Fatal error: Call to undefined function laborator_img_add_size() in /home/www/perception-design.org/wp-content/themes/silicon/functions.php on line 228

Now i cant even access to wp admin or any other portion of my website.

Laborator

Hi liquidperception,
we’re working on the new update and most of the bugs here will be fixed, if you’re subscribed you’ll get notified by e-mail as we plan releasing it this weekend.
Art.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

I see some color skins but would like to know if it´s possible to create some other skin colors/color combinations. Look forward to your reply to purchase.

Laborator

Hi audiolover, sorry for the late reply first but we’re having tons of questions, you can create any color variety you want if you know CSS but there is not any skin builder.

Art.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States

@audiolover, I purchased this through the bundle deal. Yes you can change the colors to whatever!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Unpacking the package… Can’t install any of the wordpress themes in the bundle. See my problem below. How do I address this. Installing the theme…

The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

Theme install failed.

Laborator
This post shouldn’t be addressed here, anyway here is a link that may help you: http://support.envato.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/269/0/my-wordpress-theme-isnt-working-what-should-i-do
Art.
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom

Does anyone know how to add the Password Protected Stories feature onto a post or page? I have enabled it on the Silicon Settings tab, but I can’t seem to find a shortcode or anything on the visual composer.

Laborator
Hi, when adding a post on the right side you have the option to set it Password protected: http://cl.ly/image/1I290a2i3e1V

Art.

chickasskick

Great! Thank you very much for an awesome theme! I bought it as part of the Corporate Bundle and immediately fell in love with it. It’s my favourite theme so far! So easy to use and it looks fantastic.

Laborator

Thank you very much, we really appreciate your comments, they are a reason for us to bring even better quality of the themes.

Arlind

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States

heckad did you upload using an FTP?

  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

@heckad

That message usually indicates you uploaded the entire zip package instead of the just the theme’s zip. Search Themeforest’s forum for missing stylesheet and you get many, many, many responses to this ‘problem’.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Is there a way to reduce the padding when inserting the supercaption shortcode?

Laborator
Hi, try adding this to the Custom Styling – CSS in the Silicon Options:
.super_caption {
margin: 20px 0px !important;
}
<smallcaps>* NOTE – change 20px to the value you want</smallcaps>

Next time please edit your questions and do not post 2 times with a short question.
Art.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Is it possible to start with the first accordion closed instead of open?

Laborator

That’s not possible, it is a jQuery plugin that doesn’t allow that.

Art.

Default-user

OK. Thanks for your quick response.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • Mexico

Holy…. themes I just had to comment on the great page maker, creator or whatever fancy name is used This thing REALLY works great, placing the texts, columns, maps, images or whatever I need… why doesnt EVERY THEME has this page maker? so friggin easy to use :D great job guys, just installed, playing with it, but looks great up til now cheers

EDIT: “visual composer” :) great thing

Laborator

Hey buddy, we are glad you like the theme and would like to thank you for buying it.

Cheers, Art.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Norway
  • Sold between 1 and 100 dollars

Hey, this site is really great and everything works perfectly fine, except one thing! I’m using the red/dark theme, and at the contact page, I inverted colors and used theme color (red and black it is), the map doesnt load even though I’ve set the google coordinates and everything – some days it works without problems, but some days, such as today, nothing shows up.

my site is www.stephanervik.com

thakns

Laborator

Hi stephanervik, what browser do you use? Did you try it in another if it works fine? I’m asking because I opened that link and the Google Maps loaded fine for me, it lasted a bit but it worked fine with the invert colours.

Art.

capebranding

I’m using chrome. I’ve got several answers that its working with others – its weirds, because im using chrome myself, and sometimes I have to refresh the page, or even clear cookies and such for it to work properly on my browser :o It works today though! Yay

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
mskendras Purchased

I uploaded the new theme but the slideshow is still not working.

I would like the slideshow to look like the one on this page ( http://themes.laborator.co/silicon/corporate/)

Please help.

Laborator
Hi mskendras, The slider you want to use is called Wide Slider, watch this video tutorial and it will help you: http://www.youtube.com/watch?v=BRngEwLlHl4&list=PLnmVEXzJn2laIju3XQq5K2oBx3iWX_wZj

after watching it just upload slider images and then Save as after that click publish.

Art.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United Kingdom

Hey stephanervik! I just looked at your page source and those aren’t acceptable Google co-ordinates. You need to go to Google maps, click on ‘embed map’ to see the embed code and find the correct co-ordinates for your address/ Also check that you’re selecting the ‘Contact’ page template from the selections on the right. Cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • United Kingdom

Hi Guys’ I have my website running already, I am using the red skin – fluid layout. I want to ask if its possible to make the background of the main menu transparent.? Because is blocking the top of the image on my slide. Thanks

Laborator
Hi alejoniyi, I’ll demonstrate you in a few steps how to modify thatt: 1. Go to the admin panel and click on Silicon. 2. On the left side you have Custom Styling CSS – click that! 3. Now on the first text area put this code:
header {
background: none !important;
}

header #site_header {
background: none !important;
}

I suppose this works correctly.

Art.

alejoniyi

Thanks for you help, it works

by
by
by
by
by
by