187 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
ahbin Purchased

I bought your theme Simpl this morning. I’m having problems with ‘Blog & Portfolio’ option.

I created the 2 categories – News (Blog) + Work (Portfolio) But I can’t seem to select ‘Category Name to display’. There’s no drop down from the menu.

Am I doing something wrong? Many thanks, M

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
ahbin Purchased

Never mind now. Read an older discussion and it’s sorted now. Thanks! :)

Allur

Hello ahbin,

That is great, anyway I responded via email.

Thank you.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
ahbin Purchased

Hi there,

I sent you an email over the weekend about this:

I was attempting to change the Link Colors under the Simpl options. For the View Post link, I made the idle state Red, and the hover state a darker red. After saving those changes, I’m still getting the original blue on hover. Do I have to make this change in the CSS ?

Lastly, I read on the discussion forum about how the site doesn’t resize on the Safari for iPad and there’s a fix for it?

Many thanks in advance

Allur

Hello ahbin,

Yes we got them, we are looking at your issues right now, we will let you know.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
bmmc76 Purchased

Hi,

Two things:

-When I click a post on the frontpage, it directs me to the blogpost. Above the page it says “Blog” and ” // visit our blog category”. How can I remove these two lines? Thanks

Allur

Hello bmmc76

Very simple, edit the files look-workfull.php line 175 and loop-blogfull.php line 45

let us know if that helped.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello,

For some reason when I click on my lightbox I get a message saying “Image cannot be loaded. Make sure the path is correct and image exist?. How can I fix this?

Thank you

Allur

Hello Alex,

Is this video related?

Thank you

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Yes it is. The video plays on the post page, but not when you try to view it through the lightbox. You can see for yourself at www.alexvcreative.com.

Thank you, Alex

Allur

Hello Alex,

We will take a look at your site this week. Sorry for the delay, too much work at the same time.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years

Hello,

This theme works fine with an ecommerce plugin?

Thanks, Rach

Allur

Hello aetharyn,

Sorry the delay in the answer.

The theme is not done with the ecommerce in mind, so we don’t know how it will react, and for sure new templates (for products and checkout part) will be needed.

Thank you.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Does the homepage slider support SWF ? I am getting an error on the homepage when I reference an animation in the slide image URL field.

Any suggestions?

Allur

Hello bkearns,

No the homepage slide will not support SWF , just images.

Thank you.

Default-user

OK no worries, thanks for the response.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
krzywik Purchased

hello, I really like this theme, I installed it on a previous version of Wordpress, but now when I need a fresh copy I get sth like this: The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet. Theme install failed.

Could you please advise me how can I install it properly? Thanks

Allur

Hello krzywik,

Please make sure you are uploading just the simpl.zip file inside the bundle. If that doesn’t work contact us at admin@allur.co so we can help activating the theme.

Thank you

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
ahbin Purchased

Hey guys, haven’t heard back from you.

I was attempting to change the Link Colors under the Simpl options. For the View Post link, I made the idle state Red, and the hover state a darker red. After saving those changes, I’m still getting the original blue on hover. Do I have to make this change in the CSS ? Lastly, I read on the discussion forum about how the site doesn’t resize on the Safari for iPad and there’s a fix for it?

Many thanks in advance

Allur

Hi Ahbin,

Thanks for your purchase. The View Post Link Color is working fine, we would need to see your site to know what is going on.

To make the iphone and iPad to zoom, delete the line 5 in header.php

Thanks

Default-user
ahbin Purchased

Hi Guys, sent you an email. any updates?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
ahbin Purchased

Hi Guys,

Did you get a change to look at my roll-over problem? http://somekindofwonderful.sg

One more thing, how do I get rid of the double image post on: http://somekindofwonderful.sg/category/news/

Appreciate the help and any response. M

Allur

Sorry Ahbin,

We were busy with one of our new themes and rebuilding our support forums, We will be moving all support requests there.

But we will solve your issue in a few hours.

Default-user
ahbin Purchased

cool thanks Guys. Looking forward to it.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
louisjp Purchased

Hi There,

I purchased your theme a few days a go. I love it!

I have just installed it, but it doesnt seem to have the prettyphoto or fancy box plugins?

Am i being stupid? :S

I have tried re-downloading and re-installing it, but it doesnt seem to work

Thanks

Allur

Hello Loiusjp

They are there for sure, you just have to look if you don’t have any javascript warnings. Normally a conflict between javascript libraries from plugins can break the site.

Thank you.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

It seems the comment bubble does not work on the blog homepage – it does not link to the comments. It works in the single posts, but for whatever reason doesn’t work in the home page. Have emailed for support a couple times but it’s been quite a while with no response… would really like to get this resolved. Doesn’t seem to work on your live preview of the theme either. Hmm.

Allur

I will look into this ASAP

Thank you.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
iamshaun Purchased
http://blog.s145302.gridserver.com/contact-us-3/ is my current contact page. How do I make the labels appear within the field, and then disappear “onkeydown?”
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
iamshaun Purchased

In your contact page demo the name and email labels sit inside their respective fields. How’s that work?

Allur

This is a known issue, the page slug has to be called “contact” not “contact-us-3”. If you need “contact-us-3” or other slug, you can change it in functions.php.

This apply as well to the other issue of the keydown.

Thanks

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
iamshaun Purchased

do i need shortcode to get this layout rolling? http://allur.co/category/portfolio/

Allur

Hi iamshaun, You don’t need a short code for this, just create you portfolio category and subcategories, you posts. Then choose the main category for portfolio in the Simpl Theme options and that is it, adding the category to the menu will bring the page you want.

Thank you

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users

Looking to buy but can I have multiple portfolios?

Allur

No, this is only available in Prolific.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States

Been using your theme but having trouble with the archives page. It is working for all but one category. The header loads but the loop-singleleft.php must be throwing an error or something because after the header nothing loads.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States

In the file loop-workleft.php during the query for new posts you are requesting -1 posts per page. I am taking this to mean all of them. Now, I have a category with over 600 posts and need them all to show, however I can not get any to show unless I limit the posts_per_page to a max of 525. I also have to disable update_postmeta_cache in the post.php (done by commenting out the line). There has to be a way to get all my posts to show?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello,

I am having problems embedding youtube videos in my posts. The video plays on my homepage but when you “view” the post, the youtube video won’t show. I have tried everything but had no luck. I think it might have something to do with the code. Here is a link to my post so you can see for yourself.

http://theconelogo.com/the-revolution-of-social-media/

Please help.

Thank you, Alex

by
by
by
by
by
by