178 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

How can I eliminate that zoom thing from thumbnails amd get me straight inside the work?

Kind regards, Majd

Thunderbuddies

Hi,

sorry but what zoom thing on hover? We have no zooming hover effect included (maybe a plugin?).

Kind regards, tb

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

How can I eliminate that zoom thing from thumbnails amd get me straight inside the work?

Kind regards, Majd

Thunderbuddies

Hi,

sorry but what zoom thing on hover? We have no zooming hover effect included (maybe a plugin?).

Kind regards, tb

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

How can I eliminate that zoom thing from thumbnails amd get me straight inside the work?

Kind regards, Majd

Thunderbuddies

Hi,

sorry but what zoom thing on hover? We have no zooming hover effect included (maybe a plugin?).

Kind regards, tb

Default-user

Hi,

Fixed. Thank you!

Kind regards, Majd

Thunderbuddies

Great, happy to help!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

First of all I have to say you`ve made a great theme. Very clean, nice and easy to manage. Would be very greatfull if you can help me with a css code or something to make just a few changes on the theme for my website. 1 – on the homepage and everywhere on the website would love to get rid of the two lines from below the navigation menu bar http://www.majdsculptures.com/. On the homepage I would like to have the slider closer to the navigation menu bar. 2 – I would like to know how can I change the size of the fonts from the navigation menu, filter for portfolio, titles of works and pages, and the body text from pages and articles. 3 – I would like to know how can I change the background of the entire website not just some parts. 4 – If it`s possible to have on the contact page some smaller rectangles for the filling forms. Thank you!

Kind regards, Majd

Thunderbuddies

Hi,

the first line can be deleted with this CSS (“Custom CSS” box in the general tab of the theme options):

.top-wrapper {
-webkit-box-shadow: inset 0 0 0 rgba(0,0,0,0.11);
-moz-box-shadow: inset 0 0 0 rgba(0,0,0,0.11);
box-shadow: inset 0 0 0 rgba(0,0,0,0.11);
}
I acually do not know why the seconde line is there (maybe in the page intro?) but you can delete it for the home page only with this:
.home .page-intro.line { display:none;}

The other customizations would be too much to post here, please contact our support staff about that. And please include an admin account to your installation so they can help you asap!

http://freshline.ticksy.com

Thanks & Kind regards, tb

Default-user

Hi,

Thank you so much for your help. Really appreciate.

Kind regards, Majd

Thunderbuddies

Great, happy to help!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
lifonti Purchased

Hi. In Services page, it is possible that clicking on one of the 6 paragraphs or on its title automatically opens the corresponding tab in the second part of the page? Maybe creating an anchor? I tried, but no success with the classical

a href=”#f1”>Section 1 h3 id=”#1”>Section 1</h3

Thunderbuddies

Hi,

yes that would need some jQuery wizardry to click the corresponding tab. This is unfortunately not a part of the Skybox feature list.

Kind regards, tb

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Video Formats don’t seem to work

On the back end of the wordpress theme, the “add new/ edit video” post asks for the .mv4 link when adding HTML5 video. Is this the same as .m4v? Our .m4v files don’t seem to load. Is ”.mv4” a typo? This is the only website I’ve found that references ”.mv4”: http://www.ehow.com/how_5118132_convert-mv-file-mp-format.html

After I upload a video and load the link to the file directly, the video displays. But it won’t show through WP and the theme on the normal videocase page.

I posted this on the support page (http://freshline.ticksy.com/) but have not heard back in 6 days.

Thunderbuddies

Hi quicksquare,

we are facing problems with our support system. Sorry for the delay.

We will have a look into this today and will post a solution here today or early next week (depending on the heaviness of the bug).

Kind regards, tb

Default-user

+MP4 Video (.mp4) – 720×480 | Data Rate: 541 kbps | BitRate: 641 kbps | 15 fps

+No error message. Just an empty spot where the videos from the samples were.

+no details on the exact codec; compression shows as [34363248-0000-0010-8000-00AA00389B71] which looks like it’s H264 upon a google search.

+Yes, I’ve tried flv and plain .mp4. Nothing. However, youtube and vimeo work. But those are local.

+Also thought I’d mention, I’ve been able upload new videos. And if you go to the direct link for the file, it will play but not in the framework of the WP theme. Just a black screen with the video playing in the middle. However, if you test out the sample video posts that came with the theme, they load in the videocase just fine. The videos I uploaded won’t do that.

You’ve been responding to newer comments than mine. Please help. I’m a verified purchaser.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • United States
erostad Purchased

Hello,

I submitted the following set of questions 5 days ago in the Thunderbuddies support channel but have not received a response. Can you please help:

Hello, I am having a number of problems with the Skybox template:

  1. Toggles do not work, not even on the demo site – http://www.thunderbuddies4life.com/skybox_full/?page_id=1149
  2. My Social Platform page stopped working.
  3. My Twitter widget stopped working.
  4. The menu has disappeared when viewing the website on a mobile device after having checked responsive design and full layout formats.
  5. What are the dimensions for the Revolution Slider in full layout mode? I am using images in the 960×470 size and they don’t fit right on desktop or mobile versions of the website. Actually, right now, the image doesn’t show up at all.
  6. The site loads unbearably slow on a mobile device.

I would greatly appreciate any assistance on the items listed above. I think this is a great theme and just want to get it working properly.

Thanks – Erik

Thunderbuddies

Hi,

we are facing problems with our support system over the last 2 weeks we found out today. Please send an admin account to http://www.themeforest.net/user/thunderbuddies#from

We are sorry for the delay and will look into the prob as soon as possible.

Kind regards, tb

erostad
erostad Purchased

Hello – I submitted the admin info to your email address. Please let me know if you did not receive it.

Thunderbuddies

Yes, thanks.

i. Thanks for the heads-up. Corrected in preview and on your page.

ii. /iii. / iv. / v. There is a plugin called mapify that does strange things and that broke all kinds of jQuery calls on the page. In case you need that plugin please contact the author of it.

vi. I cannot reproduce that, maybe mapify going beserk was the reason too? You should check the responsive steps for the mobile version of the home slider you use though. It looks a little wide for the mobile size.

Kind regards, tb

erostad
erostad Purchased

Thank you. That fixed a number of the issues. Instead of the Mapify option on my locations page, I have now opted for the theme’s tab option, but the information will not show within the Tab Content area. Do you know if anyone else is having a problem with that?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Video Formats don’t seem to work

I’ve purchased the theme and posted this on the support page- http://freshline.ticksy.com – but have not received an answer in 6 days.

On the back end of the wordpress theme, the “add new/ edit video” post asks for the .mv4 link when adding HTML5 video.

Is this the same as .m4v? Our .m4v files don’t seem to load. Is ”.mv4” a typo? This is the only website I’ve found that references ”.mv4”: http://www.ehow.com/how_5118132_convert-mv-file-mp-format.html

I’ve been able upload new videos. And if you go to the direct link for the file, it will play but not in the framework of the WP theme. just a black screen with the video playing in the middle.

Is this a problem with my video formats? Shouldn’t it work with more than just the one format?

Thunderbuddies

Hi,

we are facing problems with our support system. Sorry for the delay. We will have a look into this today and will post a solution here today or early next week (depending on the heaviness of the bug).

Kind regards, tb

  • Has been a member for 1-2 years

Hi, I’m considering buying your blog but I have some questions.

Can I add a button on the blog articles that would let me share them on facebook or google +?

Can a blog contain multiple images without slideshow in a single post. (Multiple separate images)?

What sizes can the images have in a blog entry?

Is it possible to show the full blog article on the main blog page without having to click on read more?

Can a Tag plugging be added?

Thank you very much. You work looks awesome!

Thunderbuddies

Hi tmb11,

yes you could use a social sharing plugin for that.

You can of course include multiple images, the sizes are dependend on the sizes your WordPress creates but you can use CSS or the WordPress functions to manipulate that. If that is not custom enough you could always check out some plugins to do this job.

The blog on the front page is a shortcode developed by us and only shows an excerpt.

You can add any plugin. We tested a ton but if you run into trouble anyway please contact our support at http://freshline.ticksy.com

Kind regards, tb

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi

I am planning to buy this template. Now I want to know if you can embed YouTube video via link?

Thunderbuddies

Hi,

yes Youtube and Vimeo are supported.

Kind regards, tb

  • Has been a member for 1-2 years

I forgot two questions.

On megafolio, when I put the cursor without clicking I get two options. This doesn’t happen when using the page with a phone.

I would like to know if it is posible to only have one option where when cliking on the image you get redirected to another page instead of the way its now that you can select between redirect and lightbox.

Also, can the magnifying glass be disabled for images on the blog?

Thank you.

Thunderbuddies

Hi tmb11,

that would require some custom work. The plugin Megafolio is included the way you describe it without that options.

Kind regards, tb

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • United States
erostad Purchased

The tabs feature is not working for me. Even though I have content within the tab area, nothing shows. The titles show, but not the tabs. Here is an example:

http://goo.gl/K2aDk

Thanks

  • Has been a member for 1-2 years

So does that mean then that the only view of the blog is on that way? I mean I will always have to click read more to see the full blog article?

Do you know of people that have this page working and online? I would like to see more examples. Thank you.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
lifonti Purchased

Hi, how cai I show the portfolio items on the portfolio page in an alphabetical order? (Now, the categories are alphabetically ordered while the single items are in Date order).

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, my Submenu does not work… I do everything as described, but the submenu does not appear.. What could possibly be the problem?

Thanks

Thunderbuddies

Hi,

I guess some plugin you use may conflict jQuery. Could you contact our support staff about that? And please include an admin account to your installation so they can help you asap!

http://freshline.ticksy.com

Thanks & Kind regards, tb

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • United States
erostad Purchased
The tabs feature is not working for me. Even though I have content within the tab area, nothing shows. The titles show, but not the tabs. Here is an example: http://goo.gl/K2aDk

Thanks

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Russian Federation

Hello, nice theme! I have some trouble with google map. I want use other map plugin and when i set marker and click on it i see that http://savepic.net/3502845.htm I tryin different plugins and the problem is same, but if use other theme all is ok.

For example, click on marker http://cp310939.cpanel.tech-logol.ru/tsolution2/?page_id=2239 and with your theme http://cp310939.cpanel.tech-logol.ru/tsolutions/contact/

Can you help with it?

Thunderbuddies

Hi,

could you contact our support staff about that? And please include an admin account to your installation so they can help you asap!

http://freshline.ticksy.com

Thanks & Kind regards, tb

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I posted this in the freshline support site but no response in 3 wks.

I am having a problem of having to refresh the page for image thumbnails to appear. This has been brought up in public ticket #42821 here and also on themeforest (under the longwave theme comments by andrewcrook a few days ago). Do you have a fix for this on the skybox theme?

Thunderbuddies

Hi,

yes we are facing problems with our ticket system and are about to switch soon.

As for the “refresh” question: Yes, we found a solution that should work for all themes and we will update Skybox too and post it here when it is online!

Kind regards, tb

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • United States
erostad Purchased

Hello,

I just want to check in regarding my question below. I have used the forum, the website, and direct emails to you without reply. Can you please advise about this item…

The tabs feature is not working for me. Even though I have content within the tab area, nothing shows. The titles show, but not the tabs. Here is an example: http://goo.gl/K2aDk

Thanks

Thunderbuddies

Hi erostad,

sorry for that delay. Our support system gave us some chaos last weeks! An update to Skybox is scheduled for next week and a bugfix for that is too be included.

Kind regards, tb

Thunderbuddies

Hi,

please download this file https://dl.dropboxusercontent.com/u/6248073/theme_shortcodes_skybox.php, rename it to theme_shortcodes.php and put it into the functions folder of Skybox. This should fix the issue!

Sorry for the inconvenience and Kind regards, tb

erostad
erostad Purchased

It’s still not working for me after uploading the file – http://goo.gl/nJZzk

Thunderbuddies

Hi,

there is a gpmba.css stylesheet (not from us) being loaded that sets
.fade {
opacity: 0; ...}

If you remove that line with opacity 0 the tabs show.

Kind regards, tb

erostad
erostad Purchased

Hmm – strange. Where do you see that stylesheet being called? I don’t see it within the source code for that page. And I don’t see that file in my Skybox folders. I added some custom css within the Skybox theme options, but this .fade style is not within that extra code. Otherwise, I have not added any additional stylesheets to the website code.

Any ideas on where to locate this file?

Thunderbuddies

Hi,

sorry, got confused and wrote the wrong file. Please see here: http://screencast.com/t/yhaopD6v834 and http://screencast.com/t/UYwDKcxVD

Kind regards, tb

erostad
erostad Purchased

Ok – thanks. I added .fade {opacity: 100;} to the custom css area in Skybox admin. The conflict is with the All in One Event Calendar plugin. If anyone else has this problem, it can be fixed by adding that code to the custom css area.

Thunderbuddies

Great! Thanks for the feedback!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi there,

Cracking theme, thank you! Please can you help me regarding adding a revolution slider to a Portfolio/Post. I have tried the slider selector and placed the shortcode, still no joy, just an outlined box stating that:

Revolution Slider Error: Slider with alias Impact not found.

Maybe you mean: ‘Home’ or ‘Latest Projects’ or ‘Impact Tennis’

Thank you,

Wes.

Thunderbuddies

Hi, guess the RevSlider does not get that there is a space inside the slug of the slider. Please remove that inside the RevSlider backend and it should work.

Kind regards, tb

Default-user

Hi,

That’s great, all working now, many thanks.

Wes.

by
by
by
by
by
by