137 comments found

The sample content for this theme on the following site is bleeding off of page. Please advise on how to fix the responsiveness of this page. http://meetuptest.wpengine.com/

Thanks.

roguevoice

Figured out first problem, do not update page Builder plugin to latest.

I had import data from .xml file but i only got header menu nothing else. How i can import dummy data look like you demo theme.

The design is good but how i can upload dummy data in this design. we are not able to upload the dummy data. so please tell me how to upload dummy data with proper documentation.

We are waiting of your response so please give me answer early as soon as possible.

Default-user

Please reply me we are waiting of your answer

Default-user

Hey give me reply.

SERIOUSLY NEW BUYERS.

DO NOT BUY THIS THEME.

IT’S BUGGY AND THE DEVELOPER WILL JUST TAKE YOUR MONEY WITHOUT UPDATING THE THEME OR GIVING YOU ANY SUPPORT.

DO NOT BUY THIS THEME!!!!!!

I reported the author to the Team Envato for seeling a buggy WP theme AND for NOT proving support to his buyers.

Please do the same : https://support.market.envato.com/hc/en-us/requests/new

SICK SON OF A BITCH!

For some reason when trying to add new posts, I can’t save the new post as draft or even publish them. The button is greyed out. Can’t click it.

I have disabled the plugins, reinstalled WP 3.9.1, and cleared my browser cache, and tired different browsers, but still the same freezing issue.

I work on dozens of WP sites on our servers, so I know its not a server or WP issue, as I haven’t come across this on any of our other websites. So I am assuming its a theme issue with possibly the post type function freezing.

Can I get some help on this please!

Jewelleries

Can you please send us url, and your wp login details to support@jewelleries.co. Thank you.

Default-user

Just did. Thanks

Jewelleries

we have finally found what’s the problem. basically it’s vafpress framework bug, and we will deliver update in next few days. Thank you !!

Slavia is not able to read translation strings because of small typo in wp-content/themes/slavia/functions.php (line: 119). Its text domain is set to “slavia” but translations ask for “Slavia”.

Obvious fix here:
load_theme_textdomain('Slavia', get_template_directory() . '/languages' );

We’re not seeing it scrolls properly on Windows Phone. Any chance of a fix for this?

Sorry asked something but i have my answer so removed it. Love the template.

But here is another Question do you have any backend demos to test posting area ?

hi there, love the theme

how can i remove the comments box from the images?

hi,

can we disable the scrolling script (or whatever it is) because it doesn’t look and work well on safari at all?

Jewelleries

Hi SercanGunaydin ! Yes you can easily turn off custom scrollbar. thank you.

Posted this question on your WEEKLY blog as well as I am debating which one to purchase!

Will I be able to have embedded audio clips show on the front page in the preview text section of blog posts? My current blog is hosted here and you can see what I mean by having the audio or video show prior to someone actually clicking on the article: http://fancybeat.com/

Hi Jewelleries,

I really like your Slavia and Weekly themes and would love to move my current magazine to one of them. Please check what I need and let me know if that´s possible:

1. Slavia exactly as is but with full width template(existing) and two sidebars like in Weekly. 2. A full width Slider revolution instead of the regular slider. 3. WPML support or .po and .mo files.

Please let me know. Thanks in advance!

Hello, the theme is great and does everything I need it to do. I have one question though.

Is there anyway to disable or turn off this “search” feature when the user hit’s these buttons “delete” “shift” or “spacebar”?

nsr123 Purchased

Hey,

I am having a problem that I have narrowed down to be the cause of me using your theme. Most posts appear to be fine, but some of them show only an image (no content) on click of the permalink. I can find the post in the posts lists in wordpress and the content is there and says it is published; however, it doesn’t display on the page.

Is there a way you could fix this. Also the share buttons show double permalinks on Twitter.

I also can never save posts or publish them because the buttons are always greyed out.

Thanks

Hi, I really like your homepage, is it possible to get the same layout, if so how would i do it? I’m new to wordpress. Do you have video tutorials? Are you proving custom services?

Thanks for your help!

Hi, will you be updating soon, I have wordpress 4.0 now?

Thanks

by
by
by
by
by
by