Discussion on SM Amaz - Premium Responsive Magento Theme

40 comments found

would love this for opencart! :)

magentech

Dear cc24,

Thank you very much.

We will save your idea.

Hope we will have this soon for OpenCart.

PHP Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 41942327 bytes) in /home2/wdsindi1/public_html/unissproducts/app/code/core/Mage/Install/Model/Installer/Sample.php on line 126

sumitbijvani

Please help me about this error, I am trying to install this from last 5 days

sumitbijvani

Where i have to put ini_set(‘memory_limit’, ‘-1’); ?

Hi, very nice theme!! Are there any examples on live-shops with custom modifications? I want to run the theme for a b2b shop.

Regards, JAcob

I found 2 issue in your theme, please fix it fast.

1) If I add 3 or less images in products then images are not shown in proper way.. css problem

2) If I add only 1 image then in product page same image display twice.

for reference, I have attached screen shot below..

this is the url :- http://unissproducts.wdsindia.com/led-strip-lights/3528-led-strips/120leds-8mm-3528-ip33-5-meter-reel.html

sumitbijvani

please reply fast…

magentech

Dear sumitbijvani,

If you want thumbnails displayed similar to our demo site, the total images of product are 4 and over.

It is the condition to use the carousel under main image in product detail page.

Therefore, please add 4 images and over to each product again.

Thanks

sumitbijvani

but i have only 2-3 images. please set another condition like product images are below 4 then just display simple in one row

Hi, It’s not possible to minify your theme in any standard fashion (it breaks the whole theme), I highly request that you supply all the JS files in your theme as minified files on your next release. Your theme calls a ton of non-minified JS files, which slows down sites. Also, would be great if you defaulted to the google jquery download, instead of downloading a version of jquery from within your theme. Thanks

My site seems to be having problems since the install it’s very slow and jquery warnings come up. The search is not working for the new products i’ve added to the database. I submitted a ticket and so far no responce

Default-user

I managed to find out where this problem is coming from thee seems to be several problems or issues within the theme. the fatal error occurs when Use Flat Catalog Category or Use Use Flat Catalog Product is enabled under the catalog front end in the system configuration panel.

The main problem i have now is that when SM Search Box Pro is enabled the site is slowed down and unuseable because it takes a significant time to load sometime 2 to three minutes. When the SM search Box pro is disabled the site loads within 2 seconds. So I’m not sure what is going on with your search it’s causing problems.

magentech

Dear downlodragon,

Please feel free to contact and discuss with our technicians in the ticket. With some problems that are need to be check directly on your site with URL and your account admin, we will answer in the ticket.

Hope you will see this work. Thank you for your patience!

Default-user

yes I sent several replies a ticket but no response yet.

I am in the process of setting up my site with this theme, and I loaded my favicon but it fails to show up in the browser. I can see the correct image in the CMS area but the browser shows the only the default favicon.

Also, you can’t change anything with the theme (color, font) from inside the admin area, only using the hand icon in the demo setting in the front end area.

I have submitted two tickets over a few weeks, e-mails, etc. No one has replied.

Not sure there is any support for this product at all.

magentech

Dear MagnoliaO,

Could you please leave the number of your ticket here? We will check and answer for you now.

Thanks!

Default-user

Well, my ticket seems to be lost in your hyperspace. When I tried to log on and retrieve the ticket (which I never received an e-mail confirmation for, even though I logged on, submitted it, and the site showed a submission confirmation), the Magentech section of the site tells me “Username and password do not match or you do not have an account yet.”

The ticket is the 2nd attempt at support. I previously sent a message to the support as well, but no response either.

It seems that if anyone is actually supporting this, your messaging system is not functional.

I just need someone to address the fact that the favicon image does not work, and you can’t change anything in the drop-down menu of the Amaz theme from within the admin CMS.

Thank you.

I have requested an installation service 4 days ago, (and payed for it)

But no one is replying to my support ticket,

MTT-THEMEFOREST-7G5N2UWL02

magentech

Hello stickmoe,

We had to wait 2checkout to verify your order.

I am going to install the theme for you.

Thanks

the 4 Social icons are not appearing on the left sidebar, i have followed the guide and inserted the code in Magento html editor “community block”, but once i save, everything automatically goes away, and social icons does not appear in the frontend.

MTT-THEMEFOREST-7G5N2UWL02

Hi..

Can you please tell me how can I upload images in slider? because current theme is only support products in slider. I want to upload banner images in it.

Please help me with this.

Thanks

magentech

Dear sumitbijvani

Please upload images to media folder via FTP

Thanks

olinet Purchased

I wrote a support request a week ago. Stilln’t received a response. MTT-0000000690

magentech

Dear Olinet

I answered your ticket.

Please kindly check again

Thanks

Hello

I summited a support ticket but can’t receive your reply

please check my MTT-0000000873

magentech

Dear thethirdmoon

I answered your ticket.

Please kindly check again.

Thanks

Hello yesterday the quickstart package includ other theme

sm_sport theme included on that file

I purchased sm_amaz..! please send the quickstart package for sm_smaz with magento 1.8.1

to my email since skype is so slow to download please contact me skype or this reply

magentech

Dear thethirdmoon

I sent you the package

Thanks

Please answer any question on support ticket or above question asap!!!

magentech

Dear thethirdmoon

Please check the package again

Thanks

Hi Thank you for update! :)

Since I already installed the theme, I can’t use quickstart package

So I just upload all files from sm_amaz_theme_m1.8.x_v1.0.3.zip and sm_amaz_extensions_m1.7-1.8_v1.0.3.zip files

After I upload all files from the two zip files, the update complete for my theme?

Is there anyway to check my update complete?

Is there any other thing I should do or keep in mind when update theme version?

Looking forward your support Thank you!

thethirdmoon

If there is no mention about extension on change log, it mean I don’t have to upload any extensions?

magentech

My question is not clear? I mean how to update the theme? upload all files sm_amaz_theme_m1.8.x_v1.0.3.zip and sm_amaz_extensions_m1.7-1.8_v1.0.3.zip is all I have to do for update theme? => Yes, please upload files in sm_amaz_theme_m1.8.x_v1.0.3.zip for the theme => With extensions, please install Sm Cart Pro in sm_amaz_extensions_m1.7-1.8_v1.0.3.zip

thethirdmoon

Got it! Thank you for reply! :)

I sent a ticket and was not answered (MTE-0000001514)

I installed the shop 2x and displays the same error in SM SLIDESHOW and other issues that are the ticket

Fatal error: Call to a member function toOptionArray() on a non-object in /home/eminenc/public_html/site2014/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Form.php on line 463

Default-user

When I make this edition the SM SLIDESHOW works in form.php, but all options DropDawn the entire admin does not work. Even after clear cache and relog. If the old file (form.php) back the DropDawn back to work “Answer the Ticket”

magentech

Dear gilvanroberto

We will check and answer you via ticket

Thanks

Default-user

I answered the Ticket with errors but no answer

lavaper Purchased

When I install the theme and go to admin click on SM Amaz Theme tab I get 404 error. Can you please assist me with this please asap?

magentech

Hello lavaper,

In this case, please log out and then log in again to check

Thanks

Default-user
lavaper Purchased

That worked. Now I uploaded all the extensions and can’t see them in admin panel. Tried logging in and out and still nothing.

magentech

Hello,

Can you submit a ticket, give us your site to check?

Our ticket system: http://www.magentech.com/support/tickets

Thanks

I have have a similar problem as lavaper.

I have managed to solve the first problem of logging in again, but I haven’t solved the one of the extensions not showing up.

I have installed the SM_AMAZ theme, and there are all of the extension folders in skin/frontend/default/sm_amaz/sm, but none of them showing up in the admin panel

Could you please let me know how you solved this problem previously and maybe help me with mine.

My employer has directly instructed me NOT to release FTP details, however I can message you the domain if needed.

Thanks Syncopated

*I also think your documentation needs serious improvement.

magentech

Hi syncopated,

We’re really sorry for missing your problem. It seems you missed in the installation.

Please try to refer here: http://smartaddons.s3.amazonaws.com/images/userguide/magento/sm-amaz/config/sm_amaz_guide/index.html#!/magento_extension_installation and don’t forget to let us know how your problem comes.

Thanks!

Hi, in Version 1.0.3 I have problem with slideshow back-end and shows blank page. Now i downloaded 1.1.0 version, but I do a lot customization on 1.0.3 version. How can I fix blank page problem? which files should I change with old version?

magentech

Dear omidb,

Could you please send us the Item Purchase Code? We need to be ensured that you’re using the correct package from us. Or you can use the account that you bought this theme to submit question, we will answer for you via there.

Thanks!

Hi again! In Version 1.0.3 I have problem with slideshow back-end and shows blank page. Now i downloaded 1.1.0 version, but I do a lot customization on 1.0.3 version. How can I fix blank page problem? which files should I change with old version?

I download the package directly here.

magentech

Dear zmeerza156,

Please go to \app\code\local\Sm\Slideshow\etc\system.xml and find:

<source_model>extraslider/system_config_source_orderBy</source_model>

=> change to:
<source_model>slideshow/system_config_source_orderBy</source_model>

+ find:

<source_model>extraslider/system_config_source_orderDirection</source_model>

=> change to:

<source_model>slideshow/system_config_source_orderDirection</source_model>

Thanks!

Default-user

I do it but nothing changed.

magentech

Hello,

Can you submit a ticket to http://www.magentech.com/support/tickets, give us ftp and admin to check

Thanks

by
by
by
by
by
by