11 comments found

magentech

Thank you very much

Awesome! Best of luck

magentech

Thanks abmathasuriya :)

Congrats on the approval. GLWS!

magentech

Thank you, meatless ;)

Very impressive, GLWS

magentech

Thanks linharex :)

Best Theme, I’ve got it! Good Luck! :D

magentech

Thank you very much

Hi is there a way to disable the responsive featured?

Big problem found!!! When i use your demo on mobile in google crome, i canĀ“t click the cart image!!!!!

magentech

Dear alojadosimsim,

We’re really sorry for missing this problem. We will fix it and update right now.

Thanks!

kereem Purchased

Hi,
I Installed the theme and extension but the Dynamic Slideshow slider doesn’t show no matter what I try. Please help!

Thank you

magentech

Hello kereem,

Please go to CMS >> Pages >> Homepage >> Design tab on the left-hand menu.In the Layout Update XML box: add the code below:

<reference name=”slideshow”> <block type=”dynamicslideshow/list” name=”dynamicslideshow.list.default”></block> </reference>

Please refer detail here: http://www.magentech.com/documentation/sm-kampe/#config

Thanks!

Default-user
kereem Purchased

Thank you! this worked but why is it not part of the documentation?

magentech

Dear kereem,

We will update to the documentation.

Thanks

kereem Purchased

Hi,
Your documentation doesn’t state how to add the featured image to the blog as it is displayed on your theme preview. Please let me know how I can go about doing this.

Also, I’ve added the XML Code for the Home Right Layout but it only displays the default layout without the additional blocks. Your documentation did not mention how to add these blocks either. Please help as soon as possible.

Thank you!

Default-user
kereem Purchased

Hello,
I have performed these steps but after logging back in there still isn’t any image field option available as depicted in your screenshot: http://awesomescreenshot.com/04c30u6o05.

Currently these are the only options that are available. See screenshot: http://i.imgur.com/vLpnWa9.png

Please help!
Thank you.

magentech

Dear kereem,

Please download then unzip and install aw_blog again.

Link for downloading: http://www.mediafire.com/download/j652huzx5nftj6g/aw_blog.zip

Thanks!

Default-user
kereem Purchased

Great! Works now.

Much thanks and appreciation for your help on this.

Loved it;

magentech

Thanks GrafAS :)

Hi, I am trying to change the background color of the header and footer section but they are missing from the configuration. Actually, whole sections Header and Footer are missing. I didn’t find them in system.xml file either. Can you please this fix this issue?

Thank you!

Default-user

I have reported my problem by i have no response. Can you please take a look at this ticket MTT-0000002258

May thanks, Alex

magentech

Dear alexandrycostan,

We recieved your ticket, Sorry for the delay. We are checking it, please feel free to give us a little time on this work.

Thanks & regards!

Default-user

Thank you very much for your help


by
by
by
by
by
by