288 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

My Installed smarald, But only “Custom CSS section” in Theme Settings. How do can have two sections? How do I defines Content Width to 960px? Thank you very much?

icypixels

Hello there,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things tend to get slow over here as I’m in my exams session and support is getting a bit slow. I’m really sorry about the delay :-) I hope you’ll understand.

You might want to use some custom CSS like: .wrapper { width: 960px; }

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Is there anyway on the portfolio to remove the 4th meta option as a link and change it to regular text?

icypixels

Hello there packytagliaferro,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things tend to get slow over here as I’m in my exams session and support is getting a bit slow. I’m really sorry about the delay :-) I hope you’ll understand.

You’ll need to edit single-portfolio.php line 182 and /functions/theme-functions.php line 554.

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
  • United Kingdom

Hello, Theme’s nice. Installed correctly, but the thumbs on the homepage don’t load on an ipad mini. Any ideas?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
  • United Kingdom

Have upgraded, lost all thumbnails and now the smarald logo is overlaid multiple times over my own.

icypixels

Hello there smellvetica,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things tend to get slow over here as I’m in my exams session and support is getting a bit slow. I’m really sorry about the delay :-) I hope you’ll understand.

Regarding the thumbnails, try this: http://themeforest.net/item/smarald-retina-ready-responsive-wordpress-theme/4508885/faqs/15547 Regarding the logo, just go again to set up your logo using the Theme Customizer, as the custom logo method used in the previous versions was deprecated due to some conflicts with different hostings.

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hey! Im having an issue when creating a video post! I add in the Youtube embed code, ie: <iframe width=”1160” height=”653” src=”http://www.youtube.com/embed/vCHDS_a_4Ms” frameborder=”0” allowfullscreen></iframe>

But there is just a black box on the folio item! Help?!

icypixels

Hello there,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things tend to get slow over here as I’m in my exams session and support is getting a bit slow. I’m really sorry about the delay :-) I hope you’ll understand.

I’m going to check if you have opened a support ticket in the support system. If not, please open and include a demo URL of the issue.

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

ladydekade

Hey! Thanks for your reply..it seems to just show as a black box on firefox..all other browsers are fine! Have submitted a ticket x

  • Belgium
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
elrogue Purchased

Hello Paul,

I’ve 2 little issues, firstly in the portfolio section, the link “all” does not appear.

Secondly when an item in the portfolio is loaded via LazyLoad, texts do not appear.

Any ideas?

I run the latest version 1.3.5

Thanks

icypixels

Hello elrogue,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things got really slow. I just finished my last exam on Sunday and now I’m slowly digging through all the support tickets I have :-) I hope you’ll understand.

Mind opening a support ticket with more details like an URL and some login credentials?

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

Free Theme Support | Custom Work Enquiry | Subscribe to Newsletter | Follow me on Twitter

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hey Paul,

I understand you’re swamped, but (when you find time) please take a look at http://konstantinosant.com/technical-skills/ with an iPad. The skills module seems broken in both directions.

Cheers, Konstantinos

icypixels

Hello Konstantinos,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things got really slow. I just finished my last exam on Sunday and now I’m slowly digging through all the support tickets I have :-) I hope you’ll understand.

I am now aware of the issue and I’ll try to replace the jQuery knob script with a better solution. Stay tuned for an update.

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

Free Theme Support | Custom Work Enquiry | Subscribe to Newsletter | Follow me on Twitter

Default-user

Hey Paul,

Thanks for replying. I am waiting for the update.

I have another question down the line of tickets and it has to do with the twitter feed from IcySocial not showing. Please take a look at this as well.

Cheers,

Konstantinos

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hey! A few of the settings you mentioned in the video dont seem to be working…namely the page width slider. I tried pasting in .wrapper { width: 960px; } into the css box in the theme settings css box. did nothing. Also, how do I change font size for the top header sitewide?

Thanks!

I Purchased the theme btw and I opened a ticket.

Morgancreekventures.com

icypixels

Hey there,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things got really slow. I just finished my last exam on Sunday and now I’m slowly digging through all the support tickets I have :-) I hope you’ll understand.

I’ve responded to your ticket in question.

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

Free Theme Support | Custom Work Enquiry | Subscribe to Newsletter | Follow me on Twitter

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Pre-purchase question: I tested the theme, cause i really love it and want to buy it. I love the greyish effect you put onto the images (on hover they turn colorful) – but somehow this wont work on IE10 (tested on win7) and safari 5.1.7 Any Ideas?

icypixels

Hello there,

Sorry for the extremely late response. Things got really slow. I just finished my last exam on Sunday and now I’m slowly digging through all the support tickets I have :-) I hope you’ll understand.

Indeed, IE10 is a bit troublesome because they decided to ditch the greyscale support all-together. Unfortunately, there isn’t any possibility at the moment to have greyscale images in IE10.

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 6-7 years

Paul??! Where you at man … e-mailed you a while back and still no response. I thought finals would’ve been over by now…?

:(

Hope to hear from you soon!

icypixels

Hey there,

Unfortunately finals ended only on Sunday. I’m slowly digging through support queries in this order: Support Tickets > ThemeForest > Email. Currently I finished Support tickets, now I’m onto TF comments :)

phoenixwave

Hey Paul – any chance you’ll get to my e-mails sometime soon? Just curious – thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hey Paul, I hope everything is well. Meanwhile, I got another thing for you to look at:

The Twitter feed in my footer does not seem to work 9 out of 10 times, but is giving me the message: “Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.”

It used to work fine but now it does not show up after refresh either. I did not change any settings to the social plugin or my Twitter account.

Hope to hear from you,

Cheers, Konstantinos

icypixels

Hey Konstantinos,

Unfortunately, I’m going to ditch the Twitter Widget because of the new API. I highly recommend using the following plugin though: http://wordpress.org/plugins/recent-tweets-widget/

Kind regards.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Quick question for you.

The pricing table header is a dark color, but the action button at the bottom is white, which leaves only a few colors that you can even use so neither of the sections blend in with the background. Section 12.k in the CSS controls the color for the action button (very last part), but when I try to override it in a child theme, it doesn’t work. Editing it directly in the theme CSS allows me to change it, but any additional updates will revert this. Do you have a fix in mind to get around this issue since I’m unable to use light or dark neutral colors without making the text unreadable.

icypixels

Hey Adam,

Sorry for the extremely late response. Things got really slow. I just finished my last exam on Sunday and now I’m slowly digging through all the support tickets I have :-) I hope you’ll understand.

Please open up a support ticket with a Live URL and the desired changes and I’ll try to come up with a solution. In general, pricing tables are controlled by using inline CSS, so any custom CSS you’ll need to do it like this:

.classname[style] { background-color: here; }

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Congratulations for the work, is a perfect template. Only problem I have is that the skills block does not work properly, I have tried to put it in home in different tabs and nothing. I await your response. Thank you very much.

icypixels

Hey Dani,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things got really slow. I just finished my last exam on Sunday and now I’m slowly digging through all the support tickets I have :-) I hope you’ll understand.

The skills block are working in the latest version of the theme.

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi nice theme. one question, are the portfolio pages optimised in any way? when you enter portfolio pages by clicking on the image ,url does not change????

Thx

icypixels

Hello there,

The URL doesn’t change because I used a technique called AJAX which doesn’t require a reload of the website to load some content, in this case, portfolio content. You can disable this by using the settings in the Portfolio block in Page Builder.

Kind regards.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, thanks a lot for this great theme! I just have a little problem with the Team Page, i’ve custumized for my web site but i’m a freelancer so I don’t have a team… So I went to the page builder to put my own picture but it doesn’t center my picture on the page.. How can I fix it? Thanks a lot for your help

icypixels

Hey there Kyoshiro,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things got really slow. I just finished my last exam on Sunday and now I’m slowly digging through all the support tickets I have :-) I hope you’ll understand.

Please open a support ticket here: Free Theme Support

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

Free Theme Support | Custom Work Enquiry | Subscribe to Newsletter | Follow me on Twitter

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
abarro Purchased

Hey, congrats again for the way the theme is updating.

One question, I use the BLOG POSTS as my home page. But I wanted the newest posts to apear first. How can I accomplish that?

www.selanca.com.br

thanks again

icypixels

Hey abarro,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things got really slow. I just finished my last exam on Sunday and now I’m slowly digging through all the support tickets I have :-) I hope you’ll understand.

Go to line 136 in /smarald/page-builder/icy-blog-block.php and edit:

From: $orderby = ‘name’; To: $orderby = ‘DESC’;

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

Free Theme Support | Custom Work Enquiry | Subscribe to Newsletter | Follow me on Twitter

Default-user
abarro Purchased

Hey Paul, thanks for the response. I found the file in another folder: /smarald/page-builder/blocks/icy-blog-block.php

and did the edit you told me.

Unfortunately it didnt work.

any ideas?

thanks again

icypixels

Hey abarro,

I’m going to submit an update which will include this fix. I’ve tested this solution and it worked. I don’t know an exact estimated time of arrival though.

Kind regards.

Default-user
abarro Purchased

Sorry icy, still not working with the update. see here: selanca.com.br

Default-user
abarro Purchased

meanwhile im using post “fixed” so they can stay in order

icypixels

Hello abarro,

Please be kind enough to open up a support thread in my new support forums: http://support.icypixels.com/ . Feel free to add in the topic, as a private reply, some login information regarding FTP login info and such, so I can see what’s wrong.

Kind regards, Paul

  • Belgium
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
elrogue Purchased

Hello Paul,

I’ve translate the default.po with Poedit and uploaded it, but nothing changes…

How can I use the translation I made ?

I found one bug, when you put a long title for the portfolio item, when it’s showed the catogories disappear or are cutted.

And if there is an hr under the last portfolio item, when the item is on focus, the block with the text appear under the hr.

Thanks !

  • Has been a member for 1-2 years

Hi, I really like your theme! I have a question, I say in advance that I’m a beginner: is it possible/there is a way, to customize the big text you use as quote between the menu and the portfolio in homepage? is it possible to reduce the size of this type if necessary?

thank you. :-)

icypixels

Hello there Pelikan80,

Yes, you can have there whatever text you want. Changing it’s size would require you to edit a couple of lines of code.

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

Free Theme Support | Custom Work Enquiry | Subscribe to Newsletter | Follow me on Twitter

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, fantastic theme but please notice that there is a resolution problem on android. Text and images are a mess on my Sony Xperia Z with a 1080p display. I hope you’ll fix it in the near future. Thank you!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
lilypad4 Purchased

How can I center ALL content on my website versus just using the center text box?

icypixels

Hey there lilypad,

I’ve answered your support request on the forum :)

Have a great day!

by
by
by
by
by
by