291 comments found

smartbee Purchased

Hello,

I posted a ticket on http://icypixels.ticksy.com/ but you haven’t replied for almost 4 weeks…... and I’m mad because I just want to launch my website and I can’t because there’s huge problem with slideshow.

When you click on any of portfolio items – it doesn’t start slideshow (there are no arrows to navigate) but just 1 image. After few seconds when next image appears – arrows also appear and now it becomes full navigate slideshow. Sometimes when you click portfolio item from mainpage – slideshow appears correctly but it happens very rarely.

icypixels

I’m so sorry about the huge delay! I’ve just finished exams last Sunday. I’ve responded to your support request.

Have a great day!

What font and size are you using for the body text on this theme? I really like the look of it and I like that it is gray instead of black. Some of the best looking typography I’ve seen on a theme in awhile. Nice job.

icypixels

Hey there,

I’m really happy that you like it and see what I’ve tried to accomplish.

It’s a Merriweather font, 16px of size with a line height of 26 px, and it’s a #777777 in regards of color.

Have a great day!

icepixels must be having a good time somewhere,probably on holiday.

icypixels

I wish! :D Haha! I just finished exams on last Sunday. Now I’m slowly digging through all this support queries :)

On the bottom of all of my pages it shows Recent comments, recent posts etc how do I get these to go away.

icypixels

Hey there,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things got really slow. I just finished my last exam on Sunday and now I’m slowly digging through all the support tickets I have :-) I hope you’ll understand.

You’ll need to go to WordPress > Widgets to remove those :)

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

Free Theme Support | Custom Work Enquiry | Subscribe to Newsletter | Follow me on Twitter

Hello there dear purchasers!

I’m finally back and digging through all this support tickets, I’ve just had my last exam on Sunday. Please bear with me :)

Thank you for your patience.

Hello, when I add a “centered text” block to a template it appears on the single portfolio preview too. How can I change this? The “slogan” block doesn’t appear on the single preview. What file has to be changed to have the “centered text” as the “slogan” only displayed on the main template site.

Is it possible to link the portfolio to the single portfolio item instead of this preview? Or is there another way to fix this problem: I would like to insert different portfolios on the portfolio single pages. I added individual templates created for these, but when I go to the single preview the inserted portfolios aren’t displayed… but in the single portfolio page they are displayed…

Thanks for your support!

icypixels

Hey Fischer123,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

Sorry for the extremely late response. Things got really slow. I just finished my last exam on Sunday and now I’m slowly digging through all the support tickets I have :-) I hope you’ll understand.

You might want to look into hiring a developer. The file that needs to be changed is /smarald/js/jquery.ajax.js and it requires a working knowledge of jQuery.

Also, yes, you can disable AJAX loading via Portfolio settings in Page Builder and the blocks will be gone completely.

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

Free Theme Support | Custom Work Enquiry | Subscribe to Newsletter | Follow me on Twitter

The first point is solved… I added various different templates on the site…

Still have the problem with the portfolio on the single portfolio preview… THX

first point not working… it displayes all blocks on the single portfolio preview…

icypixels

:) Check my previous response.

Default-user

Thanks a lot Paul!!! That’s what I wanted! Have a great day!!

icypixels

Have a great great day yourself too! :)

In the page builder when I insert text or an image, how do I make it link to another page?

icypixels

Hey there,

Firstly, let me thank you for the purchase and for choosing one of my products! I really appreciate it!

You’ll need some basic HTML knowledge for this. I responded to your email :)

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

Free Theme Support | Custom Work Enquiry | Subscribe to Newsletter | Follow me on Twitter

Hello,

is this theme translation ready (.po .mo files)?

Regards, Ivan

icypixels

Hello imajcen,

Thank you for the interest in the theme. Sorry for being away for so much time. Yes, the theme has .po and .mo files for translation.

Have a great great day!

busy600 Purchased

Hi there, I bought this theme a few months ago, and I’m having the same problem with the slideshow not working (showing 1 image only) as smartbee, the user above.

You said you replied to his support ticket, I searched and I cannot find it, I would prefer not to open another ticket, could you point me to the url?

Great theme, really loving it, Bob :)

icypixels

Hey Bob,

Please update your theme to the latest version available, either via dashboard, after configuring the auto-update settings or by redownloading the theme from here.

Have a great weekend! Paul

Asked a question 5 days ago and haven’t heard answer maybe you missed it.

In the page builder when I insert text or an image, how do I make it link to another page?

icypixels

Sorry for the late answer. Got a little busy lately :)

Paul … didn’t know if you were going to get to the e-mail I had sent you so I thought I’d post here …

1) I want to force the footer to the bottom of the page always (despite the content) and I don’t want it to have a background at all. How can I achieve this? (just make it transparent)

2) On each page, including the home page, I’d like for there to be a “header” image that spans the width of the site and I’d like it to have the same fade in effect as the existing content fades in … how do I achieve this? What size should I design all of these header images? (no border margin etc.) Right now when I add one – it doesn’t center and it has margins on the left and right …

3) I would really like to change the loading animation that plays for when you click on a portfolio item or blog post … how do I do this?

4) For the portfolio, how do I get rid of the grid/mosaic format selection on the upper left corner? (I don’t want users to have a choice)

Thanks for your time!

icypixels

Hey,

Making it fully transparent would be as simple as setting it’s CSS to:
background-color: transparent;
Feel free to use this form here to get a quote, if you’re not able to do it yourself: http://icypixels.com/customization/
phoenixwave

Thanks. I thought it was that simple but I couldn’t find it in the CSS.

arielleal Purchased

I’ve just been trying to post in the support site but the posts keep disappearing and it seems like something is wrong with it.

I have asked about why my titles as links are not working properly – you said that you cannot help with 3rd party plugins but this is not that – this is part of your code that seems to be causing the problem.

Part of my link code is showing up under the thumbnails of the portfolio items I created as buttons. designforequality.org

please let me know how I can get rid of the code that is showing up on the homepage/?

thank you.

icypixels

I told you where to look at :) That’s not my code. Please check the code on portfolio items on my demo and check it on yours and you’ll see that is not my code. Reinstalling the theme from ThemeForest will get you a copy of the theme which looks like the one in the demo.

arielleal
arielleal Purchased
It is also very strange because these portfolio items work fine on my other page where I display all of them however on the Homepage they do not http://designforequality.org vs http://designforequality.org/press/
arielleal
arielleal Purchased

In the time you took to write back and forth that you can’t help you coud have helped!

arielleal Purchased

I really think its a problem with the theme and not myself because I am using the same portfolio items in another place and it works!!!!! I am really upset that you will not help with this issue which is clearly within the domain of the theme!!!

icypixels

Hey Arielle,

Open up a support ticket on icypixels.ticksy.com and specify some login information as well as FTP login credentials. I’m going to delete it myself.

Thanks.

vinoxep Purchased

Hi, I’m experiencing two problems with your Smarald theme (which is a great product by the way).

1. In between my page (I set up in page builder) and footer (I set up in widgets), I get a comment form on every page. I did not figure out how to get rid of it. How can I do this?

2. The images for the menu (like close-btn etc) won’t load. They are invisible, but clickable though. Funny thing is, the default Smarald logo DOES load, so it seems nothing is wrong with the path?

icypixels

Hey vinoxp,

Thank you so much for the purchase! In the future, I recommend using http://icypixels.ticksy.com/ for support. :-)

1. The answer is here: http://www.youtube.com/watch?v=xDwPMIMJsLA&t=16m45s

2. Please contact your hosting to enable SVG support.

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

Hi, just purchased the theme and went through your YouTube video; i am having an issue not seeing the mouse over effect on portfolio/homepage; not altered the settings from default demo install; only when i click on it the text/banner and color image appears;

I use the child theme [active], with the parent one installed, too; WP 3.5.2 and Icy Portfolio Posts 1.0;

Sorry but the ticketing page http://icypixels.ticksy.com not working for me with FB plugin at the moment;

My page: http://www.bokehcambodia.com

Many thanks for guiding me to the solution, one reason i bought this theme was the slide over effect on image galleries…

UPDATE: Now it’s miraculously back to the default behaviour… looks to be working now…

icypixels

Glad everything is okay :)

hi! i find bug with portfolio on ipad. Go from main page to any portfolio post then click on portfolio icon – portfolio loads not properly.

If You gonna resolve this problem – i’m about to buy theme

icypixels

I will look into it and see if I can recreate the issue.

Hi! Love your work. This theme looks amazing. I was playing with your demo and have one quick question… is there a search box/facility somewhere in your theme? Is it something that can be added via the widgets somewhere that keeps your theme “looking the goods”?

icypixels

Hey there Dean,

Thanks for the interest in the theme!

Yes, you can add a search widget in the footer.

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

Hi

Just wanted to find out if I can use images instead of the slider in the portfolio section. I don’t want to click on the arrows to see the other work but have them just display them underneath each other?

Thanks

icypixels

Hey there Clint,

According to my latest answer, yes you can have that if you set the Gallery Lightbox style. :)

If I can be of any further assistance, or if you have any more questions, please let me know. Have a great day!

Paul | Icy Pixels | Customer Happiness Engineer

by
by
by
by
by
by