136 comments found

Hi guys ! Very nice theme. Yesterday i was watching your demo theme and today it doesn’t work anymore. Any problems?

ThemeMakers

Hi Evie,
Thanks for your notification.
You know, we currently are moving all our websites into the other server. That’s why all the data haven’t synchronized yet. Please Check the demo later and let me know if it works fine for you.
I’m sorry for permanent inconveniences.
Regards,
Alex

Default-user

Ok thanks ! i’ll try later and let you know if it works.

ThemeMakers

Hey Evie,
Hope you gave it a try. Everything works fine now.
Regards,
Alex

Hello,

I have a few questions about your theme.

1.) Is there an easy way to change the orange items in your theme to another color other than editing the CSS? 2.) I can not get sub items in the main menu to show up any ideas? 3.) It seems like any and all table styling has been removed including bullet points. How can I remove this so I can actually style my tables? 4.) How do you get the Facebook Icon to show up in the main navigation menu?

Talk to you soon

Thanks,

Jeff

ThemeMakers

Dear Jeff,
Please jump to our support forums to ask your questions there. Our managers will be happy to assist you with any.
Regards,
Alex

hi, im trying to upgrade to the latest version and its giving me a bunch of errors.

hollysnails

but now nothing shows under my admin theme options – its blank

ThemeMakers

Dear hollysnails,
Did you try to reach our forums as I suggested? If not, you can create a ticket in our support system to track your issue.
Regards,
Alex

Hello,

I recently Buy the theme but after i install it on wordpress i got this warning errors Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method Thememakers_Entity_Portfolio::register() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\TestPROSite\wp-includes\plugin.php on line 406

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method Thememakers_Entity_Testimonials::register() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\TestPROSite\wp-includes\plugin.php on line 406

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method Thememakers_Entity_Gallery::register() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\TestPROSite\wp-includes\plugin.php on line 406

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method Thememakers_Entity_Page::register() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\TestPROSite\wp-includes\plugin.php on line 406

i use wordpress version WordPress 3.3.2

ThemeMakers

Hey welz,
Could you please specify where did you get this theme??
It seems you’re not a buyer, because there is no label on your message here.
Regards,
Alex

In the Gallery page, the url kept showing even i didnt put anything how do you remove this also can the gallery be a popup instead

ThemeMakers

Dear pctechphcom,
Thanks for notifying us about that, we’ll fix this and make an update asap.
Please follow us on our Twitter feed or Facebook to be always notified with any news/updates for our themes.
Regards,
Alex

amagdy79 Purchased

Dear ThemeMakers,

Kindly informed that (Welz) account is my other account and you can check all the payment details to prove that i purchased this template from your site , If so Kindly help me to fix this issue to continue my work progress because my work were stopped.

Best Regards,

Welz.

ThemeMakers
Dear Welz,
Okay, thanks for confirming that. The main problem is in your local server. Please see the solution below:
SOLUTION: You need to a little fix in php.ini file

    Open php.ini file.
    Find “error_reporting = E_ALL | E_STRICT” (this would be around line number 516)
    Replace with “error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_DEPRECATED“
    Restart the APACHE and you are done.
Regards,
Alex
amagdy79 Purchased

Dear Alex,

Thanks for your fast reply i will apply these changes and i will inform you later.

Thanks, Welz

amagdy79 Purchased

Dear Alex,

I applied your solution but it did not fix but when i set the “display_errors = Off ” the warning disappears. My question here is did this solution my cause any disturbance or problems in the future ?

Thanks, Welz

ThemeMakers

Dear Welz,
It depends on servers settings. It works fine for most of them. That notice was only on your localhost as I remember.
Regards,
Alex

Is it possible to have “Latest Posts” shown at homepage, under the slider?

best regards

ThemeMakers

Dear piresthiago,
Sure, you can use widget of latest posts or shortcode of displaying blog posts there.
Regards,
Alex

Hi! Im using the flex slider, but I’d like to link the image (not the text) to an URL; is that posible? Thanks!

ThemeMakers

Please create a support ticket on this. Our developers will take a look and answer you shortly with response if its possible.

Default-user

How can I create a support tocket? Thanks!!

ThemeMakers

Simply register in our Ticket System and then create one.

please ignore this

Hello Team,

My client has bought this theme and I am working on customization of the theme as per the needs. However, we are in a situation here where the clients wants to get the same images which are watermarked.

Could you please help us to know where we can find the clean images without the watermark.

my client bought this theme with the ID: sharadmcp2003@gmail.com

Thanks,

ThemeMakers

Dear ironmarine,
All the images are watermarked because we’ve purchased regular licenses for them. You can also find the direct links to images where to buy in theme documentation file.
Please let us know if you need any other help.
Regards,
Alex

I recently purchased your theme. I like the graphics. Am I able to use them for my website?

ThemeMakers

Dear Centretown,
If you want to use that images, you should also purchase them. All the links to images are listed in help file.
Regards,
Alex

Hi,

I have so many problems with the SmartIT template that i’m about to throw everything i and the developer has been working on in the bin to buy another template.

Some of the problems:

1. The slider dont show the animation in IE

2. The pictures in the gallery do wierd zooms and cropping

3. I cant controll the animation on the slider texts (I could but after update of the template i cant anymore, only controll colors)

4. I create a new slider group called test… it comes out copied from the main, I delete the test group.. and my main disappears… i recreate the main group.. and it show empty.. but on the site the sliders still show…

I hoped this would be a good template, but i will rate it low and start looking for a new one.

BR

Filip

ThemeMakers

Dear Filip,
I’m a little confused. It seems you or your developer did something wrong there. Could I ask you to create a support ticket in our support system to track all your issues and resolve all of them. Our managers will gladly help you to sort out all the things there.
Regards,
Alex

Default-user

Maybe, we usually dont have these kind of problems with other themes we buy here at Themeforest. I have made a ticket on the IE issue. Normally it works out of the box.. just not this one. (Btw same server same settings as we usually install on)

ThemeMakers

Thanks for creating a ticket on this, we’ll get in touch shortly.

Do you have to have a certain number of sliders in for it to work correctly? Also, is there no way to control the text placement on the slider? No matter how I arrange the slide, the text is never on the correct side. Is all this hard-coded?

ThemeMakers

Dear callaway1986,
Which slider are you currently using?
Please provide us with a link to your website for proper understanding.
Regards,
Alex

Hello

I get an error that aborts installation, missing theme css file?

ThemeMakers

Hey nerorosso,
It seems you’re uploading the whole theme archive to your wordpress. Please unpack the main archive and upload only blessing.zip to your themes folder, then all would be fine.
Regards,
Alex

Hi everyone!

I would like to know how does Smarit theme get on well with woocommerce plugin. Are they compatible?

Thanks in advance!!

ThemeMakers

Unfortunately we didn’t make it fully compatible last week, but we’ll do our best to make it by the end of current one. Please stay tuned.

Default-user

Yes sure!! I´m very interested in using Smartit for a project but I need to know I will be able to use woocommerce in it.

Please consider the idea of adding the plugin in the demo site.

Thanks and good look!!

ThemeMakers

Thanks for an idea! Once we do it compatible we’ll update our demo page.

Do you have a sample data similar to the demo, I would like to use it as a presentation

ThemeMakers

Dear pctechphcom,
Yes, sure, it’s already in the main archive in the demo directory. Please check.
Regards,
Alex

In your support forum there is no search area to search for past fixes in the support. can you please put in a search bar ?

ThemeMakers

Dear hollysnails,
Yes, your right, it’s not so convenient. Thanks for an idea, we’re working on that and it will be implemented there soon.
Regards,
Alex

szakmar Purchased

I am having problems with my home page not displaying the same (chosen) background color. It works just fine on the other pages on the site.

ThemeMakers

Dear szakmar,
Could you please provide a link to your website? I’d suggest you to create a support ticket on this in our support system.
Regards,
Alex

Default-user
szakmar Purchased

Got it fixed without the ticket. Silly error on my part. Thank you for the great theme and quick response to my issue.

by
by
by
by
by
by