64 comments found

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
lewis Purchased

Hi jackncoke

Thanks for your reply.

I have another few questions,hope this is ok.

I have lost the front page slider. In Joomla you allocate modules to whichever block on the page you wish them to appear and can sdit the module to pull content from the server by entering data into the form. I’ve looked at site building – modules – list which seems to have enable/disenable but cannot see any further information. Not sure what I have done – I was amending the categories in Taxonomy module to change selections on portfolio page so can only guess I deleted a category that the slider was showing so now need to correct.

Finally as mentioned before I would like to add a video module to call video content from the server. As I am not up to speed with Drupal I would be interested in knowing if you are able to do some customisation on this area if so please let me know and I will send across more detail so you can give me a price for the work.

Regards

Lewis

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
lewis Purchased

Hi iackncoke

I am having a problem getting my site to display images. In edit mode it shows the image and the link is correct when I go to the front of the site the page shows a broken link. Have checked the link at the backend where the image shows up fine. Any ideas what might be causing this?

Regards

Lewis

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
lewis Purchased

Hi jackncoke

I posted a couple of questions four days ago but still haven’t received a reply. Have you stopped providing support on this item? Not sure what is the best way to contact you.

I have read the Drupal forum and it seems the problem with getting images and new menu items to show is fairly common but unfortunately I still haven’t been able to do so. It’s straightforward in Joomla but from what I understand you need to do clear the menu cache for menu items to show. I can see everything in the admin mode but not once I log out…...seems mad I know but there it is!

Regards

Lewis

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years

Checking back in on D7 development.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Is this compatible with drupal 7??

themebiotic

Unfortunately, No, Smooth Only compatible with Drupal 6.x.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Singapore

Will definitely purchase this theme if available in Drupal 7.

themebiotic

Thank you. We assess all claims to provide a better service. We will continue to work on Drupal 7 Thank you.

  • Belgium
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
a01 Purchased

(removed)

  • Belgium
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
a01 Purchased

hi,

in my drupal installation i don’t see the portfolio/slideshow settings in the views list. how can i solve that? (i’m new to drupal…)

themebiotic

Hi,

If the slideshow does not appear in the page, it might be an installation problem. Can you reach me by email?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Just purchased the theme and I love it , I was looking for some documentation on how to change the allowed size for the Logo? I saw someone else asked here in comments but it was sent in an email I believe. I appreciate any info you can give, email is pauleyerick@gmail.com.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi

On the demo site, on the home page the labels for the contact form in a block down in the footer are all jumbled up at the top of the block. Can this be fixed? It is the same for me in both firefox and chrome.

I am interested in using the theme to dispaly products, is it possible to use the portfolio to do this, by renaming the menu to say ‘Products’ instead of ‘Portfolio’ and the breadcrumb to also say ‘products’ instead of ‘Portfolio items’

Is there some user documention for the theme? would it be possible to look at the documentation prior to deciding to buy the theme?

Thanks

Phil

themebiotic

Hi, Possible to make the necessary changes. I’ll help you with this. I think there is a css problem, caused by the update. Please send an e-mail via the contact form. I’ll send to you the help documents.

Merry Christmas & Happy New Year, Jack

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Norway

Great theme – great guy!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

When is D 7 version coming? I was ready to buy when i noticed this is D6! Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years

When is this coming out in Drupal 7?, been waiting for it for more than 4 months . . .

themebiotic

We are developing a Drupal 7 theme much more advanced & effective. We hope to be on sale soon.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Just curious, when the “more advanced & effective” Drupal 7 version becomes available…. Will it be a separate product that must be purchased. Or will it be a free update / upgrade for this theme? (For those who have already purchased it.)

Also, any ETA on the D7 version?

Thanks for creating an amazing theme….

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States

The live preview is not working. I am VERY interested in seeing this theme. Do you have an estimate on when it will be live?

themebiotic

Hi, System for a long time remained closed due to some server problems but everything is ok now :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
Hi what a great theme! I have been using it for a few days and just ran into a problem, however. Without warning, I can no longer apply images to pages. It is the “Block Body” in the “Block specific settings” section is where I am having the problem. When I link images from my site or externally, they look fine in the rich text editor view, but when I click save, the images are then replaced by broken image icons. When I go back to the source code in the “Block Body”, much of the code is now replaced by many many strange ”\\\”” elements. Also, when I save any existing page that has images, those images on that page disappear as well. Any ideas what is causing this? Let me know if you need me to send you the url. Thanks, -Adam adam@adamcreative.net
themebiotic

Hi Adam, I do not know what can cause this error. Please send a link for viewing. I believe we will solve the problem as soon as possible. Meanwhile, I published a new update for Drupal core 6.24 to 6.26 and Fusion core security update. Do not forget to System Updates.

Default-user

Hi again. I am not sure what exactly happened, however, it looks like the problem is fixed. I ended up disabling as many module options as I could and then slowly turn them back on one-by-one while testing the site. Once I added an image and it stayed visible after I clicked “Save”, I knew it was working. I then cautiously enabled only those modules that I knew I would need. All is working satisfactorily now. Thank you for your offer of support!

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years

Hello i bought the theme and i need to do the updates, but when i go to sites-all-modures none of the modules are in there, or atleast the ones that the reports are telling me need to be updated. is that normal? or how can i update these modules?

themebiotic

Hi yekoxcore,

I installed the latest updates to the package a while ago. ( Major update @ May 3, 2012 16:15 ) Please Send your system report,it provides more information about the issue

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years

Hey me again!

i have a question, when I try to edit a page I am not able to use the “Rich Text” which means i have to code everything in HTML usually on other drupal themes you can just click on Full HTML option and the rich text edit toolbar appears, i dont mind coding it in HTML but it saves me a lot of time when uploading pictures, bolding text, quotes, etc…

is there a reason why i am not able to use rich text options?

THank you in advance

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years

NEVERMIND ABOUT MY LAST COMMENT

i installed some libraries and modules and made it work

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years

is there a reason why the slider on the front page is not centered? it looks to the right.

http://www.yekostudios.com/
themebiotic

Hi yekoxcore, This problem stems from Logo height. Maximum Logo height should be 55px

by
by
by
by
by
by