330 comments found

How can we get a copy of the PSD files associated with this site?

ChrisMooney

Hi there,

No PSDs are available for the theme. Sorry about that.

Thanks

Hi Chris,

I’d like to ask you a question about setting up the home page. I notice that you ask people to set up profiles and log in to herothemes to ask questions. However the page to register at herothemes currently isn’t active. I receive a 404 error when i click on “register” to create a username. Is this temporary? How can I ask you questions about setting up my homepage?

Thank You

Brandon Alexander Purchased Thursday 2/5

ChrisMooney

Hi Bradnon,

Apologies for the error you’ve encountered from our website. I’ve taken a look and can’t reproduce the error. You can register for an an account directly by going to our homepage and clicking “sign up” in the top right hand corner.

Let me know if you into any further issues.

Thanks

Hi Chris,

I’d like to ask you a question about setting up the home page. I notice that you ask people to set up profiles and log in to herothemes to ask questions. However the page to register at herothemes currently isn’t active. I receive a 404 error when i click on “register” to create a username. Is this temporary? How can I ask you questions about setting up my homepage?

Thank You

Brandon Alexander Purchased Thursday 2/5

Hi! Just bought this – absolutely great theme. But I’ve found a minor problem: How do I post on the feed wall?

http://grab.by/EDTg

There seems to be no post/submit button.

ChrisMooney

Hi there,

Could you submit a support request via http://herothemes.com/support/ so we can take a look for you to see what’s going wrong?

Thanks

zomer86 Purchased

Tab functionality seems to be very limited.

I can’t make a certain active, it’s always the first one. I can’t link to a other link, it has to be in-page. Can’t link to certain tabs, it always opens the first one. The url’s of the tabs are crazy ugly.

Am i missing something?

ChrisMooney

Hi there,

Could you submit a support request via http://herothemes.com/support/ so we can take a look for you to see what’s going wrong for oyu?

Thanks

edolmen Purchased
hello, I am getting errors in all buddypress pages, for example here: http://test.edolmen.com/peopleprof/forum/ or here: http://test.edolmen.com/peopleprof/registrati/

I am using a child theme, should I set something in order to make it work? thanks

ChrisMooney

Hi there,

Could you submit a support request via http://herothemes.com/support/ so we can take a look for you to see what’s going wrong for you?

Thanks

G3rsh Purchased

How is this against spam and “sploggers?” I’ve had issues with servers being crashed because bots were signing up and crashing the server and draining bandwidth through using the budypress plugin

ChrisMooney

Hi there,

This theme doesn’t have any built-in features for fighting against spam. The BuddyPress plugin has Askimet support which was added a couple of versions back which greatly reduces spam. For further protection, you’d need to look into plugins to help you with this.

Thanks

Default-user
G3rsh Purchased

Thanks.

Is there a changelog available? What’s different in v 1.0.13?

ChrisMooney

Hi there,

The change log has been updated. This is a bug fix release with a few issues resolved.

Thanks

sangash Purchased

Hi,

I have bought your theme and thank you very much.

I have a question, when I apply in the forum of my website I have this error message :

http://puu.sh/gi3RA/47cd9769db.png

Could you please help me?

Thank you.

ChrisMooney

Hey there,

Thanks for purchasing a Hero Theme. Support is provided via http://herothemes.com/support/ please submit a support request there and we’ll help you as best we can.

Thanks

cjcre Purchased

Hey Chris,

I have installed the theme along with bbpress and buddypress, however, when I start a forum thread the first topic does not show up. All subsequent replies show up but not the initial one.

Also, the forum root page (showing index of all forums) is not formatting correctly (all squashed against the left edge) but when I click through to deeper pages within the forums they begin to be formatted correctly.

Any thoughts on what might be causing this?

Cheers,

Carl

Default-user
cjcre Purchased

Also, requested a support login but I am not receiving the email with password details …

ChrisMooney

Hi Carl,

I can see your support request in our system. Someone will be with you as soon as they’re free.

Thanks

by
by
by
by
by
by