362 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi I recently purchased this. There is a post called gallery format and it has 3 images that keeps sliding. I would like to know how this is done.

Thanks

elemis

Hi,

You can find the instructions for gallery format in the help documentation under the “Blog” section and title “Gallery post format”

Default-user

Would this be in the blog which I have purchased or in this website.

Thanks

elemis

Hi,

Sorry we are not sure if we understand your question but the gallery format is included in the theme Socialike.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
omg_jlsa Purchased

I just purchased this, and I was under the impression it came with a layered PSD . It says so listed in the sidebar, “ThemeForest Files Included – Layered PSD .”

Am I overlooking something, because I can’t seem to find it?

elemis

Hi,

The older version of the theme included layered PSD but after we updated the theme it is no longer available. But you can download the older version PSD here: http://elemisfreebies.com/11/01/socialike-tumblog-free-psd/

Default-user
omg_jlsa Purchased

Okay, thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

I’m afraid I have to echo Infamous69’s problem, I see in your documentation the mention of a Gallery post format, but I am afraid it doesn’t exist as an option for me after the installation of the Woo Tumblog plugin. Any advice?

elemis

Hi,

Can you please check which version of the theme you use? The version 2+ WooTumblog is replaced with Wordpress post formats and is no longer available.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

I notice that if a photo in a post is clicked on it opens to another page. can this be changed to a lightbox feature so that you”re not taken away from the page.

If you click on a gallery photo within a post the gallery slider stops and the page is refreshed instead of opening to a lightbox also. Can this be changed or added with a plugin?

elemis

Hi,

Can you please provide links of the pages that you see these issues so we can take a closer look?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

I notice that if a photo in a post is clicked on it opens to another page. can this be changed to a lightbox feature so that you”re not taken away from the page.

If you click on a gallery photo within a post the gallery slider stops and the page is refreshed instead of opening to a lightbox also. Can this be changed or added with a plugin?

elemis

Hi,

Can you please provide links of the pages that you see these issues so we can take a closer look?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

Thank you for sending direct email to me with a solution.

elemis

You’re welcome :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
dougwick Purchased

Can you please tell me how change the header on Category pages? For example, if I have a category called Give and I click on that category, the header/intro copy on the page says – Category Archives: Give. Is it possible to change that copy or remove?

Thanks!

elemis

Hi,

You can edit or remove the heading in category.php file. Please check the lines 4-6.

Default-user
dougwick Purchased

Perfect, thanks for the help.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
dougwick Purchased

Is there a way to add social sharing links/tools at the end of each post? I would like for people to have the option to share each individual post in addition to the global sharing in the right column.

Thanks in advance!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
dougwick Purchased

Actually, I solved the question I had above with the JetPack plugin. Thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi,

Thanks for your theme, in fact I have a little problem. I have a private gallery on flickr, but this theme use the public gallery, how i can modify template-flickr.php in order to use flickr api, because my website is also private for my family and friends. Thanks you for your help !

Sam

elemis

Hi,

Unfortunately we are not sure if it is possible to fetch private flickr images with Flickr API . You need to search on Google.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Image Gallery Not Loading Properly I am having the same problem that Kateclick did two months ago (her comment is pasted at the end of this comment), where one of my large galleries does not load properly, but the rest of them do. There was apparently some kind of a resolution to her question by Elemis, but the resolution was not noted in the discussion. Can anyone tell me how to fix this problem? Thanks!

Janet (previous user’s comment follows:)

kateclick says

Hey,

I bought the theme and love it. One problem: in my largest gallery under the gallery 1 format, the images display as broken (though when clicked, they show fine in the shadowbox). The links are complete as well. Any ideas? http://www.kateclick.com/argentina/
elemis

Hi,

kateclick’s images were all so large in size, and her hosting seemed to have a limitation. We optimized (save for web) the images in and uploaded them on a test page and they all showed up fine then.

Default-user

My images are 500 pixels, and I spent an hour on the phone yesterday with my host provider, BlueHost, and there is no size or limitation issue. My other galleries, some of which are as large as this one, all display correctly. Is there anyone on your end, Elemis, who could look at this more closely to help me determine what the problem is and how to fix it? I would appreciate the help.

elemis

Hi,

If you can give us permission to your wordpress admin we can take a closer look. You can send the credentials to us via the contact form on our profile page.

Default-user

Could you please give me an email address to send this information to? I went to your profile page and opened a ticket, but I have not received a reply yet.

elemis

Hi,

We just sent you an email.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • United Kingdom
pts69 Purchased

Hi just a quick query, after installing the theme, the internal wordpress search function no longer searches pages it only searches posts, do you know of a fix for this please.

Thanks

Paul

elemis

Hi,

Yes, pages are excluded from search with a function. You can disable this by removing the function in functions/socialike-functions.php beginning on line 284. But please note that the page formats are different than the post formats so the results may look weird.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

I am creating custom widgets for the sidebar, could you tell me which of the background patterns are used, I am using the default background, the color within the widgets and blog backgrounds are a little lighter with less pattern.

Thanks so much!

elemis

Hi,

Sorry but we couldn’t understand your question. Can you please provide some more details and maybe provide a screenshot?

Default-user

Yes, how do I embed a screenshot to the comment box?

elemis

You can upload the screenshot with an online image uploader. For example: http://tinypic.com/

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi elemis,

I really dig this theme and want to use it to its fullest capacity but I have 1 question regarding the “home” page.

I made two new pages one called “???” (hoomu) and one called “About” those are the only two pages i have created, however there still exists a “home’ page. I want to know if there is a way to delete the “home” page or access it through Wordpress because at the moment I when I navigate to the home page there is no link to edit the so-called “home” page.

I don’t want to have two home pages and not be able to hide the other, it just wouldn’t look as professional.

If you can guide me to a solution for the problem that would be great and much appreciated.

Thanks,

Matt.

elemis

Hi,

We are not sure if we understand the problem. If you can give us permission to your wordpress admin we can take a closer look. You can send the credentials to us via the contact form on our profile page.

Default-user

Where do I find the profile page @elemis?

Default-user

@elemis, I just sent you guys an email on your profile. I forgot to add my website so I sent it in an email right after the first.

Thanks again!

elemis

Hi,

Unless you select a page as your frontpage (homepage), the blog will appear as the homepage. We just selected “??? ” (hoomu) as your homepage through Settings – Reading. You can change it to another page if you’d like.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
kgudahl Purchased

Hello – I just purchased your theme and love it. I was curious as to how I can make the logo at the top bigger? I can’t seem to find where to adjust the width. Thanks so much!

elemis

Hi,

You should be able to upload a logo with any width less than 960px through Logo upload field in the theme options panel.

Default-user
kgudahl Purchased

That’s so strange. My file was 960px but was still uploading smaller. Re-uploaded and all is good. Thanks so much!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi there,

I’m having little difficulty with the contact form. I didn’t do the dummyfile upload because I had already formatted stuff and didn’t want to wipe everything out.

So few things: - Anything I set in the Appearance panel, doesn’t show on the form itself.

- The required error message is not showing, only the field gets a red outline.

- Is the form supposed to clear out once user hits ‘submit’? How can I make that happen?

I also cannot see any of the content in your help file, under the shortcode generator tabs. I only see a black box.

Thanks so much for your help :)

~Han

elemis

Hi,

- The form doesn’t show error messages, just red borders for warning.

- Option for clearing after submit is not available. You can use contact form 7 plugin, it may include this feature: http://wordpress.org/extend/plugins/contact-form-7/

The black boxes are screencasts. If they are not being loaded on your end you can find them on Vimeo: https://vimeo.com/album/1733901

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Kris79 Purchased

Hi Elemis,

At first let me compliment your work.

I am using socialike theme for my blog www.odidoma.net and in about one month of use I experienced few issues which repeat very often.

1. site is loading very, very slow. slower then any other blog or portal. i checked size of my images, they are all abbout 600×600. any other possible reason?

2. few times a day i experience 500 internal server error. i noticed that they are often connected to comment posting, which means when someone leave a comment, few selonds later, blog is not available for a while. any comment has to me moderate before posting. maybe there is not problem with comments?

3. sometimes it is not possible to load all formatting and header image. that means i can see content but not header image, and fonts are different. not chosen ones.

do you have any helpful advices?

elemis

Hi,

1. The page loads instantly on our end. There isn’t much anything like plugins or scripts to make it slow anyway. But you can still decrease the image sizes by optimizing them for web. For example one of your images has the size of 292KB and when we saved it for web on Photoshop it became 87KB. The slow loading is not related to the theme. It can only be related to the hosting, the content or the internet connection.

2. This cannot be related to the theme again as the error says it is an “internal server error”. Can you please try commenting on our live demo to see if you will have the same issue?

3. This is the first time we receive such a feedback. We haven’t experienced it either. The reason can be anything. Honestly we don’t know what we can suggest. If you can export (Tools – Export) your posts and send us the .xml file we can import them on our test server and check if the problems will happen there too. Please send us an email via the contact form on our profile page and we will reply you so you can send the .xml file to us.

  • Austria
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years

Hallo

you have created a smashing theme and i’m very happy that i bought it. i have just one question, how did you make the elsewhere sidebar on the right? i used that social sharing toolkit, for it, but it is not in a nice box as yours, the margin on the bottom is not the same as the other sidebars such as search, etc (the bottom edge is closer to the icons as the other three ones, not enough “air”). and secondly, i installed the sharing toolkit, and i cant see only the like button and no others. i know its not your plugin, but on your page you can see all, and on mine only one. and its a clean install on the theme.

thakn you for your answer!

elemis

Hello,

Can you please check “FAQ > Social Icons” section in the help documentation.

For social share icons, you need to select the social services you want to show under the “Content” tab of Social Sharing Toolkit settings.

  • Austria
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years

thank you for your quick reply. the socials icons is there now (feel dumb now) thank you very much. but for the content sharing toolkit plugin i did select many of them a still only one appearing and that is the first one facebook like, or any other i sellect. i replicated your buttons and still only the first one showing. if i use button orientation vertical, they are all there, but horizontal always only one button is showing.

elemis

Hi,

If you can give us permission to your wordpress admin we can take a closer look. You can send the credentials to us via the contact form on our profile page.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I love the new version, it fixed my main alignment issues with the previous version. But now, there are two new issues that I hope are easy to fix. -headers menu and title are missing random letters when viewed on iPad or iPhone. It displays correctly on my laptop. Any ideas on how to fix this? Anyone have a non-Apple that can test if this is displaying on other operating systems this way? - Gallery displays buttons and links for images but doesn’t display the images themselves. How can I fix, or is it better to use a Flickr gallery page, if so, how? Thanks for any help you can provide. Site is hosted at http://forbesoste.com

elemis

Hi,

Some of the scripts seem not to work on your website. You have many plugins and some of them are from the previous version of the theme like Wootumblog. The theme was written from scratch so it is more than an update. WooTumblog plugin is no longer needed. We recommend you deactivate your plugins and activate the ones you use one by one. If you still continue to have the issue please give us permission to your wordpress admin so we can take a closer look. You can send the credentials to us via the contact form on our profile page.

by
by
by
by
by
by