155 comments found

Sorry

Regarding the error of previous comment. My fault, didn’t read the instructions on adding the attachments plugin.

Many thanks

Matt

Devilcantburn

^^ no problem ! ;)

i know how to read the instructions can be really boring ! :D

sogo Purchased

I have gotten no answers from you. I am not asking you to do anything for other plugins. Your theme is messed up. I have all plugins removed and it is still messed up. I have emailed you a millions times and have gotten nothing back. Your sidebars are messed up and I can place no widgets other than one in them. I cannot make anymore pages before when it saves it erases the code. It only does this with your theme, I have test with all others and only yours.

Devilcantburn

Sorry if i appear to be bad in my comment but seriously…. i try to help everyone as hard as i can do…. but no one is appears to be satisfied….

sogo
sogo Purchased

I am not saying you are here to serve us and I am sorry if I have bugged you. Its your theme and you think you would support it. Most Authors have support websites to help with and aid their buyers. I changed nothing with my google ads when installing your stuff so Im not how that could have been it. I am glad you have helped with what ever it was, just don’t appreciate that a customer is bothering you.

Devilcantburn

sorry, you dont bother me.. it’s just that…. just wait the answer. I do all my possible to make a good and fast support for the themes…

About your google ads, it’S just the widgets requires title in this theme.

(that is maybe something i have to say in instruction….)

Thanks,

sogo Purchased

I am also seeing an issue where if I add more than two widgets the third one gets pushed down to the bottom of the page, even with a title.

Devilcantburn

well probably a problem in your widget… i dont know… because as you can see on the demo, there is some sidebar with more than 3 widgets….

sogo
sogo Purchased

Yeah, I have tried several widgets, aftermarket and stock ones (Yours) and the same things happen. Three work on the front page and only two work on the single story pages.

I have also come across other errors. Block quotes and Bullets and the columns where not working. I have all of my plugins disabled and as bone stock wordpress as you can get. As stated before I also have a page created and the embedded code will not save on the page it disappears.

sogo
sogo Purchased

I am just reporting bugs here. Also on the team page, the email icon is not showing up. I am gonna do another install of this theme on another server so see if the install just messed up.

mendezcb Purchased

Great theme.

Default-user
mendezcb Purchased

Found it, sorry.

Default-user
mendezcb Purchased

Thanks for all help last question where do I upload the author photo ?

Devilcantburn

Hi,

the author photo is gravatar photo… so he have to use his gravatar email…

Thanks

mendezcb Purchased

When using grid I am getting this error on javascript and the thing wont load

SyntaxError: syntax error [Parar en este error]

animation_speed: ,

kyotorose Purchased

Hi! When I open a “Band” page I have this error:Class ‘Attachments’ not found in…./www/wp-content/themes/soundmaster/single-dcb_cpt_bands.php on line 104

Wordpress:3.5.1 Thanks!

Devilcantburn

hi,

did you update the theme and install Attachment plugin ?

Default-user
kyotorose Purchased

Oh no i’m really an idiot, I’ve downloaded the plugin but I didn’t activate it… sorry to bother you for nothing…

Devilcantburn

No problem ;) ^^

rl67polo Purchased

Hey I am having an issue when I post a blog post It will only show a small part then you have to click read more and another button, If you can take a peek then let me know if you are seeing the issue aswell and what I could do to work around it

Thanks so much , I really appreciate it dude

kyotorose Purchased

Hi! Just a littke question… What is the shortcode for the slider( under the text: shortcode for slider) used in the “Home” demo page. Thanks!

Hi, I have this error message :Fatal error: Class ‘Attachments’ not found in /home/fs/public_html/wp-content/themes/soundmaster/single-layout1.php on line 27 I think the file didn’t upload correctly. I found the way to upload the Revolution Slider, but cannot find the way for the ‘attachment’ plugin. Fred

Devilcantburn

you have to install the Attachment plugin via dashboard > plugins > add new > search > attachments

In addition to the previous comment, yes I uploaded the zip file from inside the main folder. But I saw the PSD zip file, do I have to upload it too?

Devilcantburn

no Only the soundmaster.zip file.

Default-user

Thank you Devilcantburn

Devilcantburn

You’re welcome ;)

sogo Purchased

The post formatting options are not working for me still. No bullet points or quotes. Can another plugin be causing this also? I deactivated them all and same problem still. I appreciate your help with the grid slider and pulling the articles but I guess I thought that would also include pulling there title’s also. Is there anyway to do this? I don’t mind doing it myself if I could get some guidance. :)

Hey man i’ve purchased your theme and it’s great.

I wonder if you are planning on putting custom widgets to present the reviews and the events on the sidebar? that would be great.

Also i think that there are several conflicts especial with imadge widgets. When you put them above other widgets they hide them. The only work if you put them last in the lists of widgets.

Is there an update in the works?

Thanks in advance.

Devilcantburn

Oh ! i think to know why you get that… try to use a title for each widget you use…

Default-user

that seems to work yes. One last thing because i couldn’t find it. Is there a way to change the color of the title of the widget area?

Devilcantburn

style.css line 1944 change the background color…


.widget_col h4 {
background:  #292929;
}

Hi, like fredmanager, i have the same issue : Fatal error: Class ‘Attachments’ not found in /homepages/22/d401717388/htdocs/app402377961/wp-content/themes/soundmaster/soundmaster/single-layout1.php on line 27

I installed the Attachement plugin but still the same when I want to read posts…

Ideas ?

r3t.fr

Default-user

Ok j’ai fait pareil. Mais alors pourquoi la bande blanche reste affichée sous mon menu. Est-ce qu’elle disparaît avec un des slider ?

Devilcantburn

C’est quMen fait, dans wordpress > settings > reading l’option front page doit etre sur “Your latest post” et non sur une page static. la page que tu veux afficher en home doit etre defini dans Soundmaster settings > Homepage.

Default-user

Je suis peut-être fatigué mais là j’ai du mal à suivre.

En allant dans reading et en choisissant “Your latest post”, j’ai bien la barre blanche qui disparaît mais le contenu de ma page d’accueil n’apparaît plus.

La page d’accueil de notre site doit contenir les éléments suivants :

1 slider type revolution pour nos évènements, etc… 1 slider shortcode pour les derniers articles que tu m’a déjà donné ^^

Au final je cherche à obtenir la même présentation que ta custom page mais sans le lecteur audio.

Je pense que c’est super simple mais là je suis un peu perdu…

I do not see any support in regards to this shortcode:

[responSlider post_type=”post” limit=”10” title=”xxxx”]

I was wondering if you are able to filter this further and only pull from the category posts?

Please let me know, I am sure I can take a stab at the code, but if this exists already I would like to know, thanks!

sogo Purchased

The post formatting options are not working for me still. No bullet points or quotes. Can another plugin be causing this also? I deactivated them all and same problem still. I appreciate your help with the grid slider and pulling the articles but I guess I thought that would also include pulling there title’s also. Is there anyway to do this? I have also reproduced these problems on a different server on a clean wordpress install with no other pluggins.

Devilcantburn

Well, the theme use shortcode (list) for the list… i deactivated all the list bullet. if you need them, use the shortcode OR add this line in the css file #page_content li{ list-type:square !important; }

sogo Purchased

Is there a way to place script, like google ads with in the text on the article? I place the script (Google AD) when I am using a full page template inside the text box, save it and then it disappears and wont show.

Devilcantburn

Hi,

maybe it exist plugin to allow code in text of article.

I cannot say why it wont show after save..

That Sogo dude has some issues lol. I’ve only ever had issues with ONE of DCB’s theme’s and it was eventually taken down (after I got it to work for me properly haha). I’ll be snagging this for a local site here in town for the bands.

Good job DCB! :-D

Devilcantburn

Thank you SplendidAngst ;)

and yeah.. sogo have lot of issues (lol, i think he did not take time to read the doc or try to understand the theme… so easy )... ^^

UPDATE:

I do not see any support in regards to this shortcode: [responSlider post_type=”post” limit=”10” title=”xxxx”]

I was wondering if you are able to filter this further and only pull from the category posts? I want this to be more of a featured posts slider then all inclusive.

Please let me know, I am sure I can take a stab at the code, but if this exists already I would like to know, thanks!

Devilcantburn

hmmm… no you cannot filter by category… you can check the code of this shortcode in the functions/shortcode.php file at the bottom.

you can maybe add ‘cat’ => ‘catID’, in the array of shortcode_atts and &cat=’.$cat.’ in the query…

thanks,

Default-user

One step ahead of you :-)

This is helpful to highlight featured posts categories in the future! rewind_posts(); query_posts(‘post_type=’.$post_type.’ &showposts=’.$limit.’ &cat=’.$cat.’‘);

array( 
                          'post_type' => '',
                          'limit' => '-1',
                          'title' => 'Recent Posts',
                            'cat'      => ''
                    ), $atts )
    );
sogo Purchased

I have read the Documents thoroughly. What did I not read, my initial problem was the widgets formatting all crazy and no where in your docs did it say the widget needed a title. I have never had a theme that required that. I have installed this theme on two different host servers and both without any plugins and reproduced the same errors. I ask questions here cause for some reason am not receiving emails back from DCB. I realize that 45$ is not that much money but I would expect some support with a product that I have purchased. I have never left this many comments before because I have never had this amount of errors with a theme before and if I have the author has help me out without chastising me.

Devilcantburn

Hi,

“no where in your docs did it say the widget needed a title” i’m sorry about that… maybe i have to mention really ALL the test you can do to make the theme works as it works on the demo…

I’m so sorry. Btw, i’m also sorry if you have so many errors with the theme compare to other themes… but…. my theme does not looks like 80% of others themes on TF…. it’s just the difference.

so now you know the widget requires titles. thanks,

Hi

Sorry I don’t see LayerZ theme?

I get this error : Fatal error: Call to undefined function attachments_get_attachments() in /home/mattr/public_html/wp-content/themes/layerz/single.php on line 96. Any advice..

Thanks Matt

Devilcantburn

Hi, need support on removed theme ? Contact me : oblivion@devilcantburn.com

Thanks.

by
by
by
by
by
by