520 comments found

Hello Tauris! I’ve just installed the theme, and I need a suggestion about which is the best way to have a two-language version of the theme. I usually use WPML in order to have duplicated pages, articles, etc. Will it work? Will I have trouble with the widgets, etc…?? Thank you very much!

Veented

Hi again,

I’m really sorry but I’m not sure what you mean. Could you please be a bit more specific?

Regards,
Filip

dambadiateixido

Seems that this box reads HTML, I forgot. I said that I’ll try to place a in the top right zone in the header.php file. But my question was that if it will be working with the mobile (or ipad, or other devices).

Veented

There shouldn’t be a problem since all of the HTML fields are being automatically resized. However, if you occur any problem, just send me a private message as I wrote before. :)

Best Regards,
Filip

hi – i tried adding a side bar using side bar manager. Once added it displays name e.g “example sidebar”. However when i go to the widgets I cant find it. Appreciate your urgent help to resolve this.

Thanx

Veented

Hello there,

It should displayed as the latest widget in the Appearance / Widgets menu. If it’s not there, please send me your WP login information through my Profile Page and I’ll debug it for you. :)

Best Regards,
Filip

Default-user

sent u an email. thanx

Default-user

thanx filip – problem is fixed :) great theme btw!

Hi Filip,

I have purchased this theme and its great. I have one question though. For the projects of my client I’m using the portfolio page for showing the pictures. Is it possible to use only the slider with underneath the thumbnails of the other pictures and the social media buttons? Now the customer has to click on the first picture and then he is seeing the other pictures. That is one step to much for me. I wish the client would see the pictures directly when he is visiting de project.

The website is http://www.hemelsby.com and than go to projection. Thank you for responding. Kind regards, Gerda

Veented

Hello Gerda,

Thank you for the kind words, I truly appreciate!

You may always use the “Images List” option that will list all of the portfolio post images one after another. However, a slider feature is not available out of the box and it would require some further modification of the code. :)

Best Regards,
Filip

Default-user

I’m trying to do something with NextGen Gallery but now all of a sudden my pictures on the portfolio pages (projection) won’t show anymore. I only see 1 picture. I didn’t do anything on those pages. Do you know where the problem could be?

Veented

Hi again,

I’m sorry but I haven’t tested that plugin with my theme and I cannot guarantee that it will work perfectly fine.

Best Regards,
Filip

Qraphiq Purchased

I think I’ve already complimented you on the theme, but again – great stuff.

Anyways, I can’t seem to receive any e-mails sent thru the contact form when I use my custom address (@qraphiq.com), but on a gmail address it works fine. Is it cause of the registered admin email in WordPress, (which is currently set to leo@qraphiq.com)?

The custom address uses Google’s mailservers.

Cheers! Leo

Veented

Hi there,

Your domain/mailserver is probably blocking e-mails sent via PHP scripts. Please contact the provider and provide him the issue details. :)

Best Regards,
Filip

Hi – would it be easy to set up a home page blog with a single most recent post full width on top and 3 column posts beneath that – magazine style Thank you

Veented

Hello there,

Thank you for the interest!

It is of course possible but will require some more advanced modification of the homepage template file. :)

Best Regards,
Filip

nneon01 Purchased

Hi again,

I have another question: I’m using the html tags:

on text mode but it doesn’t work. I don’t know why…

I know there are other options using shortcode panel but the colour is not the same and I would like to use them for my site.

Thanks!

Veented

That’s truly odd. COuld you please send me your WP login information through my Profile Page so I can debug it for you? :)

Best Regards,
Filip

Default-user
nneon01 Purchased

Have you see something Filip?

Veented

I’ve just replied your e-mail.

Regards,
Filip

boscutti Purchased

Congratulations on an excellent theme. Support is amazing. Filip managed to solve more than a few problems of my own making. One of the best themes I’ve ever worked with. Sold gold five star review. Big thanks for super great coding and design.

Veented

Hello there,

Thank you so much for your kind words, I truly appreciate it! I’m really glad that you are satisfied with the purchase and my customer service. :)

All the best,
Filip

Hi there,

Really loving the theme, Filip. It’s easy to use and looks great.

Just one small thing I could do with some help on. When I create a portfolio page, the images tagged on the page aren’t quite aligned. Images in the first row seem to be lower than the other two. I’ve tried changing the settings from three column to two column, and it doesn’t seem to make any difference if I use different types of portfolio post layout. Any help would be great.

You can see what I mean at:

http://www.rhiannongeorge.co.uk/portfolio-2/

many thanks Rhiannon

Veented

Hello Rhiannon,

Thank you for the kind words! I truly appreciate it. :)

As for the issue, it looks like there is one extra portfolio post without a featured image (called Direct Lightbox). Just remove it.

And please don’t forget to rate theme via your Downloads tab!

Best Regards,
Filip

Default-user

Hi Filip,

Awesome, that’s done the trick- thank you!

Will rate the theme now!

best regards Rhiannon

Hi Filip,

Out of the blue, if you go to one of my pages on my website:

http://brianjmark.com/compositions/

The 4 column function (alternative – Post Title and Excerpt Under Thumbnail) is screwed up, with a blank space of 3 portfolios, pushing the row over. This is not evident on Safari or Opera Browser, only Firefox and Internet Explorer.

I have not touched anything in the jquery or the CSS for this to happen. I don’t understand why this is. Please help asap, as I have a major presentation for clients, and my site can’t be looking like this :-(

best wishes,

B

Default-user

Filip,

Thanks for your quick response.

I’ve deactivated all the Word Press Plug-ins and the problems persists. To note, since the inception of this problem, the Filter function is not working either.

Previously, I had received a fix from you through via email for the issue of the rows not fitting (3 January). You sent me a code fix for the “jquery.isotope-config.js” file to add one line of code to allow the rows to fit through a modification to the layout mode “fitRows”.

This solution fixed the problem and at the time the filter worked as well. No code has been modified since then, but for reasons I can’t explain, now that layout and filter do not work at all.

Best,

Brian

Default-user

Also, I just noticed that the lightbox is not working, where as all of this functionality has been working a few days ago. No changes have been made to this site since then.

Please resolve asap.

Thanks,

Brian

Veented

Hi again,

It’s truly odd that all of a sudden everything has stopped to work. Please send me your WP login information so I can take a closer look at the issue.

Regards,
Filip

Hello Filip, I was wondering if you could help me with my homepage and recent work section? When I add new portfolio items this section doesn’t update and I am left with the old items. How can i arrange things so that I can put my most recent items here? Thanks, Melissa ps my website is www.goradiate.com

Veented

Hi there,

That’s truly odd. Could you please send me your WP login information so I can debug it for you?

Best Regards,
Filip

Default-user

thanks for fixing it :)

I really like this theme and have been able to figure out how to customize a few things on my own that I realize are beyond the scope of free support, but I can’t figure out how to add captions to my prettyPhoto lightbox images. I think I need to modify the custom.js for this but not sure exactly how or if I need to also modify the single-portfolio.php or other php files. I know part of the problem is that WordPress uses the ALT tag for the caption and PrettyPhoto uses the TITLE tag for the description and the ALT tag for the title. Can anyone offer advice on this? Any help is much appreciated, -Beth

Simply love this theme…

Quick question, Is there way of turning on and off the footer widgets? I can seem to make any of my widgets appear in the footer. Help… x

Veented

Hi there,

And thank you for the kind words, I truly appreciate!

The Footer Widgets are being automatically disabled if there are no widgets in Footer Column 1, 2, 3 or 4 fields. :)

Best Regards,
Filip

Hi Filip-

Great theme as expected!

Any suggestions on getting the homepage to be setup like example layout 4 with the blog? More specifically using a divider with a title like you have “Latest News” followed by the 3 blog posts and also getting the “Read More—>” link to work? It only works on the blog page itself at this point for me not the homepage.

Many thanks for any help

Veented

Hello there,

Thank you for the kind words!

Hi there, it’s truly odd that the “Read more” link does not work. Could you please send me your WP login information through my Profile Page so I can debug it for you? :)

Best Regards,
Filip

Default-user

Thanks again for the quick support. Anyone contemplating this theme- It’s clean, minimal and effective in various applications. Any questions for modifying or customizing have been quickly answered and resolved. Great purchase with solid design. Thanks Filip-

Hi Filip, I am looking to purchase this theme, but I have one question that I hope you can help me with. I am a videographer and I am constantly needing a site that I can send clients to so that they can approve or critique the videos I create for them. Is there any way to password protect a page so that a client can log in (or simply enter a password) and watch a video without anyone else without the password stumbling upon it? Thanks! I really hope I can achieve this because this theme is PERFECT for my needs. The only work around I can think of would be to password protect the video in vimeo and then embed the password protected video into a public page on my site. What are your thoughts?

Thanks!

Veented

Hello there,

Thank you for the interest!

As for your question, this feature doesn’t come out of the box and it will require some further modification of the code (or some third party plugin) to achieve it.

Best Regards,
Filip

Hi Filip,

I sent you an email last night. Can you let me know when you will get around to login to my WP account and fix all the 3 bugs posted from Thursday? If it is the case that you are backlogged with other clients (to login), that is fine, but please let me know when it will be looked at, as I have a presentation on Friday. Many thanks, and hope you are enjoying your weekend.

All best,

Brian

Default-user

Filip,

We have updated the theme files, and the problem still persists. Please resolve ASAP.

-Brian

Veented

Hi again,

I can still see the old jQuery scripts on your website. Please include your FTP login information in your e-mail and I’ll update the theme for you.

Regards,
Filip

Default-user

Filip,

Good news my friend!!! Thank you so much. We have updated the theme, and the filter, lightbox, and layout row issue is corrected. I am sending another email privately regarding questions before this issue posted on Thursday.

-Brian

Hi, I have a problem, I get the google map does not load anything. I think it should be easy right? just put the address on the map embed location, right? help me please! thank you! great theme!

Veented

Hi there,

It could be a plugin conflict. Please try deactivating all you’ve got installed and test it again.

And thank you for the kind words!

Best Regards,
Filip

Hi Filip,

Can you help me with this. I purchased your theme and it works very fine until now. After upgrading WP34. to WP3.5 en uploading the NESCTGen gallery plugin the portfolio pages aren’t working correctly. It does not show the pictures of the portfolio. Only the first picture. Deactivating the NGgallery is what I haven done, but no results. Please can you help me. Kind regards, gerda

Veented

Hi there,

Please update the theme files to the latest ones. Just redownload them from your ThemeForest account and upload them to your host/server replacing the old ones. None of your current settings will be lost. :)

Best Regards,
Filip

rossib Purchased

Hi Tauris,

I have this issue: The pics slideshow option of the theme doesn’t work anymore. So now you can’t see all pics in a project but only the first one. I guess it must be since I have run the last WP update. Can you tell me what should be done to fix this? Also, in a previous post I had this issue and I have sent you a personal mail with my wp login info but I haven’t got a reply yet: “When I am within a project from the portfolio section and click on the ‘portfolio’ link within the project, it directs me to the homepage instead.” Thanks in advance!

My website is www.rossib.com

Regards,

Rossi

Veented

Hello Rossi,

Just redownload the theme files from ThemeForest and upload them to your server/host replacing the old ones. None of your Theme Options settings will be modified. You might only need to backup the files you edited (like style.css). :)

Best Regards,
Filip

Default-user
rossib Purchased

Hi Tauris,

It worked! Thank you so much for your support! The other issue got fixed with the replacing of the files too. Have a good day! :)

Regards, Rossi

bramk Purchased

Hi! Great theme, I have 1 question though.

I have a portfolio on this page: http://bybi.nl/products/ Image size is 700×471.

The thumbnails on this page are not aligned in the same way as on your example page (FULL WIDTH 2).

Can you help me to line them out properly? I can change the CSS code :) thanks

Veented

Hi there,

Thank you for the kind words!

And thank you so much for pointing this out. I must have uploaded an outdated file during one of the recent theme updates. I’m going to upload a fix right now, it should be available for download in a couple of hours as soon as it’s accepted by a reviewer. :)

Anyway, you can fix it immediately by adding this rule to the /css/skeleton.css file:

#portfolio-container .eight.columns { width:460px; }

Best Regards,
Filip

Default-user
bramk Purchased

Thanks for the quick answer Filip! Added the line to the CSS and it’s fixed! Great service!

Veented

You are welcome!

Best Regards,
Filip

jkmfilm Purchased

Hi, Filip

Once again, really great theme and your support is excellent. If you could just give me another advise I will appreciate it. My portfolio filtering stopped working. I upgraded to WP 3.5 after it happened and portfolio section still do not filter. I turned off all plugins except qTranslate. I use three languages on my site. I am kind of afraid that if I turn qTranslate off it will scramble all translations. And I am not sure just turning qTranslate back on will bring them back in right order. Can you tell me please. Can portfolio filtering have problem be coarse of qTranslate? Have you tested it with this plugin? Or should I look elsewhere. You posted above to Rossi suggestion to reload the files from updated Spacing theme on server/host. Could it solve my trouble too?

Thanks in advance

Default-user
jkmfilm Purchased

Thanx Filip. Can I just ask how exactly to do that? Sorry I never done it. I recon I have to unzip all files in spacing theme archive and just throw them on top of old ones in the home directory? Replacing old ones? Just to confirm. A bit afraid to screw things up.

Veented

Hi there,

Yes, that’s exactly what you need to do. :)

Best Regards,
Filip

Default-user
jkmfilm Purchased

Done it. As as said. Excellent support :) All the best to you Filip in new year!

by
by
by
by
by
by