517 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi.I have problem with translating your them to russian.I dont uderstand how to connect it to wpml plugin?

Veented

Hello there,

There is no need for WPML plugin if your website is going to be only single-langual (russian). You can easily translate all of the phrases via the Theme Options / Translate menu.

However, if you want your website to be multi-langual then just disable the theme translation (in the Theme Options / Translate menu) and then install the WPML plugin. :)

Regards,
Filip

Default-user

Thanks,man

  • Bought between 10 and 49 items
  • Canada
  • Has been a member for 2-3 years
webattic Purchased

I re downloaded the theme file, “spacing” from themeforest, unzip the contents and then uploaded those files the server, replacing the previous.

How do I know if my theme has been correctly upgraded to its latest version?

I am a bit concerned because when I go into Dashboard >Apperance > Themes, the version number for spacing still appears to be the same, version 1?

I have login and out of my dashboard and have deactivated and activated spacing template.

Veented

Hello there,

You are so right, I’ve forgot to update the version numbers.. Thank you for pointing this out! And if you have done everything as you wrote then the theme is for sure up to date. :)

Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Filip

I would like to use Posts for the project pages in my portfolio site, but don’t want to have the post date, etc. on the right sidebar. How can I eliminate that column of data to get a clean full width page??

Thanks. Dan

Veented

Hello Dan,

First of all – are you still going to have a blog page? If so then it will require a little more modification so the column is not displayed on a portfolio post page while still visible on a single blog post page. If not then it’s going to be easier. :)

Best Regards,
Filip

  • Bought between 10 and 49 items
  • Canada
  • Has been a member for 2-3 years
webattic Purchased

I am obviously doing something wrong with creating image galleries. I was hoping that the recent update to Wordpress 3.5 and template was going to help me.

I have followed the documentation but I am not getting it.

This is what I have done:

Portfolio Section (dashboard):

1) Portfolio > Create Portfolio Category > “Portfolio Test”. 2) Portfolio > Create Portfolio Page >“Test Portfolio – Image Gallery” Settings: Image Gallery set to Lightbox, Added in 5 images with “Add Media Button”, Portfolio Categories defined to “Portfolio Test”.

Page Section (dashboard):

3) Go to Pages Section 4) Pages > Create Page – “Portfolio Test Page – Image Gallery 1” Settings: Portfolio Category > ””Portfolio Test” Page Attributes Template > Portfolio

5) Preview No Image Gallery, not even the text that I’ve entered in the text box area? Help

Veented

Hello there,

Please make sure that you have set a Featured Image on your Portfolio Post (“Test Portfolio – Image Gallery”). Thumbnail is based on that specific image. :)

Best Regards,
Filip

Default-user
webattic Purchased

That helped, it worked!

Now how do I reproduce the the 4 column effect?

as shown on the demo: http://themeforest.net/item/spacing-responsive-minimal-bold-wp-theme/full_screen_preview/2594249
Veented

Hello again,

I’d really appreciate if you could keep your text standard instead of headings.

As for the question, just change the page template to 4 columns while editing your Portfolio PAGE.

Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
bramk Purchased

hi there,

great theme, I’m using it for the second time with a website I’m creating. One question though:

How do I change the “portfolio” permalink?

Now it is: domain.com/PORTFOLIO/product

I want to change the word “PORTFOLIO” Can’t seem to find it in any portfolio related php page thanks!

Veented

Hello there,

Thank you for the kind words!

As for your question, just follow a little guide I’ve posted here: http://bit.ly/wOSTFk :)

Best Regards,
Filip

Default-user
bramk Purchased

Thanks, I’ve read it but it doesn’t work for me.

functions/portfolio-manager.php = functions/portfolio-functions.php in the spacing theme? that’s where I changed the code.

also changed single-portfolio.php to single-diensten.php

I want domain.com/portfolio/product to be domain.com/DIENSTEN/product

Didn’t work :( the existing portfolio pages get a really weird layout

Veented

Hi again,

Yes, that’s the right file!

As for the issue, it could be permalinks side. Please try changing them back to default (Settings / Permalinks) and test it again. :)

Regards,
Filip

Default-user
bramk Purchased

thanks for the quick response but it still doesn’t work man :(

Veented

Hi again,

Could you please send me your WP login information through my Profile Page so I can debug it for you? :)

Regards,
Filip

Default-user
bramk Purchased

Hi Filip, I’ve sent you an e-mail a week ago, no reply? Just send you a reminder :) thanks!

Veented

I’ve just replied it!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
bramk Purchased

Hi,

One more question. How do I change the opacity on the portfolio items on the homepage when hovering?

Opacity on hovering is now 0.1999999996 for .portfolio-thumbnail How can I change this to 0.95 ?!

thank you

Veented

Hello there,

Just open the /js/custom.js file and change the opacity values in the “Thumbnail Over Effect” section. :)

Regards,
Filip

Default-user
bramk Purchased

thanks for the quick answer man!! got it done :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ky_jessy Purchased

Hi, I’ve followed your instructions and installed the theme correctly but it’s giving me this error under the footer of every page

“Warning: Illegal string offset ‘imgurl’ in /homepages/24/d459748901/htdocs/wp-content/themes/spacing/footer.php on line 53” How do i fix this?

Veented

Hello there,

It happens on several hosts. Please send me your WP login information through my Profile Page and I’ll debug it for you. :)

Regards,
Filip

Default-user
ky_jessy Purchased

Hi I’ve emailed you my login for my wp, let me know if you got it

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 7-8 years
nthemm Purchased

Hi there,

I’ve just noticed that my portfolio section filter and lightbox images are not working – I haven’t made changes to the site until today. (updated wordpress & plugins – didn’t resolve the issue).

I saw a previous comment suggesting that it may be a .js issue, but i didn’t see a solution posted. How do i get this issue fixed?

Thanks so much! Natalie

Veented

Hello Natalie,

Please redownload the theme files from ThemeForest and upload them to your server replacing the old ones. :)

Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Filip

How can I set a photo for the “Featured Image” on a portfolio page without having it automatically loaded into the content portion of the portfolio page…??

Thanks, Dan

Veented

Hello there,

I’m really sorry but it will require some further modification of the code. However, I’m for sure going to take this feature under consideration while working on a next theme update. :)

Regards,
Filip

Default-user

Could you tell me where all of the references for this feature are located… I have someone who tried to remove what he thought it was but couldn’t get it to work. I’m using the portfolio pages for project case studies, and don’t really want to have the picture on tied to the page. I tried to use the posts for case studies, but they have the post date, etc. that I don’t want to have either. Is there anyway you can email me something so we can adjust the code ourselves??

Thanks, Dan

  • Australia
  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
Youdaman Purchased

Great theme, thanks very much!

One thing though, your import data has incorrect URLs for the media, e.g. http://localhost/spacing16/wp-content/uploads/2012/06/2932176646_e92a6131fc_b.jpg—and so it fails to import them.

You need to change this import XML to have links to actual images out there on the web, not a localhost ;)

I noticed a few other buyers mention their import didn’t grab the images, and your response was that some hosts aren’t set up right—it’s actually your XML that’s not set up right. Just thought I’d tell you so you can fix it and so that other buyers realise.

Not a major problem of course, because you can create your own, but it might make some buyers think the theme is broken.

Veented

Hello there,

Thank you for the kind words!

Oh my, I must have included a wrong .xml file during the latest update by an accident. Thank you so much for pointing this out! I’m going to fix it as soon as I get back home. Thank you once again. :)

Regards,
Filip

Youdaman
Youdaman Purchased

Excellent! I’m currently building a site for a client and so it would be great if I could have some demo content to show them. Thanks!

It looks like there’s almost 40 media items that fail to import. I was thinking of setting them up myself, but not being familiar with the theme, I wouldn’t really know what’s missing or where to look—it’s impossible to know where an image should be if it’s not there ;)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Nekudadm Purchased

Hi there, Bought your theme some tiime ago, everything is up and running and everyone is happy :) I just bumped into 2 issues I’m not sure how to fix. - For some reason unknown to me the filter in the portfolio page is visable but stopped working (i have very few plugins, so dont think its that). - Also in the search engines I would like to add a company discription but I don’t know how to do this.

Can you help me out? The site is nekudadm.com Thanks so much!!! Deborah

Veented

Hello there,

Thank you for the kind words, I’m glad you like it! :)

1. Your theme is outdated. Please redownload the theme files and upload them to your server/host replacing the old ones.

2. You might try installing a SEO plugin. There is plenty of them just pick the one with best rating and opinions. :)

Regards,
Filip

Default-user
Nekudadm Purchased

Hi Filip, Thanks for your quick reply. my technical knowledge with regards to this is very limited. How would I redownload the theme and replace it with the old one. Can I do this inside the dashboard? Thanks!

Veented

Hello there,

After you download it from ThemeForest, you will need to use an FTP program like FileZilla and connect to your server using the login information provided by your host (you can also find it in your host configuration panel). After you are connected, look for the /wp-content/themes/ folder and that’s where you upload it. :)

Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

I have a problem with translations using WPML plugin.The issue is in filtering menu in portfolio.In English version all is fine but in Russian I haven’t found any record in database about cats in russian.So how can i add portfolio filtering menu to another language? Please help.

Veented

Hi there,

That’s really odd since portfolio categories are WP custom taxonomies that should be easily translatable. I’d suggest you to check the WPML forums regarding the “custom taxonomies” issue.

Regards,
Filip

Default-user
Lets explain problem.I hope you will help. I have filtering menu in other lang (russian) doesn’t appear.See: http://postimage.org/image/xyf2h8vfb/ http://postimage.org/image/6862xkjvl/ http://postimage.org/image/3sdoqlbaf/ http://postimage.org/image/4itjhvw8d/ http://postimage.org/image/bksfuda7r/ http://postimage.org/image/4a649q8l3/ But I’ve added categories for filtering. I found that the problem is in code that takes ‘meta_value’ from ‘meta_key’=’portfolio_page_cats’ from table wp_postmeta which is a list of categories. It appears in english version,but other lang doesn’t create this row.Or it is not connected to other slugs that lie in table wp_terms, i cannot understand.Please help me to solve this issue.Cause i am disappoint.
Veented

Hello again,

I’m sorry but this issue is not theme but plugin related. Everything seems to be perfectly fine from the dashboard. As I said before, please try WPML forums for help. I’m pretty sure they will figure it out quickly. :)

Best Regards,
Filip

Default-user

I’ve found the problem.The issue is when you input field slug in Russian.Because Russian letters converts to symbols like “ d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%b3 ” and string in element ‘slug’ with varchar(200) in database table wp_terms is long.Then filter not work.Can you fix it?

Veented

I’m really sorry but if the limit is set on the WP database, I cannot do anything about that. :(

Best Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi Filip – I have the same filter problem as other users and have tried to upload the latest verison of the them this morning but the theme fails to install saying the document ‘style.css’ is missing.

Can you help?

Veented

Hello there,

Please unzip the main theme package first before uploading it. :)

Regards,
Filip

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
tacopimp Purchased

how do I remove the portfolio part of this theme? I believe it is causing the NextGen gallery pluggin to not work properly. If I deactivate your theme and use the twenty twelve them the plugin works fine. I need the NextGen plugin to work.

Thanks

Veented

Hello there,

Just drop me a private message and Ill provide you a little guide. :)

Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

Hey Tauris,

Hope all is. Checking back in; still running strong with the theme and still loving it. Hit a small snag a few months ago that I haven’t been able to correct, though. The site where I rely on the lightbox plugin most is crippled. I think updating Jetpack broke it, personally. Updated the theme files last week, hoping that would fix it, and I ended up losing my sidebars and Google ads text boxes. Any CSS fixes you know for me? Every time I click a gallery image, it goes directly to the image file rather than opening the picture in a fancybox.

HALP!

Best, Angel

Veented

Hello Angel,

I’m doing pretty fine, thank you. I’m glad to hear you did not get bored of the theme, haha. :)

As for the issue, please drop me a private message with your login information and I’ll debug it for you.

Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
elohan Purchased

Great theme! Thanks for the tech support in less than 5 min!

Veented

Hello there,

And thank you for the kind words! I’m glad I could help. :)

Best Regards,
Filip

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
kalay187 Purchased

I get a BLANK white page after activating the theme :(((( Wordpress just stops running. After deleting the theme from server, everything works well… what went wrong?

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
kalay187 Purchased

After removing in the functions.php this part of code:

// // Dashboard Functions //

function add_sumtips_admin_bar_link() { global $wp_admin_bar; if ( !is_super_admin() || !is_admin_bar_showing() ) return; $wp_admin_bar->add_menu( array( ‘id’ => ‘theme_options’, ‘title’ => __(‘Theme Options’, ‘spacing_backend’), ‘href’ => admin_url( ‘admin.php?page=optionsframework’), ) ); } add_action(‘admin_bar_menu’, ‘add_sumtips_admin_bar_link’,35);

require_once (‘admin/index.php’);

function st_admin_scripts() { wp_register_script(‘dashboard-jquery’, get_template_directory_uri() . ’/admin/assets/js/jquery.dashboard.js’); wp_enqueue_script(‘dashboard-jquery’); wp_enqueue_script(‘thickbox’); }

function st_admin_styles() { wp_register_style(‘dashboard-styles’, get_template_directory_uri() . ’/admin/assets/css/dashboard-styles.css’); wp_enqueue_style(‘dashboard-styles’); wp_enqueue_style(‘thickbox’); }

if(is_admin()) { add_action(‘admin_print_scripts’, ‘st_admin_scripts’); add_action(‘admin_print_styles’, ‘st_admin_styles’); include get_template_directory() . ’/functions/tinymce/tinymce.php’; include get_template_directory() . ’/functions/post-ordering/simple-page-ordering.php’; }

it starts working again… But now, there are no theme options available in the backend :(

Veented

Hello there,

That’s truly odd. Could you please send me your WP login information through my Profile Page so I can debug it for you? :)

Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
joanie Purchased

Hi Tauris, Awesome work !!

Just did a fresh install of Wordpress 3.5.1, and a fresh install of Spacing, and I get a error message:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /homez.209/joaniele/www/blog/wp-content/themes/spacing/admin/functions/functions.options.php on line 17

Any hints ?

Veented

Hello there,

A fix for this issue was just approved by the review team. Please redownload the theme files and install it again. :)

Regards,
Filip

Default-user
joanie Purchased

Waw, that was fast ! Works like a charm, thank you so much !

Default-user
joanie Purchased

Hi Tauris, You might want to check the spacing-demo-content.xml file, it seems to be pointing to localhost links :)

Default-user
joanie Purchased

Strange.. I did get many error messages while importing, but everything seems to be there..

Veented

Hello there,

Thank you so much for pointing this out! I’m going to upload a fix asap. :)

Regards,
Filip

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
emsprint Purchased

Issue with contact page… I installed the theme with two sidebars, but the contact page overlaps on one of the sidebars.

http://skiendziulesq.com/?page_id=146

How do I fix this?

Veented

Hello there,

Thank you so much for pointing this out! I’ve just uploaded a fix into the review queue so it should be available for download in few hours. However, you can fix it immediately yourself by adding this rule at the very bottom of the style.css file:

#content.eight.columns textarea { width: 398px; }

Best Regards,
Filip

Default-user
emsprint Purchased

It did not work. The contact page is still overlapping the right sidebar.

Veented

Hi again,

I can see that you’ve insert the code with the “pre” HTML tags. Please remove them. :)

Regards,
Filip

Default-user
emsprint Purchased

Thank you so much for all of your help! Great theme and great response!

by
by
by
by
by
by