513 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Thanks for the reply, I purchased the theme and started playing with it!

Quick question though, I’m assuming since I’m going to use a big image as my background I select the Big Image Background option in the Appearance section. Question though, what if I only want to apply this in the Homepage, does custom background within the page allow me to do that? What exactly are proper dimensions btw for a big image to look nice?

Veented

Hello there,

Thank you for the purchase!

You may set a separate background image for each of your pages so just set the homepage background image via the “Custom” metabox when editing that page. :)

And a 1600 pixels in width for a bg image is totally fine.

Best Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
rossib Purchased

Hi Tauris!

One question: Can I insert text (captions) in the lightbox gallery or under every posted image somehow?

Thanks!

Veented

Hello there,

I’m really sorry but this feature doesn’t come out of the box and it would require some minor modification of the code.

Best Regards,
Filip

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi,

I’m getting this error:

PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach()

Not sure if it’s related, but the responsive layouts don’t seem to be working for me, either. Not on iPad, not on iPhone anyway.

Also, I think this error might be causing my Shopp e-commerce plugin to fail during checkout.

Please help!

Thanks!

Veented

Hello there,

Please try deactivating the Shopp plugin and see if the error disappears. If not, please send me the WP login information through my Profile Page so I could take a closer look at the issue. :)

Best Regards,
Filip

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Nope. Didn’t work (I was getting the error prior to installing Shopp).

Veented

Hello again,

In this case please send me the WP login information through my Profile Page so I could take a closer look at the issue. :)

And please don’t forget about the “Reply” button so we can keep things a bit more organized here.

Regards,
Filip

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom

Hi, just wondering why my map isn’t working?

http://www.insightcarpentry.co.uk.php53-27.dfw1-2.websitetestlink.com/contact-us/

I have cron enabled on my server, can I just add the Lat,Long maually?!

Veented

Hello there,

I can see that the map works fine. Did you manage to get it fixed yourself? :)

Regards,
Filip

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom

It’s not working though.

Veented

Hello again,

I can swear that I saw it working yesterday. Anyway, I may of course change the code for you so instead of the city name you’d just paste the Lat and Long values manually. Just send me a private message. :)

And please don’t forget about the “Reply” button so we can keep things organized here. :)

Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Fog22 Purchased

Hi, I have a little question about the porfolio. I can’t find the way to get the correct path for some of my sections.

I have a porfolio page and I when I preview it it’s allways under Home – About – Gallery, and It should be Home – Porfolio – Gallery.

Where I can change the path for the porfolio galleries / pages? I can’t see anything in the porfolio page….

Here is the example> http://www.working-illusions.com/porfolio/?portfolio=lightbox-gallery

Thanks for your time!

Regards, Pere

Veented

Hello Pere,

Please change the page you’ve got selected in the “Recent Work links to” dropdown list in Theme Options / Homepage menu. :)

Best Regards,
Filip

Default-user
Fog22 Purchased

Thank you so much! It worked like a charm!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello,

For some reason my nav bar is malfunctioning (I think). When I hover over the pages, it only highlights the words, and no slidebar above them shows. In addition, there is a small gray dot at the anchor of the navbar.

Veented

Hello there,

The animation border issue appearing on some hosts has been fixed in the latest theme update (few days ago). As for the dot, please visit your Appearance / Menus tab and assign your custom menu to the “Navigation” menu:

http://bit.ly/QfPyBe (just an example screenshot).

Best Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
jjc2 Purchased

Update?

Hi – I’d like to update to the most recent version of the theme. There isn’t a “update” option on the WP themes admin page for Spacing, and when I try to upload the most recent theme .zip file I get any error about duplicate names. Got any hints?

Thanks!

Veented

Hello there,

To update the theme without logging in to the FTP just deactivate Spacing, delete it and upload the newly downloaded theme .zip file from ThemeForest. :)

Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hey Flip,

Sometimes the navigation turns into this “ghost” like effect, like if if the opacity has been brought down. Just a glitch, or something I can do to fix that?

Also, I’ve removed the logo, and the image background in the theme options, but whenever I make a change, they reappear? I have to go back and remove them after every change.

Lastly, is there anyway the portfolio thumbnail can start off with the dark opacity and title, and when hovered it goes away? Pretty much the opposite of what it is now?

Here’s an example of a site like that, http://www.awhitelabelproduct.com/roster/branded-media/

Veented

Hello there,

It should never happen, could you please send me a screenshot of the problem if it’s possible?

After what changes they appear again? Could you please be more specific?

As for the last question, it is of course possible but will require some further modification of the code.

Best Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, this is a gorgeous theme and I’ve just bought & installed it – but WP told me that installation failed because the style.css stylesheet is missing. Look forward to hearing from you to resolve this :-)

Thanks, David

Veented

Hello David,

Thank you for the kind words, I truly appreciate it!

As for the issue just check this article: http://bit.ly/Kj1mOg :)

Best Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi again, apologies re previous – I’d made a basic error re. the zip file, not realizing at first that I needed to extract the actual theme zip file itself from the bigger downloaded zip file with documentation, etc. David

Veented

Oh, I wish I saw your second comment earlier! Anyway, I’m glad you’ve figured it out yourself. :)

All the best,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Tauris,

Your recent response helped and I fixed the issue. Thanks for being so quick to respond. However, I have a little “issue.” You see, I’m selling photographs on my website, and am trying to use the portfolio as a gallery for them. I’ve integrated Fotomoto flawlessly and all works well. However, In order to display an image on the post (using standard view), as well as have a feature image so it shows up in the portfolio, I need to either use the image list gallery setting (so that the portrait dimension images show in full) or have both the featured image as well as an image inserted in the post, which means two images on a page— EEK :3. The problem with using the featured image to display is that the print quality won’t be as high because the image is lower resolution.

What I’m asking is, is there anyway to hide the featured image from showing up on the page once you’ve clicked on it, or can I have an inserted image show up as the thumbnail in the portfolio view? I desperately need a cure for this because it is the essence of my website…

Awaiting your reply, Ben

Veented

Hello Ben,

It is of course possible to stop the featured image from being displayed on the portfolio post page. Just edit the functions.php file, find these two lines:

http://pastie.org/4743142

And remove the first one. :)

Best Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hey Flip, sorry for the late delay, I posted above a couple of comments…

I’ll take a screenshot when it occurs again.

As far as the changes go, here’s a scenario:

I’ll remove the logo, or the background image. Hit save changes. I’ll then comeback and change something like, font size or color. The logo will appear and the background image. I have to then go back and remove them.

You’re awesome enough to help out with quick pace, but can you be just a tiny bit as far as where I would modify the code and what part of the code? Thanks

Veented

Hello there,

That’s a truly odd issue and nobody has ever reported it yet. Could you please send me your WP login information through my Profile Page so I can take a closer look at it?

And please don’t forget about the “Reply” button so we can keep things a bit more organized. :)

Best Regards,
Filip

Default-user

Also, why don’t the headers center? Like the short codes?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years

When I click on a Portfolio item, the next page breadcrumb shows Home > Sample Page > Portfolio Item. Why isn’t it Home > Portfolio > Portfolio Item?

Veented

Hello there,

Just visit the Theme Options / Homepage tab and change the page selected within the “Recent Work links to” dropdown menu. :)

Best Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi Filip,

I cannot seem to be able to (or not know how to) make the slider appear. Also, when I click on “Homepage” the “Main blocks manager” and “Content blocks manager” do not appear.

Screenshot: https://dl.dropbox.com/u/54084182/Screen%20Shot%202012-09-18%20at%2016.43.25.png

Kind regards, J. Sanchez

Veented

Hello,

As for the slider, please make sure that a page with the “Homepage Template” is set as the Front Page in the Settings / Reading menu.

Regarding the Blocks Manager, please use the ‘Reset Options’ button. It should solve the problem. :)

Best Regards,
Filip

Default-user

Thanks, that’s fixed.

Also, how can I insert this feature into my “About Us” and “My Services” or any page that has a default template?

Screenshot: https://dl.dropbox.com/u/54084182/Screen%20Shot%202012-09-19%20at%2016.10.52.png

Veented

Hi again,

These elements are built with theme shortcodes. You may either copy them from that page or just insert new ones by opening the shortcodes panel (please check the theme docs for more information). :)

Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
jkmfilm Purchased

Hello, Filip

I have small issue with loading my own favicon through theme options panel. It doesn’t work for me for some reason. I have tried different settings for 16×16 .png image, the same with .gif. I’ve tried to set it to .ico and keeping the name favicon.ico for my new file. Still icon that came with spacing theme appears after I reload the site. I have also tried to look for the .ico or favicon file in cPanel of spacing theme directory. But couldn’t find one that I might need to replace directly. Would be great if you could help.

Thanks in advance

Julian

Veented

Hello Julian,

The theme doesn’t come up with any preinstalled favicon. Can I see your website URL please?

Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Fog22 Purchased

Hi, I have a little question about the blog posts and the homepage blog images that the theme are showing.

I added an specific image (small one) for the featured image in a blog to be able to see the image in the homepage blog section.

The problem is that this little image is appearing in the blog post aswell and I don’t want to show this low res image, only the image I added in the image gallery section on the post (the big one)

Any suggestions to solve this little issue? Here is the example: http://www.working-illusions.com/porfolio/?p=1515

Thank you so much for your time!

Regards, Pere

Veented

Hello Pere,

Just a higher resolution image as the Featured Image in your posts. It will be automatically cropped to fit the specific sections of the site. :)

Regards,
Filip

Default-user
Fog22 Purchased

Thank you so much Filip! I appreciate it!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I use your Purity theme for one of my sites and I like this theme as well. Before I purchase, I have a few quick questions:

1. Is it easy to change the color scheme to a custom color, or is it limited to the ones you’ve pre-selected?

2. Is there any way to make the actual blog post be full width? (The page after you click Read More). I’m a photographer and ideally would like to show bigger images on my blog.

Thanks, and great work again! Stephen

Veented

Hello Stephen,

Thank you for the interest and kind words!

1. But of course, those colors are selected with a color picker.

2. Naturally, you can make your blog post page to be fullwidth. :)

Best Regards,
Filip

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Referencing homepage using example layout #5 with the video. Is it possible to place a single image in place of the video that shows the same size as the video? Thanks. Cool looking site, btw

Ah…also. On home page layout # 1 is it possible to leave out Main Features and Testimonials sections? So that all you have is the menu, main image slider, welcome message, our work, our clients, and the footer. Thanks Boss.

Veented

Hi there,

Thank you for the kind words and interest!

You may arrange your homepage as you only wish with a drag & drop functionality: http://bit.ly/Sbo3tC So the answer to both of your questions is yes – it is possible. :)

Best Regards,
Filip

by
by
by
by
by
by