243 comments found

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
joeysph Purchased

Using your WP theme i’m getting a VIRUS alert. This is what shows up on my antivirus: “Downloading object … jquery.js?ver=3.3.1, containing Trojan program. Detected.” My customers are afraid this website is now spreading a virus. I need a fix ASAP please.

iKreativ

There is no virus in the theme, either your Anti-virus has a false positive or the server where the theme is hosted has been compromised in which case you need to contact your hosting company.

-Scott

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
gbouch Purchased

Hi – am trying to upload a new gallery for a client – www.cormacrmphotography.com but for some reason (following the instructions that came with the theme and which I know I followed successfully before) the pictures aren’t showing up in the gallery.

Am on latest version of WP, Specere is v1.0 – do I need to upgrade? Or is someting else happening? Using Safari, but also tried in Firefox with same lack of gallery.

Thanks Gareth

iKreativ

All works fine for me?

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
gbouch Purchased

I’ve not added the new page to the menus as it’s not working – the page is http://www.cormacrmphotography.com/motogp-irta-test-jerez/ As far as I can see it’s not working on that page.

iKreativ

It’s just showing that you’ve not added any images yet.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
gbouch Purchased

Thanks for the reply. Just to be clear, as I said in first post – I have added images according to the instructions (that is upload, save changes, select all, insert all images). For some reason, having done this they are not showing up in the page main text area as placed image codes (as they have done with the first galleries I did – not recent). Have tried adding them again (they show up as available in the ‘gallery’ tab for media for the page) and still not added to the page itself.

Is there a maximum number per upload? This is 54, but no errors were shown at all at any point….

iKreativ

There is no limit via the theme, has the server got an upload limit? Have you tried with just one image?

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
gbouch Purchased

Tried with just one image – still no difference. After clicking on “Insert all images” the gallery panel goes blank, and nothing appears in the main editing panel. Do you want an admin login?

iKreativ

Sure email it me: hello[AT]ikreativ[DOT]com

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom
gbouch Purchased

Done – thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

I created a fullscreen gallery following the documentation but the images won’t show on the page. I thinks is the preloader, because it stops in 90%, but is i disable it the images just don’t show

iKreativ

You need to set permissions on /inc/cache/ to 755 or 777 depending on your host.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

is not the permissions, the gallery just doesn’t seen to work, when i click the thumbnails nothing happens

iKreativ

The images you’re uploading are too big. You can either resize them smaller or open /inc/timthumb.php and edit it to allow larger uploads.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

Look: http://odineswimwear.com/home/?page_id=4#

Is not the size, now only the feature images shows up, when i click on the othe thumbnails doesn’t work? am i doing something wrong??

iKreativ

Turn the preloader on.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
iKreativ

Huh? Looks to be working fine now?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
danhama Purchased

Why can not paste the pictures from the gallery in the article? I’ve tested it with: IE9 FF and Safari After I pressed on “select all” and “insert selected image” nothing happens – The Gallery window is empty.

http://esicaan.de/natur
iKreativ

Sometimes it does that, I think its a WP bug. Just click on the add media button and select again from the images you uploaded.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
danhama Purchased

is it possible to switch off the motion picture (scroll up and down)? I Like to have the Images only Center.

iKreativ

Yes in the admin, turn image panning off.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
danhama Purchased

and the last one :) always show the tumbs?

iKreativ

You’d need to modify gallery.js to stop it.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
danhama Purchased

:( i dont find somethink to always show the tumbs

iKreativ

You have to modify the code.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
danhama Purchased

yes i know, but i dont know how ^^

iKreativ

You need to know Javascript, if not I’d suggest leaving it as you could break it.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States

Just bought your theme and the gallery images images are not showing up the loader is stopping at 90%. Can you tell me how to fix this please. The thumbs are showing in the background.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States

Just bought your theme and the gallery images images are not showing up the loader is stopping at 90%. Can you tell me how to fix this please. The thumbs are showing in the background.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States

Nevermind. I see that I have to be logged out in order for it to work. I will look into finding out how to disable the admin bar.

Thanks.

iKreativ

You can disable the admin bar from your profile in WP Admin.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States

Ok, I disabled it and it was working now its not. It stopped working, even when I log out of the admin area. Can you advise what could be wrong? has this theme been updated to work with WP 3 .3.1? If not I will not be able to use it.

iKreativ

If the preloader is enabled and its not working it will be permissions, you need to set permissions on /specere/inc/cache/ to 755 or 777 depending on your host. You can do this via FTP or your hosting control panel by right clicking the folder and selecting CHMOD .

by
by
by
by
by
by