1220 comments found

burguav Purchased

Hi, me again. Even Lindaer has this working on his site. See my site http://magdelphotography.co.za/ I cannot get a description under Studio Photography… where do I enter this?

cfcordis Purchased

Hi again! I just have ONE problem that I cannot figure out how to fix. The accordian on our page (www.crossfitcordis.com) is set up so that it should only show posts categorized as “Featured”. However, ANY post I make (even if it’s categorized as something else) shows up there. How do I fix it so that ONLY the Featured posts show up there and no others? It seems like a glitch in the coding.

Your help is GREATLY appreciated!! This is one glitch that I have been struggling with for a while now and don’t know a solution.

Thanks! Jenn (from CF Cordis)

imaginem

hi,

My best guess is that the featured category is not defined in theme options. Could you check on it.

Thanks

valmo926 Purchased
Imaginem, StudioBox is fabulous. I just like the background for some reason. They client hired an intern who went into the site and I can’t figure out why I can’t get an image in the background, only black. Here’s the site: http://www.greatriverpassage.org/ It was lovely before—a lovely flow of graphics over a white background. But when I go to the backgrounds screen on the dashboard and upload the graphics again, there’s no change. I would be grateful for any help you can give me. Thank you! Val Moses
imaginem

Hi,

You can edit style.css

and change the background of the body class.

Thanks

Hello, I would like to know if there is a way to set up the accordion/slider with Pages instead of posts. I would like to use this theme for a business website, not as a blog site.

imaginem

Hi,

Sorry for the delay.

Edit includes/home-accordion.php

Replace line 9 which is the following code

<?php query_posts( 'cat=' . m_get_category_id($studiobox_accordionfeat) . '&posts_per_page=4' ); ?>

Replace with the following codes

<?php $featuredpages="23,24,26";

$args = array('post_type' ?> 'page', 'orderby' => 'menu_order', 'showposts' => 4, 'post__in' => explode(',',$featuredpages));

query_posts($args); 

?>

The string

$featuredpages=”23,24,26”;

it carries the Page IDs. You can have any page ID. (numerical)

Pages are hierarchical with the order value you can fill when creating the page. The input field in on the right side block. This is the order value and is not based on the page ID order of how you populate the string above. Also make sure to fill the Image URL of the Page

Hope this was helpful. You can choose either method.

Thanks

How can I get the vertical text on the edge of my posts that appear on the accordion?

imaginem

hi,

They are part of the image. I’ve provided the Accordion.psd file in the PSD folder to easily implement it.

Thanks

Hello, I really like studio box you guys did a great job with this one. I just bought this theme yesterday and put it on my website www.sebastyan.ro but it seams that it has some problems, if you could help me :D. 1. Accordion on home page it does not work (how do you put images usualy on), and text from the post does not appear. can you take a look? thank you

hello, i have i problem with main page setup, it seems that pictures and links from d category to f category don’t work they are stuck on a specific post. I would appreciate some help on this issue. Thank you!

imaginem

Hi,

Sorry for the delay.

I checked your site. Is the problem still there? I couldn’t locate it. Let me know if its still unresolved.

Thanks

imaginem

hi,

I’ve made changes to the last update. Could you download again and overwrite index.php file and functions.php.

This will solve the link problems.

Thanks

andrespp Purchased

hello author, just found out there’s an update! where / how can i get it? thanks! andres www.chimino.com

imaginem

Hi,

Studio Box theme no longer uses timthumb. So i’ve changed all the files. You can backup the style.css file if you’ve made changes to it. You can overwrite rest of the files.

Thanks

scrcc Purchased

Hey,

How can i get the photos I am adding to a post in the “Image URL – For use to display Post , Featured and Portfolio images.” to only appear as a cover photo but not in the post itself again, cause there the photo is always above the title. How can I remove it from there to insert it manually into the location I’d like to have it myself.

Thanks in advance.

imaginem

Hi,

Could you provide a url to check on the problem. Filling the image url field is no longer required, you can use the Featured image instead. The image url option is for previous versions.

Thanks

I purchased 1.4 and upgraded 1.5, but it seems a lot of things need to be edited. I modified couple of bugs in index.php relating to the links of images and pages. $Studioboxcategorieslink1,2,3 and $Studiobox_link_D,E,F. However, I like thumbs in portfolio page in version1.4 because they display partial of original images insdead of compress the ratio too flat in version 1.5. I can’t figure out how to change back. Can you help me? How to retrive the portfolio page thumbs look like in version 1.4 without compress the image ratio? Many thanks

imaginem

Hi, Do you mean the galleria slideshow thumbnails?

Default-user

No, using new image insertion method, the ghumbnails are correctly loaded, there is not problem, just like you live demo. The problem is , when you click the thumbnail on portfolio page. All the pictures inserted by new method (featured image) can’t be shown in colourbox, all pictures inserted by old method can be correctly shown in colourbox. I read all your php code and java script (I totally do not understand php and java script :-() can’t figure out what is the problem. I think maybe just a little parametter you forgot update when you release version 1.5. This problem can be seen on your live demo as well. When you go to your whatever portfolio page on your live demo. Click recent work ( which is top one), a empty colour box apears without any picture and navigation at bottom. Just empty. I thougt the bottom 3 rows are loaded via old method, the colourbox works. Go through your live demo you will find and understand what I mean. Hopefully this problem can be fixed as soon as possible. Beacause I really like your theme and want to follow up to update this theme to latest version. However, these couple of weeks, I am strugelling make it work.

Hi,

I have a couple questions about gallery setup in Studiobox.

1. Is there a way to turn off auto-advance on the slideshow so that the user has to click on the each thumbnail to advance?

2. When a user clicks on a thumbnail, or the slide automatically advances, the browser scrolls to the top of the page. Is there any way to turn this function off so that the browser scroll stays static?

This is the second time I’ve posted this question and would really appreciate an answer. Thanks.

Gunnar

imaginem

Hi Gunnar,

I’m referring this to the fullwidth slideshow

1. Edit /js/galleria-init1.js

Remove codes 43 to 51

2. Add the following to the same file below line 25 to fix the jumping

var imageheight = ( jQuery('.galleria_wrapper').height() ) + 30; 
jQuery('.galleria_container').css('height',imageheight);

Thanks

Hi there,

I have a few questions I’m hoping you can answer:

1. How can I display the blog so that it has no sidebar? 2. How do you change the navigation menu text colour to white? (I’m using the light red theme) 3. I’d like to manually change the links of the photos displayed for the ‘A Block1 Category’, ‘B Block2 Category’, etc, rather than have the photos link to a Category. Where can I do this? 4. Is there a way to manually change the Category blurbs below the photos?

The link to the website is http://www.milenasantoro.com

Thanks! And great theme!

Meghan

I figure out how to load thumbs correctly. but there is another problem, this problem is same as your live view demo. When you click the thumb in portfolio portal page, a white empty box appears without any photo showing up. The thumb linked with old method post works, but post with featured image does not work. How to fix this problem, I am in hurry now. thanks.

Hello, Thank you for this wonderful template! Really like it a lot, but I had also the same problem as mentioned earlier. I didn’t want to setup the accordion with post, but also link them to some ‘important’ pages in my website. Therefore I was very happy with the question and reply about this topic. Is it possible that there’s a tiny error in your code?

<?php $featuredpages=”23,24,26”;

$args = array('post_type' ?> 'page', 'orderby' => 'menu_order', 'showposts' => 4, 'post__in' => explode(',',$featuredpages)); query_posts($args); ?>

You write after ‘post_type’ the PHP -ending code ’?>’, but I think you mean ’=>’?

Me again, have not got your reply yet, but the problem still there. The colourbox, your plugin only show pictures which insert via old method. It does not work with new picture insertion method. Can you fix this for me ASAP ? This problem also shown on your own live demo. Thank you

agaskell Purchased

Wow, lots of great comments here and I’m back at step 1! I purchase the “Studio Box” theme. Used the WP dashboard to upload the .zip file on my c: drive to my 1&1 site Word Press directory.. Get the error message: “Unpacking the package… Installing the theme… The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet. Theme install failed.” Word Press is installed and operating on the host server, 1and1.com. I couldn’t find style.css anywhere in the original .zip file.

I’m very interested in purchasing this project, I was wondering if there’s a way I could set a password for one or multiple galleries so that only viewers with access to that section would be able to view it.

Thank you!

agaskell Purchased

Never mind. I got it installed and activated with FTP and the 1&1 help desk.

Thanks danielbouwmeester!

This Code-Lines works!

from: post_type’ ?> ‘page’, to: post_type’ => ‘page’,

<?php $featuredpages=”23,24,26”; $args = array(‘post_type’ => ‘page’, ‘orderby’ => ‘menu_order’, ‘showposts’ => 4, ‘post__in’ => explode(’,’,$featuredpages)); query_posts($args); ?>

love the template. but im having problems with slovenian special characters.

the special characters (š, ?, ž) appear in all the written text on the site (it is encoded with UTF -8). The only problem are blog post titles (ZADNJE NOVICE – you can see an example here – http://slo.mojcakleva.com/lang/sl/2012/03/01/evropski-dan-enakega-placila-za-enako-delo/ – where the title looses special character, while appearing in the side bar it still has it).

I figured that this is probably the issue with the FONTS that are being used for the titles but are maybe not supporting the slovenian characters. However, I’ve been going through my whole style.css file adjusting and changing all the fonts to something that would read slovenian characters.

Now, i see all the font changes in the text, but the titles are impossible to change (any point of the style to them). it seems like something is overwritting their style code, but i have no clue what that is.

Do you think you could help me out with this one?

Any sort of quick comments would be more than appreciated (working on a deadline here).

Thanks a bunch. Jon

by
by
by
by
by
by