172 comments found

megskk Purchased

<script src=”https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js”></script> <script src=”https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.2/jquery-ui.min.js”></script>

put this in the end after wp_footer and it will work for a fast solution this theme has very bad support

Could I add a button to change languages? so u wld be using 2 identical templates aside from the language in it?

thanks a lot

ThemeMakers

Please try to use any wordpress plugin based on that functional.

mtshadow Purchased

Same problem here – theme has stopped working in FF and Chrome – is there any news on a fix for this?

megskk that didn’t help unfortunately.

ThemeMakers

I’d like to inform you that we’ve updated the theme. Fixed a few bugs based on a latest jQuery update and made a few updates there. Currently the theme should work fine. Please re-download it and install a fresh copy. Sorry for any inconvenience.
Regards,
Alex

lepere Purchased

Guys, I found the solution for an emergency!

Let you try to include J-Query ver1.7 generation, As same as megskk’s method. (Or download and save at your web directory.) Then my site was back!

But it’s totally Negative Method, As you already you know.

the nightmare still going on. :crying: We should keep watching carefully about Alex’s Proper update. :confused:

ThemeMakers

I’d like to inform you that we’ve updated the theme. Fixed a few bugs based on a latest jQuery update and made a few updates there. Currently the theme should work fine. Please re-download it and install a fresh copy. Sorry for any inconvenience.
Regards,
Alex

lepere Purchased

whoops,sorry. I didnt give you that how did it.

i used and downloaded stuff is below….

[J-Query 1.7.min] http://blog.jquery.com/2011/11/03/jquery-1-7-released/

and then, i modified “core.class.php” file (in ./wp-content/themes/style/admin/classes) . on line 229 to point to your local version of jQuery. (like a megskk’s method step 1)

may the force be with you all!

lepere Purchased

sorry again….

“megskk’s method” is wrong, and “bbitsols’s method” is correct.

mtshadow Purchased

Thanks lepere – this worked.

Hi,

Sorry for the late response, was on vacation.

I did check the permalinks, i set it on “default”, it still does not display the contents of the page. This is the link to the site – http://www.thoughtsilo.com/vinod/

Ash

ThemeMakers

I’d like to inform you that we’ve updated the theme. Fixed a few bugs based on a latest jQuery update and made a few updates there. Currently the theme should work fine. Please re-download it and install a fresh copy. Sorry for any inconvenience.
Re the your question, you should use a wp nav menu to configure your navigation and then the content would show up on frontend.
Regards,
Alex

Default-user

HI Alex,

as instructed downloaded the latest version of the theme, re-installed it. Now the dark theme aint available and also the content still dont show on the page. I put up a menu structure too. But it still dont show.

HELP

Ash

ThemeMakers

To get your content up on the pages please set up your menu via wp menu nav, then all will be fine with it.

Hello – The site was working ok when first installed few months back, but now it’s not functioning as expected. Are there any known issues with the latest version of WP v3.4.1? Or certain version of PHP ?

ThemeMakers

I’d like to inform you that we’ve updated the theme. Fixed a few bugs based on a latest jQuery update and made a few updates there. Currently the theme should work fine. Please re-download it and install a fresh copy. Sorry for any inconvenience.
Regards,
Alex

Thanks lepere, your solution worked great for my site too.

“i used and downloaded stuff is below…. [J-Query 1.7.min] http://blog.jquery.com/2011/11/03/jquery-1-7-released/ and then, i modified “core.class.php” file (in ./wp-content/themes/style/admin/classes) . on line 229 to point to your local version of jQuery. “

ThemeMakers

I’d like to inform you that we’ve updated the theme. Fixed a few bugs based on a latest jQuery update and made a few updates there. Currently the theme should work fine. Please re-download it and install a fresh copy. Sorry for any inconvenience.
Regards,
Alex

yoonmo8 Purchased

I had the same problem. Fixed. Thanks to lepere and all others :)

nysour Purchased

hi, for some reason when i click on my blog or any of my pages i created,(portfolio,contact,gallery,) it takes me to another page and all my images appear in a plain white window as rss feed unformatted. I tried to upload a brand new zip file of the theme onto wordpress and the problem is still there. Any thoughts?

ThemeMakers

I’d like to inform you that we’ve updated the theme. Fixed a few bugs based on a latest jQuery update and made a few updates there. Currently the theme should work fine. Please re-download it and install a fresh copy. Sorry for any inconvenience.
Regards,
Alex

Thanks to lepere and co. for helping fix this. For anyone having problems here is what you need to do (until there is a proper fix).

1) Go to http://code.jquery.com/jquery-1.7.min.js and copy all of that text.
2) Open up TextEdit (Mac) or Notepad (Windows) and paste all the text into the document.
3) Save the document as jquery-1.7.min.js and make sure there is no other file type in the name (such as .rtf or .doc, it needs to be a .js)
4) Log into your FTP program/web browser that is used for your website and navigate to ./wp-content/themes/style/js and then put the document you have just created in that folder.
5) Then navigate to ./wp-content/themes/style/admin/classes and open the document called core.class.php
6) Go down to Line 229 of the code and change it to wp_register_script(‘jquery’, ’./wp-content/themes/style/js/jquery-1.7.min.js’); 7> Save this document (re-upload if you had to save a local copy in the process of changing it) and then refresh your web-page.
7) Try your website again and if you have followed this correctly it will be working again.

Thanks,

Tim

ThemeMakers

Thanks Tim! I’m really appreciate your help!

clk3158 Purchased

I am having the same problem! when i click on any of my pages i created,(portfolio,contact,gallery,) it takes me to another page in a different window plain white unformatted. Please HELP ! I have a deadline of Sunday to get my client’s site live! Please help!

ThemeMakers

I’d like to inform you that we’ve updated the theme. Fixed a few bugs based on a latest jQuery update and made a few updates there. Currently the theme should work fine. Please re-download it and install a fresh copy. Sorry for any inconvenience.
Regards,
Alex

OK, tried above, still not working. but can someone tell me what the old code on line 229 was? I feel I am changing the wrong line.

http://pandorashair.com.au/
ThemeMakers

We’ve updated the theme, now you can download a fresh version and install it. There shouldn’t be any problem. And then please let me know if anything happen.

There has been an update released on the main page.

Has anyone managed to create hyperlinks to other pages within body text? Everytime I put the permalink address in as a link when you click it just takes you back to the homepage.

Anyone been able to create links around your site from within?

Thanks,

Tim

ThemeMakers

Can I take a look at the sample? Please provide a link.

Default-user

Hi Alex, I have re-sent the link in a PM. Thanks.

Default-user

I have had some people take a look at this and they can’t see an easy way to do this without doing some pretty major re-coding.

I am hoping you will prove them wrong??

I have sent you a PM with the address.

Thanks.

ThemeMakers

I’ve just replied to your question.

I’d like to inform you that we’ve updated the theme. Fixed a few bugs based on a latest jQuery update and made a few updates there. Currently the theme should work fine. Please re-download it and install a fresh copy. Sorry for any inconvenience.
Regards,
Alex

I just uploaded the updated theme and it does not seem to work. Has anyone else tried using the updated theme?

ThemeMakers

CanI get a link to your website?

by
by
by
by
by
by