Discussion on Subway - Responsive Multi-Purpose WordPress Theme

560 comments found

angelmg Purchased

Hello. How many time do you answer tickets? i’m waiting for days and i must finish my website, but i have no support.

QODE

You are welcome :)

angelmg
angelmg Purchased

hi again. since your changes i cannot do many things in my admin web. menus in js do not appear, and buttons from editor (insert object, insert link) neither… do you know the cause? thank you

QODE

Hi,

Please update ticket so our support team and review your complains.

Qode

razzc Purchased

Hey guys.

How do we reduce the distance between top menu items in main navigator? They’re too far apart. :)

QODE

Hey,

Can you please provide URL of your web site via ticket here http://qode.ticksy.com/ so we can understand what you are trying to reduce and provide solution?

Qode

angelmg Purchased

Hi again. I would like to add in my site same 4 columns below slider (4 columns with a picture who moves when you put cursor over it). How can i do it? Thank you very much

QODE

HI,

Our theme is based on Font Awesome icons: http://fontawesome.io/icons/

Qode

angelmg
angelmg Purchased

so i cannot create my own icons and insert here?

QODE

Hi,

You can probably do that via custom CSS and using image sprites.

Qode

webinti Purchased

Hi, i would like to know where i can modify the “SEARCH HERE” text in search widget http://serveur.webinti.com/~neolodge/ I looked in the translations, functions.php, default-widgets.php, and i cant found it. Thanks

webinti
webinti Purchased

218212

webinti
webinti Purchased
  1. 218212
QODE

Thanks :)

6spins Purchased

Hi,

I don’t want the logo to scroll while scrolling down the page. How to disable that?

Thanks, 6spins

6spins
6spins Purchased

ok anyway I can hide logo when scrolling the page down and it appears back when at top?

QODE

Hey,

I think yes, but please post this request to http://qode.ticksy.com/ so other developer can take a look and reply :)

Qode

6spins
6spins Purchased

ok thanks

Hi after upgrading the theme (following the docs) my site is now messed up http://ecosphere.testingspace.co.uk You’ll see straight away. Its just out putting the short codes. Help.

QODE

Hi,

Please submit ticket so we can take a look at your problem :)

Qode

matt3224

No one has responded to my ticket

QODE

Hi,

What’s your ticket ID?

Qode

ellos Purchased

Hi guys, it took 3 days to answer a very easy question in support forum (it was yes/no) answer. I need something pretty urgent and can’t wait 3 days for it so I’m hoping for a q bit quicker response here.
I need to change the default font for the whole theme to calibri. How would I do that?

QODE

Just replied to your ticket :)

ellos
ellos Purchased

You saved my day. I really-really appreciate the time and effort.

QODE

You are welcome :)

angelmg Purchased

Hello. My Ticket: #215387 is not resolved. I have problems with administration in Wordpress since your last visit. Thank you very much

QODE

Hi,

Just assigned it to our support team.

Qode

angelmg
angelmg Purchased

thank you… now only one ticket open… Ticket: #218077

QODE

Thanks. Our support will handle your ticket.

Cmarch Purchased

Is there a way to change the image of the Logo when the page is scrolled? Right now the image just decreases in size when the page is scrolled down, I was wondering if it’s possible to remove a portion of the logo or load another image or something.

Website for reference: www.buyultimatecoins.com

Basically what I want to do is Remove the text from my logo image when the page is scrolled and ONLY have the soccer ball logo…

Is this possible??

QODE

Hey,

Unfortunately, that’s not possible with this theme. We added this option to few latest themes.

Qode

Why can’t I put in a simple line break in the editor now?! Before I had to press return twice so that I could get a gap between paragraphs, now it won’t even do that!

QODE

Hi,

Please submit ticket to http://qode.ticksy.com/ and include WP admin access so we can inspect the problem.

Qode

paulmp81

Done

QODE

Thanks. Our support is handling tickets from oldest to newest and will get to your ticket.

Lacket Purchased

I have commented here before and with the utmost respect I need to comment again. Whilst I appreciate the difficulties of supply and demand, and I have been politely thankful (genuinely thankful) for all the responses you have made. But it appears you have simply provided more than you are genuinely capable of supporting. Waiting 6-9 days for a response is one thing, waiting for that length of time after providing access details you requested is another. Then to be told you could not log in with the details provided. Less than an hour after that comment I responded with a successful login using the details supplied. Now yet another day goes by. My currently live Ticket is #216460. I sincerely have sympathy for your workload, but I need to state that if I attempted to run my business with this lack of response to my clients I simply would not have a business. I am truly sorry but I simply cannot work this way. Please therefore arrange for a full refund and I will attempt to work with another supplier who can provide the support promised. This comment has been copied to ThemeForest for their information.

QODE

Hi,

We are sorry that you are not happy with the service we are providing. We constantly upgrade our resources and train more people to be able to handle increased number of support requests, but it takes time for that. You can contact Envato support and request refund from them, as they are responsible for selling our items. I just assigned your ticket to our support team to address it.

Qode

Lacket
Lacket Purchased

Thank you for the reply. I have had a response from support (finally) and they quite patronisingly stated the obvious and simple correction I could have made via CSS. However because it has taken this response to get anywhere and the fact that the ticket was mistakenly opened as a private ticket, I am pasting my response here, so you can also read it. I do not appreciate the tone of the response, or the patronising manner of stating that a simple CSS change has cured the problem. IT HAS NOT. Here is my response to their comment:

Thank you for the response. I have just looked at your ‘solution’ and it does appear to be working correctly.

However if you would please actually read the history of the problem – I am well aware of the CSS amendment and perfectly capable of doing this. However as I said before even after correcting it, if I re-enable the side area the top margin dissappears even further. Which I have just done. Please take another look ?NOW.

Please do not patronise me further by suggesting the fault is with CSS. It is obviously somewhere in the code I highlighted in this post over a week ago i.e. something to do with enabling or disabling the side area. I have just enabled the side area and magically lost even further top margin without altering the CSS at all.

Respect.

QODE

No problem, I forwarded your comment here to our support team to review it and reply to your ticket. No need to uppercase replies here, I can read normal letters very well :)

Hello do I have the right to download the updated version of the theme..

I am having an issue with the header for most i try I cant get to have the slider below the header in the right place http://lapaz.wigimex.net/ I can see it right in chrome and safari but firefox, what could be worng with this,please help me..

QODE

Hi,

Yes you have :) Here are update instructions (please make sure you read instructions if you update from version 1.0.5 or older to newest): http://themeforest.net/item/subway-responsive-multipurpose-wordpress-theme/5898023/support

Qode

ellos Purchased

Guys, it’s getting out of hand. I can;t wait for days for replies to simple questions in support area. It;s not a secret majority of people here trying to do business, and to have such support is extremely disappointing.

I understand that support is not guaranteed on envato, and the quality of your answers is pretty good, but the response time is in very bad.

QODE

Hi,

Please be patient, we are training more people to handle support and it takes time to get them able to handle tickets and be fast as old team is :) What are your ticket IDs?

Qode

ellos
ellos Purchased

Guys I can’t tell it to my client – please wait 10 days if you need to remove the word “blog” the title of the specific page. ( I resolved it finally)
Ticket IDs that still awaiting resolution:
Ticket: #225793

There are a couple more, but they are not that urgent. I’d appreciate if you can take a look at them as well.

QODE

Hi,

Just assigned it to senior support team member and told them to reply ASAP.

Qode

Cmarch Purchased

Will the text issue be fixed or is there a fix for it yet? Text formatting does NOT work. I’ve posted about this previously.

My text on my website looks like this: http://gyazo.com/3579776512f6e12a620454d9e9fe0088 It SHOULD look like this according to the back end: http://gyazo.com/cf17d39bdaebd078f0ec781f652ad8a4

Is there any reason the theme strips any form of text formatting? Please help as I’ve asked about this previously and was told it would be “fixed in an update” or “here is a temporary fix” which caused more issues than it fixed.

I’m surprised more people don’t have this issue.

QODE

Thanks. Just assigned your ticket again to support team.

Default-user
Cmarch Purchased

Replied to my ticket just now requesting temp admin info etc.

QODE

Thanks. We will handle your ticket now.

razzc Purchased

Just a very simple one. :) How do we setup an anchor? I widely use http://domain.net.au/services/#1 / then simply add this anchor id to where I want link to go. Somehow, with Subway, it goes to the page where the link is but does not go to the exact spot. It’s goes on the top of the page.

Many thanks for your ongoing support.

QODE

Please post it again, as I can see empty message.

Default-user
razzc Purchased

Here you go again. Ticket: #226794. It’s really a very simple query. I widely use http://domain.net.au/services/#1 / then simply add this anchor id <a id="1"></a> to where I want link to go. Somehow, with Subway, it goes to the page where the link is but does not go to the exact spot. It’s goes on the top of the page.

QODE

Thanks. Just assigned it to support team :)

ellos Purchased
I have exactly the same issue as paulmp81 described above:
“Why can’t I put in a simple line break in the editor now?! Before I had to press return twice so that I could get a gap between paragraphs, now it won’t even do that!”

If this is resolved can you please post the resolution here or provide with the link to the ticket in the forum area?
Thanks.
ellos
ellos Purchased

So you acknowledge there is a bug and instead of fixing it…. There are three people on the same page here complaining about the same issue and for some reason you are shying away from posting the solution. I guess because there is none.

ellos
ellos Purchased

I was trying to look in the support forum for the ticket #226624 (the one that cmarch opened exactly with the same issue) but it was private. Would you be able to post the solution here? It will take you a second since it would a copy/paste operation.

And it goes without saying that experience with support as bad enough to stay away from this theme for future projects. It has the potential, but support makes it impossible to use with serious projects.

QODE

Hi,

Please post WP admin user/pass to your ticket so we can access your dashboard. We are training more people to handle support and until that’s completed, we are sorry for all delays and waiting for replies.

Qode

Cmarch Purchased

This is to ELLOS above me. Not sure why the response was marked private, I was certain I kept the ticket open and public.

This was their response:

http://gyazo.com/d1d3b5a5426ad33f7efa2be3b0802cf2

and the image attached is this:

http://gyazo.com/74c7db0c9a478c71a819e4e1f22111fa

You’d think there would be default values in there. I just want the text on my website to look exactly like the text editor styles it.

QODE

Hi,

I am not sure I follow you. Did you submit ticket to http://qode.ticksy.com/? What’s your ticket ID?

Qode

Default-user
Cmarch Purchased

Sorry, I just posted that to show Ellos (the poster above me) what your response was to my ticket initially. I will be replying to the ticket via ticksy.

Sorry for the confusion, just trying to help a fellow user out! :)

QODE

Hey,

No worries, thanks a lot :) We appreciate it :)

Qode

PLEASE HELP Config = WordPress 3.9.1 + Subway theme, no other plugin Since we have updated WordPress to 3.9.1 version, the toolbar of the visual composer is missing! The tinymce buttons are hidden. No more wysiwyg editor, even the text in the visual tab of the modal window editing text is white. What can we do?

http://us-themes.com/support/topic/wordpress-3-9-visual-composer-problems/page/2/ http://wordpress.org/support/topic/tinymce-broken-using-visual-composer
Cmarch Purchased

Opened Ticket: #230050 Probably just a quick fix, but I cant figure it out for some reason…

QODE

Thanks. Just assigned it to support team.

razzc Purchased

Ticket numbers #227457 & #226794 please. Both the tickets are for the same issue. All I need to know is how do I create a working anchor link from one of the main menu or second level menu item. I always use http://domain.net.au/services/#1 / added to a custom link menu item then simply add this anchor id <a id="1"></a> to where I want link to go. Somehow, with Subway, it goes to the page where the link is but does not go to the exact spot. It’s goes on the top of the page. If I add this anchor <a id="1"></a> to the text in some of the elements, everything disappears. So what I did that I added a text block just above the element where I want the link to land and added some text and <a id="1"></a> as an anchor link. But it does not go to the link. It goes on the top of the parent page.

Cheers. Any help would be greatly appreciated. :)

Default-user
razzc Purchased

Just curious – how do I prevent Subway from forcing it’s colours on tables. I just purchased WPBakery Easy Tables plugin and it wouldn’t let me choose it’s colours. Theme is dictating it’s main colour.

Thanks.

Default-user
razzc Purchased

Just curious – how do I prevent Subway from forcing it’s colours on tables. I just purchased WPBakery Easy Tables plugin and it wouldn’t let me choose it’s colours. Theme is dictating it’s main colour.

Alternatively, how do we disable theme’s own colours?

Thanks.

QODE

Hey,

Please submit this issue to http://qode.ticksy.com/ and include WP admin access so our support can take a look at it :)

Qode

by
by
by
by
by
by