99 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy
giuvolpi Purchased

Hi Great Theme,

do you suggest any fix to the known optionTree “small bug that will add slashes / to quotes ’” in textareas, after few saves of changes (like the one slash you got in slogan area)” ?

TNX

EvGreen

try updating that plugin, it was fixed in 1.14 I believe ( a while ago)

cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy
giuvolpi Purchased

OK, plugin updated and bug fixed!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi! I’m loving this theme!

I was just wondering if there was a way of putting video on the front page like this:

http://i2.photobucket.com/albums/y15/frosty_the_snowboarder/mock.jpg

Its a very quick ugly mock up but you can see what I mean. And could it be done PrettyPhoto style in a popup box?

Thanks!

edit: the purchased ribbon doesn’t appear, but I have bought it (and rated it!)?

EvGreen

Hi frosty,

yeah, you can do it, simply enter the embedd youtube code into that space in optiontree (just make sure you update the optiontree plugin to newer version, as it had a bug that was adding additional slashes to the inputted content)

and pretty photo style should be even simplier – something like this should work:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=UEzeLrvkFGw&feature=feedu" ref="prettyPhoto">text or image</a>

if anything you can always mail me for further assistance :)

as for the ribbon – dunno, maybe envato got glitches sometimes

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

Scratch that, it worked perfectly! There was a spelling mistake in the code – should be ‘rel’= instead of ‘ref’= Looks really good, thanks – 5 stars :)

EvGreen

ah sry should be rel=”wp-prettyPhoto” :)

Default-user

Yeah, sorry, I just saw that. Looks great, thank you!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
symbiota Purchased

Is it possible to change the maximum height from on the slider image to 530 Pixels? Also I dont want to have any text with the 3 graphics but the only way i can figure to do that is with using a ”.” where the text would be. website is www.joelsam.com

EvGreen

Hi Joel

changing the height of the slider would require few steps:

- in css/style.css file at line 522 in class .slider_container change the height from 401px to 587px

- in functions.php change slider-thumbnail parameter from 344 to 530

- re-upload the images that you use for slider (so that wordpress can cut them to new size

- and finally adjust the css/images/slider.png image to be of 626px in height

so not that easy, but definitely doable. As for the text-fields, simple space bar there instead of a dot will work just as well :)

cheers

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
symbiota Purchased

I asked the question about changing the size of the slider graphic. I completed all of the steps except changing the slider.png graphic to 626. Also what is the formula for the numbers you came up with?

Also I need to have non blog pages where i can just put HTML but that seems difficult please advise.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Is it possible to put a youtube video into the slider?

EvGreen

hmm no, that slider is not accepting any flash content in it, you can ofc remove the slider from the frame and replace it with single video, but don’t know if that’s what you’re going for

cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

We are using your theme for our blog —> http://BadRhinoBlog.com. When I click on a post, the side bar disappears.

I’m not very technical, so I know it’s probably an easy fix.

Do you know what I need to do to make sure the side bar is visible on all blog posts?

Thanks.

Rich

EvGreen

Hey there,

As far as I remember single posts have different sidebar than the blog (in case you want to display something else than usual there). So just check that in appearance => widgets.

Cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi great theme.

I’m having one issue using the slide_url custom field for the slider click throughs.

I have 5 banners and it works on 4 of them.

If I add the custom field to the 5th the slider goes blank i.e. none are displayed.

If I delete the 5th banner post then it still goes wrong.

Would appreciate your help.

Site is www.slicedbread.co.uk

Thanks Ben

EvGreen

hmm adding

slider {

height: 344px; }

to css should help in this case, lemme know

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi EvGreen, I’m having difficulties getting this theme to work on WordPress 3.3. Is 3.0 the latest version this theme will work on? Looking forward to your response :)

EvGreen

I think the preview runs on 3.0.3, didn’t hear of any problems on ~3.2 so far too. What seems to be the problem on 3.3? I’ll run some checks tommorow on local server.

Default-user

Well, now that I even tried to upload on another server with 3.0 of WP installed it shows up blank under the preview, and there’s not even a single element visible on the main site. Just the background.. Hmm, this is the first theme I’ve experienced this on, so I’d be glad for any help!

EvGreen

maybe you didn’t install the optiontree plugin?

Default-user

Seems like I’ve followed every step in the manual to the point where something logic should be available on the front page, but still there is something wrong.. I’ve sent you a PM about it. Looking forward to your response! Thanks for helping me out :)

Default-user

Now everything is okay! :D Thank you so much for taking a look at it. Great support, and awesome theme functionality. Couldn’t be better! ;)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
belladi0 Purchased

Hello! I don’t have any widgets showing up on the “Page with Sidebar” template. On the Widgets screen, the sidebars are:

blog single footer search mainpage fullw

None of these seem to add widgets to the “Page with Sidebar” template. Is there something special I need to do?

The site isn’t live yet but I can send a login if you need it.

Thanks, Lisa

EvGreen

Hi Lisa, if I remember correctly – the “fullw” sidebar should be the one showing on page with sidebar template. You can mail me with the link/acc/pass, will be faster for me to help instead of guessing :)

cheers

Default-user
belladi0 Purchased

That was it – thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
ijwells Purchased

Hi,

I can’t seem to figure out how to change the favicon on your theme. I’m currently using the plugin: shockingly simple favicon and it seems to over ride the ‘sv’ favicon, but it still flashes as the page changes. I looked in the media menu in WP but I don’t that graphic. Can you help me understand?

Sincerely,

Isaiah

EvGreen

you will find that icon on your server in /wordpress/wp-content/themes/survive_wp/favicon.ico

you need to replace or remove it with your new one. The change will not appear immediately for you as your browser “saved” the previous one and will display it for a while, but any new visitor to the site will get the new one

cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

I’m having an issue with uploading icons into the ‘main page- text widgets’ section. I’m uploading the exact same logo I have at the top of my page which is 100×100 in size, but for some reason when I upload it in the text-widget section, they show up huge and pixelated..

Any suggestions? Thanks

EvGreen

hmm one of the classes might be forcing width:100% there, mail me with a link and I’ll help you pin-point the problem

cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
bschomp Purchased

OMG I screwed up bad my site was almost completely done and I saw that there was some kind of user in the users Green something and deleted it and my site is screwed now. please help!!!

EvGreen

ooh painful mate, you probably deleted user that has created all the pages, and the’re gone with it

bad news – there is no restore user function for wordpress :(

there are however couple things that you could do though – 1) quickly ask your hosting provider for a database backup if they have one. The better hosting companies do daily/weekly backups by themselves, so this will show you why you pay so much for it :) or why you pay so low for it :(

2) if the site was open to the public, there is a chance that some bots archivized it, try this site: http://archive.org/index.php (the wayback machine)

wish you luck mate, I know the feeling

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
bschomp Purchased

I figured out what I did and kinda fixed the problem pretty easy. If when you install the template and then import the dummy content and write over it, if you end up deleting the user that created it then everything will be deleted. The good news is I was able to create all my content pretty fast. So at first it looked like the end of the world but, it ended up not being too bad lol. BTW love the template.

EvGreen

hehe glad you saved the day :)

cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
bschomp Purchased

Hi I would like to modify the themes footer to look similar to this unijj.com this is what it looks like now virusninjas.com/unijj Is this possible to make it similar to it? It doesn’t need to have the grey background etc. I just need to get the content in it like the example. Thanks, B

EvGreen

you could use the footer “sidebar” to put some widgets into it. Stuff it with text widgets and simply put the html code of your footer widgets/columns from the other page in each of them. You will most likely need to do some adjusments to css to make it look better but overall it should give you what you want

cheers

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
WadeLive Purchased

I have the the theme installed and activated but it shows up blank and there’s not even a single element visible on the main site. Just the background… No content nothing. Please help!! :0)

EvGreen

you probably forgot to install option tree plugin, check the help folder.

cheers

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
WadeLive Purchased

Yeah I just looked through the plugins and didn’t see that file. I had to upload the theme through my cpanel cause it was too large for the uploader in wordpress. I’m new to this whole thing. Please explain?

Thanks!!

Wade

EvGreen

too large? :o it’s only 500kb or so, you should check with your server settings, this might be a sign of future issues with wordpress.

anyways, send me a link to the site, maybe I’ll be able to read out the errors

cheers

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
WadeLive Purchased

I just emailed you with some info… Please let me know you received it. Thanks!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
WadeLive Purchased

I emailed you back. I gave you the wrong WP login link. Please confirm you received it.

Thanks!

EvGreen

got it, it’s too late for me to check it atm, will take a look tommorow

cheers

by
by
by
by
by
by