167 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
Goody Purchased

Thanks, and to make it stop ? So only when I click play or the other tabs it changes.

bogdanspn

hmm, well that would be done by invoking cycle pause thing on on body load :) not tested tho. but cant hurt to try .

<body onload="javascript: $('#slideshow').cycle('pause'); $('#button_pause').fadeOut(300); $('#button_play').fadeIn(200); ">

something like that, so you have the play button first instead of the pause.\i bet there are better ways to do it but this should work aswell.

ps: put that instead of the body tag of the index.html file.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years

Hi i need the icon and the font all the links are dead in the document

bogdanspn

hi, could be, the theme was released some time ago, can you be specific wich i can google them for you :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, i need the logo font and the icon set in the home page i want different icons than the one in the home page

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, that’s great thank you i wish you update the document for others. Regards

bogdanspn

I will, soon as i’m back from vacantion :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

This template no longer works when running jquery version as 1.9 latest version – Can you please make a fix for this

bogdanspn

Hi, thanks for pointing it out, i see, yes only the homepage slider is affected, everything else works fine, just don’t go for jq 1.9, work with 1.8 until i upload a fix.

bogdanspn

just replace <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js" type="text/javascript"></script> with <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.0/jquery.min.js"></script>

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Turkey

Hello,

I bought this template, but it has some problem. When i open ; -Customer Services - Help & FAQ There is a error on this page. Open link is not open. How can i fix it ? Thank you.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Turkey

Hello, I bought this template, but it has some problem. When i open ; -Customer Services – Help & FAQ There is a error on this page. Open link is not open. How can i fix it ? Thank you.

bogdanspn

hi did you check that you unpacked it all from the zip ?also please note what browser and what os are you using so i can check.

Default-user

Yes, i did. And if you check your template on themforest it doesn’t work either. Not only on my web site. I am using googlecrome but it doesn’t work on internet explorer either.

bogdanspn

Ok, i see, did you download the pack before jan 23? because i uploaded an update for that on Jan 23. Please redownload. Also if you dont want to do that, there is an FAQ q/a posted on this item for this issue.

bogdanspn

let me know if ok now ?

Default-user

I downloaded it 2012 agust. It was working very well until 2 weeks ago. I don’t understand. Do i need to dowload only css again ? It is enought to work.

Default-user

Bu i am looking your web site now. Help&FAQ page still doesn’t work either. can you open it on your web now ?

bogdanspn

The jquery update is the cause. Please check faq, it’s not related to css or anything. Linking directly to version 1.8.0 jquery makes it work ok again. You need to refresh the tf preview works now since i updated.

Default-user

Hello again, Thank you for your help and quick answers :) It works now.

bogdanspn

:) good

by
by
by
by
by
by