55 comments found

Hi,

I tried to add new link from Google maps with our possition, but map disappeared and there is only strip with background colour.

Second problem I can’t find wher I can translate to my language button “Read More” which is in Portfolio 2 Columns style 2. Can you send me where I can find it?

Thank you, Petr

TDGR

Hi printstep,

You should copy only the src link from google iframe and add it between [map]iframes_src_link[/map]. Not the browser link of the map.

About the other issue. You can find the Read More label in roksprocket/layouts/mosaic/your-enabled-potfolio-style/index.php (line 54 & 57).

If you have further issues contact me through my profile form so I can help you better.

Kind regards, TDGR

Thank you, solved both. Petr

TDGR

Thank you for the contact. Best regards!

Hi,

one more thing. On main page, in section Our Team we use only 3 persons, instead of 4 like in demo. I can’t find how to align this to center. Now it looks that 4 possition is missing. Is there some simple way, how to align it to center?

Thx, Petr

TDGR

Hi, in the shortcode change the ‘column number=4’ to ‘column-number=3’ in every figure. Delete the last figure. In Advanced ‘tab’ add in module class suffix field ‘-center’ Regards!

Thank you for reply. It’s strange, because I had column number=3 and ‘-center’ and it doesn’t work. I tried to change it to column number=4 and it runs OK. Petr

does your menu support scroll !! more explanation pressing on any item in the main menu scroll me down to the selected section!

TDGR

Thank you.

In this demo I use an old version of Revolution Slider. I have updated the slider to the latest version in the package since my last template update.

Default-user

i sent a message with the errors!

Hello,

How can I link the images in my portfolio so that one page will show up with the case?

Kind regards Jeanette

TDGR

Hi,

Upload an item image for each portfolio item you created with K2. You can do this from the ‘image’ tab when you are inside a k2 article.

In modules > roksprocket select the k2 category you want to show. The item images will be displayed automatically.

Another option is to set the images directly from the roksprocket by using the ‘image’ field.

After that each image will be linked with the additional k2 item.

If you need further assist please contact me through the form of my profile page.

Kind regards,

TDGR

Hi, You didn’t fix the main menu issues & slider as you told me before !!

TDGR

Hi,

1. Update is coming. Please have a little patience I try to do the best.

2. In every external menu you have to add ‘external’ class.

For example.

If you want to link a menu item with an external page and the one page mode is enabled you have to do the following:

Go to your menu > menu item > link type (tab) > link css style (field) add there the ‘external’ class.

P.S. I also send this message to your email.

Kind regards

Hi, I’d like to insert more then one accordion in the same page but they are not working since they have the same id. Where can I modify the code in order to properly set them up?

Thanks in advance and regards.

TDGR

Hi,

You can find and edit default.ini. It contains all the shortcodes. It’s in templates/td_creative/HTML/com_rokcandy/default.ini

If you need further help please contact me through my profile form.

Kind regards

Hi. I need a little help with the shortcodes. They seem not to work and just display in the webpage as pasted. Please let me know how can I enable shortcodes. Thank you.

TDGR

Hi.

Please try using the code mirror editor and if you copy a shortcode please copy from documentation and not from demo website. If you use template only installation make sure that you have installed and enabled the com_rokcandy plugin. If you need further help please contact me through my profile form.

Regards

Yes, using code mirror. Rokcandy plugin installed. But still doesn’t work. And also when enabled for various positions, errors appear:

Notice: Use of undefined constant lax3 – assumed ‘lax3’ in …...templates\td_creative\layouts\blocks\modspot3.php on line 13 Call Stack #TimeMemoryFunctionLocation 10.0000246832{main}( )..\index.php:0 20.03103380776JApplicationCms->execute( )..\index.php:40 30.511112728176JApplicationSite->render( )..\cms.php:261 40.511112728904JApplicationCms->render( )..\site.php:718 50.511112729496JDocumentHTML->parse( )..\cms.php:978 60.511112729728JDocumentHTML->_fetchTemplate( )..\html.php:452 70.511112729992JDocumentHTML->_loadTemplate( )..\html.php:628 80.512112788752require…...

Default-user

When first installing, this error appeared

Warning Error loading component: com_rokcandy, Component not found

But also, green messages: plugins Installed.

When trying to install again, the Warning no longer appeared.

TDGR

I have to check your website in order to assist you. Please send me your Url from my profile form and I’ll help you with any issue you might have.

Kind regards

Default-user

Thank you. I sent you the access url.

dgsa82 Purchased

Hi, great template.

One question, i need to place a module on top of the slider or a the right, how can i do that?

TDGR

Hi,

spotslider section has only one fluid position. This is the difference from the other sections. The only thing you can do there is to add a new module below or above slider. If you send me a screenshot or an example of what you want to achieve via email i will help you better.

Thanks for your comment! Regards

Default-user
dgsa82 Purchased

Hi, i can’t find your email so, you can see what we need to do in https://dl.dropboxusercontent.com/u/2451835/airseatrans.jpg

Thanks

TDGR

Contact through the email form here: http://themeforest.net/user/TDGR (right bar down)

Thank you

Hello there. Congratulations for the very nice template.

I have a problem to install it.

I have installed Joomla! 3.3.1. I have purchased the TD Creative template and i go to Extensions -> Extension Manager -> and i go to my downloaded template into Quickstart / Creative.zip.

But the theme is not installed, Joomla is trying for a couple of minutes and then there is 504 Gateway Timeout.

I figure out going back my browser after the 504 error and I see there that is a :

Warning JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file

Can you please advise me how to install the template?

TDGR

Hello Giannis,

The package you tried to install is the quickstart package. The quickstart is used for new/clean installations.

If you already run an old joomla installation with a database that you want to use you can use the template files zip. (You can find it in template only folder.)

But in case you want to create a fresh installation, faster and easier, as you see it in themeforest demo, you have to install the quickstart package. You can use the quickstart by creating a new database, unzip it to your localhost or remote server root. Then hit the url in your browser and follow the steps of a classic joomla installation. You can read more about the process in documentation.

If you need further help you can contact me through my profile form so we can discuss further in our native language.

Sincerely

giannis_athens

Ok, just saw it. Thank you very much!

giannis_athens

Thank you very much. ?????????.

Hello,

I have bought the template and have downloaded the latest release. I have a problem after installation it both quickstart and manual. When i load it on my localhost after quickstart installation, it is stuck on loading and get a blank screen. For some reason it doesn’t load JQuery and i get two errors:

-Error: Bootstrap requires jQuery -ReferenceError: jQuery is not defined

Same thing happens after i manualy install the template on the latest 3.3.6 Joomla.Could you help me on this JQuery conflict?

Thank you in advance!

TDGR
TDGR Author

Hi,

so sorry to hear that. Which version of the template you use?

Default-user

Template Version : v2.24 (October 2014)

TDGR
TDGR Author

Hi I checked the last version and it seems to work correct. Can you send me via my profile contact form more information?

Kind regards

robiecz Purchased

Hello, Im trying use an parallax image setting in: template settings->slider->Parallax Background:Enabled–>Parallax Image: xy_image.jpg I have only one slide in slider the component.

And I still can see orange (default tmp color) background only. How to set up it? Thx, Tomas

TDGR
TDGR Author

Hello Tomas,

Go to extensions > template manager > creative. Open the ‘Slider’ tab . 1. Enable Parallax, 2. Upload an image, 3.Change the slider class to ‘none’ .

Kind Regards

Default-user
robiecz Purchased

Hi TDGR, yeap, change the slider class to ‘none’ works. Is there any information in the documentation about that? ;-)

Anyway thx a lot! Regards, Tomas

Hi TDGR, 1. I’d like to use the category-sorting in RokSprocket module as shown in the preview, but there’s only ‘random’, ‘date’ etc. available. How can I do that? 2. I’d like to link the first level menu items to category blogs, how can I make them work? (Sorry for posting that here but I didn’t get answer to my support-email)

Default-user
dohnufrey Purchased

I don’t get the problem fixed that first level menu items do not work as link. One page setting is off, but they are still linking to ”#” instead of the chosen article. Can you help me?

TDGR
TDGR Author

Hello! I sent you an email. Kind regards

Default-user

Everything works now, thank you!

by
by
by
by
by
by