622 comments found

Hi, after updating to WordPress 4.0, the menu on my site has reverted to some old version that I can’t seem to find or change. I still have the active menu set to what I want it to be, but nothing seems to actually change on the live site. I think I’m having a similar problem as ioanamirea who commented earlier. Can you help me fix this issue? The website is: callandresponsefoundation.org

Thanks!

Default-user

I just updated to the latest version of the theme. My menu is still broken. No matter which menu I choose in Appearance > Menus or what I do, the main menu does not respond to any changes I make. It sounds like the same issue the earlier commenters were having. I sent you an email via the contact form as well. Can you please help me fix this issue?

Default-user

Just to add to this- I do know how to create and assign a custom menu. It was working fine until WP4.0. When I change to any other theme, the menu displays as it should- as I set it in the Appearance > Menus area.

Default-user

We really hope you will respond; our website is the landing place for our annual funding appeal which starts very soon. We are a small non profit and depend largely on our website for communication. Many thanks. info@callandresponsefoundation.org

I am hoping to help out anyone having nav issues after the update.

Find this in header.php :

<?php wp_nav_menu(array(‘echo’=>true,’container’=>’’,’menu’=>’YOUR MENU NAME HERE’,’menu_class’=>’nav-top’,’depth’=>0, ‘walker’=>new teardrop_Walker()))?>

and put the name of your menu where I put “YOUR MENU HERE”

by
by
by
by
by
by