72 comments found

Hello! I am unable to find where to insert content for front page content blocks. Could you please help?

redfactory

Hi,

Could you please open a ticket on our support forum? Our support staff will be able to help you out :)

http://support.redfactory.nl/

Cheers!

Hi there, For some reason your demo never comes up. Where can I see the demo?

Thanks, Rita L

redfactory

Hi Rita,

Thanks for letting us know! We’re working on a solution as we speak :) I’ll let you know when everything is back up again.

Cheers!

redfactory

The demo is back online again. Let me know if you have any questions :)

Cheers!

I really like the layout of this theme however I am worried about buying it because of the demo its really slow loading

redfactory

Hi,

We’re indeed experiencing some problems with our server. We’re currently moving everything so that you can view the demo normally again :) Sorry for the inconvenience!

Cheers!

Chiraja Purchased

Hi,

My theme settings aren’t working anymore :(. Blanco tabs.

Hope you can help me out here!

redfactory

Hi,

The latest version of the theme fixes this bug with WP4.0 :) You can simply redownload here from themeforest.

Hope this helps!

Hello, is there a way to disable the Leave a Reply comment sectionon normal pages.

Screenshot: http://postimg.org/image/y5v563yvh/full/

Thank you.

redfactory

Hi,

Yes there is a way to do this :) You can either disable this globally under “Settings -> Discussion” or on the post itself at the bottom of the page. If the option to turn it on/off is not visible you can enable it via the Screen Options at the upper right corner.

Cheers!

Default-user

Okay thanks

Hi,

I’d appreciate it if you could specify how is this theme “retina ready” (“high resolution” according to ThemeForest). How is it implemented? (retina.js, @2x, etc.)

Thanks!

redfactory

Hi,

We’ve indeed used @2x for image icons, and the other icons which are used are a font, which makes them scale properly on any device :)

We haven’t implemented retina.js but that would indeed be a very nice solution! We’ll build it into the next update of the theme.

Cheers!

Hi – I am using this theme already and in past few weeks have experienced issues with my dahsboard having reduced functionality. I have updated a few plugins and this seems to have helped slightly but at present I can’t change the status of my tiles or pages from public to private for example, I can’t view any of my theme settings and i have lost all yoast functionality too. I was hoping that an overall theme update would do the trick but my dashboard won’t let me update my theme (so will have to do it through FTP) access. Before i go down that route though I wanted to see if anyone else has experienced the same issues and if so what was the fix please??

redfactory

Hi,

The latest theme update fixes this issue in combination with WordPress 4.0 :) If you update via FTP then the issue should be fixed.

Hope this helps!

Hi there – thanks for the tip on downloading the latest version of the theme, that along with WP4 update seems to have done the trick and all functionality on my dashboard now works. One issue I am experiencing now though (and for the life of me I can’t figure out why!) is that my tiles on the homepage are now stacked on top of each other rather than neatly in their grid as was the case before. I have even uploaded all of my tile images again to make sure they fit the recommended 500 * 330 pixel spec but no joy – you can see what i mean here: www.urbantanning.co.uk. Please can you help me!! thanks so much.

redfactory

Hi,

I’m actually not seeing this on my end. Did you fix the issue by any chance? If not, please send me a screenshot and what browser you’re using so I can figure this out.

Cheers :)

Hello,

I can’t find the translation files (.po files). Do these come with the template? If not, how do I translate my theme?

Thank you.

redfactory

Hi,

You can use a plugin to generate the .po files on the fly and translate them directly. A plugin like “Loco Translate” could do this for you: https://wordpress.org/plugins/loco-translate/

Hope this helps :)

I have purchased the theme, however there was no demo content file in the download, so i can not reproduce the look of your demo site

Also, i can not add tiles to the home page, i have tried adding in backend but nothing i do actually shows.

Latest version of wordpress, fresh install.

redfactory

Hi,

Could you please open a ticket on our support forum? Our support staff will be able to help you out :)

http://support.redfactory.nl/

Cheers!

elknapp Purchased

Hi there, is there something i need to do to the graphics for retina display, because i uploaded my logo and it looks really bad.

Thanks for your answer.

K

elknapp
elknapp Purchased

Man, sorry to bother you again but canĀ“t make it work the Tiles Page, i found in the theme settings a space for a title, i wrote tiles page name that i created but still nothing, i installed your demo content.

elknapp
elknapp Purchased

i have the front page but with no tiles. thats what i have.

elknapp
elknapp Purchased

sorry man i found out what was my mistake. Thanks.

Hi , I have problems with the theme afer update to wordpress 4.0

When I try to use the support I get a message that sais that my purchase code has already been used. I can’t login on support and also can’t contact red factory. Could you please help me ?

you can contact me via konstantin.vinogradov@woensdag.nl

by
by
by
by
by
by