409 comments found

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Norway

Hi,

I have one more problem with this theme. I am using the plugin “Google Maps for Wordpress”, but the maps doesn’t display on website. Please look at this and tell me how to make it work. I really need this plugin to work.

Hoping for quick response.

- Smith

MDNW
MDNW Author

Heya Smith,

Third party plugins can be tricky to troubleshoot because there are literally over 10,000 of them out there, but I’ll do my best to help out if you can post a link :)

Cheers! Brandon

smithstudios

The link is http://www.smithstudiosdemo.com/brunogblid/?p=1005

In this post, I have added a map through the plugin, but it only displays a blank frame. Really hope you can find a solution for this.

Thanks:)

MDNW
MDNW Author

This actually looks like a problem with the plugin, not the theme in this case… there’s nothing that I can see inside the theme that would prevent the map from showing up… wish I could be a bit more help with this, but it’s tricky when it comes to plugins that other people have written.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 6-7 years
xyper Purchased

hi there first off amazing theme! got my site together pretty much in a few hours updating an old site with this new design, and it looks great so far

wanted to use a differnet cufon font but for the life of me cant seem to get it to work…

could i trouble you for a step by step process how to use another font? seems it would be very useful for the documentation!

whenever i try it just defaults back to the standard non-cufon font..

thanks for any help you can prolvide…

Default-user
xyper Purchased

thanks so much! awesome got it to work makes such a differnet with the fonts i wanted cheers awesome theme

one thing i just noticed which seems a little odd seeing as how well polished things are my site and your demo version have a horizontal scrollbar on the homepage at 1024×768 resolution was this an oversight? its thoseleft and right arrows on teh scrollbar obviously this isnt ideal usability to have at this lower average resoltions.. interested to hear your thoughts… perhaps need to squish em in the available width or have an option to remove them from theme settings?

also just quickly noticed on the preview your “buy this theme” graphic/link top right doesnt seemt to work..might wanna fix that ? theme forest one top left works but yeah yours doesnt, anyway thought youd like to know!

thanks again looking forward to your reply

Default-user
xyper Purchased

just wondering if youd got this… as far as the site havign horizontal scrollbars at 1024×768 thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi Brandon,

Fantastic theme…on the whole, extremely easy to set up and looks fantastic too!

One quick question – I imported the dummy content and added a couple of posts of my own, but only the imported posts are showing up on the homepage. My new posts are visible if you visit the Blog page – do these need a specific category assigned to them to ensure they’re visible on the homepage, or am I missing something in the options?

Many thanks,

Dan

MDNW
MDNW Author

Hi Dan – I’m actually releasing a little update this morning that should address this so that the blog feed grabs posts in a little more orderly way on the homepage :) Hold tight for a day or two for the reviewers to approve the new file.

Cheers! Brandon

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi!

I’m a beginner in using WordPress, and this theme just convinced me to go further! Just going to buy it in a few minute. I didn’t read all the comments, but is there gonna be an e-mail template coming soon? I can’t wait to send a newsletter to my client!

Thanks!

Catherine

MDNW
MDNW Author

Hi Catherine – Possibly :) Thanks for the comments! Brandon

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States

Hi. I love the theme!. I am trying to take my time on the install and go carefully, but it seems I have done something wrong. I don’t have any pages appearing in the top navigation. Do you know why this might be? The pages show up in the sidebar and footer navigation, just not the top.

thanks.

kate

MDNW
MDNW Author

Hi Kate – make sure you fill out the Appearance > Menus panel :)

Brandon

  • Has been a member for 5-6 years
  • Bought between 100 and 499 items
rynleigh Purchased

THAT DID IT . THANKS.

MDNW
MDNW Author

You got it! B

  • Has been a member for 5-6 years
  • Bought between 100 and 499 items
rynleigh Purchased

One other question. I added my email link, but instead of opening email, I get this in the address bar:: href="http://www.bsatroopfive.com/info@bsatroopfive.com" rel="nofollow">http://www.bsatroopfive.com/info@bsatroopfive.com

MDNW
MDNW Author

That’s strange… this is a longshot, but try tricking it with making the URL this:

mailto: youremail@email.com

The “mailto:” might make it work… if not, this is going be something where you just need to embed the email link inside a contact page… I didn’t code the “Appearance>Menus” page, so it’s all hard coded into WordPress.

Hope that helps a bit! Brandon

Default-user
rynleigh Purchased

Again…that did it. Worked like a charm. Thanks.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Thanks for your swift reply Brandon, appreciate it – I’ll look forward to the update! Out of interest, how come my new blog posts aren’t appearing on the homepage at the moment? I’ve deleted all the test blog posts except one, and that’s the only one that appears on the homepage – my two posts only appear if you navigate to the blog. All a bit strange…

MDNW
MDNW Author

Yep – there seems to be some query conflicts going on between the slider and the blog-feed on the homepage – the new version will offer a more streamlined query to remove any possible conflicts.

Cheers! B

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 7-8 years
  • United States

I have a question. Other than wondering if you have the solution for non-working cufon on menu, I was wondering if there is an extra step that I need to do to create sub-navigation.

I have a child page and it is showing side-by-side on the top navigation. Please advise. Thank you in advance.

MDNW
MDNW Author

I noticed this same thing on a few test-runs of the theme – it’s a super duper strange problem and it seems to only happen once in a long while. The fix is pretty simple, but amounts to banging on an old arcade machine until it works or blowing on a nintendo cartridge (haha):

http://pastie.org/1194635

As soon as I figure out what’s causing the funky loading on occasion I’ll post a smoother fix. What’s strange is that it doesn’t happen all the time… so it seems to be tied to each individual installation. Either way, I’ll be sure to stay on top of this little bug.

As for the sub-pages – just indent them underneath the parent pages inside the Appearance>Menus panel :)

Cheers! Brandon

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 7-8 years
  • United States

LOL . Superb! Thank you very much!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States

May I please ask, Is it possible to make the fonts larger on the blog posts headers and body?

Thanks in advance for your reply.

Cheers!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States

Hey Brandon,

Is there an easy way to get the Home link out of the navigation? I tried chopping some of the code out of menu.php but didn’t have any luck removing it.

Thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
evan777 Purchased

Ok, maybe I’m missing something, but I have a somewhat complex ordering problem. First off, current installation is at http://www.bromeliopolis.com

I need to create a pretty deep content ordering system. I’m creating a database of entries for bromeliads. Should look like bromeliads > genus > species > subspecies. Not sure how to set this up. I tried using project gallery as the page template for the bromeliad link, but this brings up individual blog posts.

Right now I have main level which is bromeliads. Sublevel is orthophytum. Subsub level would be orthophytum amoenum.

Am I missing something here or have a set it up wrong? Eventually there will be thousands of listings so I want to get it right the first time.

Also, since I don’t want each entry showing up on the front page, is there something I need to do so that these particular blog entries do not appear on the home page?

And last question, possible to remove author info from certain pages, or if not that, then site wide?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi Brandon, I’ve just bought your theme, its awesome!

I really need a little help though because I don’t have a lot of experience with building sites.

I need to remove the About the Author text from blog posts.

I didn’t find a .po file for translation, can you indicate how I might integrate this theme with my Italian language WP site?

I want to make the text in the page and post body, not headers but content, larger. I’ve tried everything I know but its not working. In which files can find the parameters?

Thank you for your help, I really appreciate it.

Stefano Italy

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

HI, love the theme great work. I have a quick question. I am using categories as my menu and nav structure, however on the home page “more” simply takes me to my about page, which is a static page. Ideally I would like more to be “previous” and take user back to previous postings Make sense?

any help would most appreciated, I have been poking around the php files and couldn’t see anything obvious and didn’t want to break things!

your paul www.my-tech.co.uk

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
votrevie Purchased

I just installed this theme and it looks amazing but I have a few questions.

The home slider works, but the animation effects and speed don’t. It just hops from one picture to another regardless of what effect or speed I choose. Also the little dots below the slider don’t work to change the slide like they do in the demo (the arrows do work). How do I fix this?

Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • United States

Is it possible to add pagination to the Gallery and Portfolio pages?

Thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello, I buy today template “Themeology” I install and then I get an error / / Fatal error: Call to undefined function register_nav_menus () in / data/23/2/88/97 / 2251260/user/2473886/htdocs/drcohen/wp-content/themes/themeology/functions/menu.php on line 6

here is the file menu.php on line 6:

6 register_nav_menus (array ( 7 ‘primary’ => __ (‘Primary Navigation’, ‘Test’) 8 ));

thank you !

MDNW
MDNW Author

Make sure you’ve installed it properly :) http://wiki.envato.com/buying/support-buying/solving-broken-theme-issues/

If that doesn’t work, redownload the theme and re-install it – this error hasn’t been reported yet, so it’s most likely just a corrupted file during the download.

Cheers! Brandon

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi Brandon,

Is there a way to set different dimensions for the automatic resizing of the thumbnail? I’m assuming resize.php controls this.

MDNW
MDNW Author

Hi Bojan – nope – it’s actually inside the functions.php file now :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
chris47 Purchased

How do I get the image in the header to link to another url.

What I am looking for is placing a header saying click here to find out more and then it opens a new website.

MDNW
MDNW Author

Add a “custom link” inside the Appearance > Menus page :)

by
by
by
by
by
by