621 comments found

Hello, Is it possible to make the “Upper secondary menu” only gets visible after clicking on a primary menu button. I want to use the upper secondary menu for download categories, but they shall get visible after clicking on the “Download” button on the primary menu button.

thx

kubasto

Hi,
1. there is no such option.
You might create a new page with secondary menu for that purpose, though (an link to it from the main menu).
2. I don’t understand what you mean.
3. In Theme Options / Header.

Default-user

2) let me explain my purpose with an example: in the demo site of TIME there is the slide show where the writing “impressive sliders, impressive options” exists. On my website i have a similar writing, but like on the demo page the writing slides out when it changes to the next slide – But i want that i stays there for the whole time.

kubasto

Have you tried to copy this layer across all sliders and set transition to fade with 0ms. I think it’s the closest you can get to this.

pfknick Purchased

Hi guys,

I’m trying to style the blockquote a different way than is done on the template, per a client’s request, and I’m just curious how I might go about finding the CSS to make this change. I will attach a copy of what we’re hoping to make the blockquote look like so you can tell me if this is going to be possible or not. Thus far, I’ve only been able to change the style of the quotation marks and background color of the quote, but nothing more.

I don’t need you to provide me with custom code, or anything as I can write that, I mostly just need to know where the CSS that I can edit.

I would really, really appreciate any help you can give, as this is the last gremlin before I can close this baby up!

Thanks in advance!

Screenshot

kubasto

Hi,
have a look at code around line 962 of the data/css/style.css file. It’s there. If you plan to modify it, I recommend using Custom CSS field in Theme Options / Advanced for that purpose.
Cheers

Kubasto, I just bought your theme and have been enjoying it. I am having trouble getting my portfolio videos to open in Fancybox. I created a main portfolio page with all the videos on it (using separate portfolio pages). When you click on them, it goes to the specific portfolio page. But I would like the videos to pop up and play right from the main portfolio page. Is this possible?

GLIMedia

Kubasto, I am having a few other issues with the theme that I am hoping you can help me with: Here is the link: http://www.theclearmindinstitute.com/
1. If you look on the home page down where the news section is (blog posts), I used the [posts] shortcode. However, the text being brought in is a repeat of the home page text above. How do I get it to show the excerpt of the blog post?
2. The home page slider is not working. I developed the site on another server where it works perfectly, but when I imported it over to this domain the Layersliders do not work. Any ideas on how to fix this?
3. When I import images into the theme, it creates 12 separate images of varying size. I checked online and was told that this the result of the way a theme is created. I even turned off all alternate image options under Settings-Media, and I still get 12 images I don;t need. You may want to update your theme to eliminate all these extra images, they eat up a lot of server space.

GLIMedia

Issue #2 has been solved, several of the images need to be reloaded once the site is moved over. I could still use help with #1 above.

kubasto

1. You’ve found a bug. I’ll fix it for the next theme version. Sorry for trouble. For now, you can use parameter excerpt="" to hide those corrupted excerpts.
3. Theme needs those images. It can’t predict which one YOU won’t need, so it generates all the sizes which might be needed. If you want to reduce number of them by half, you can disable Retina support in Theme Options.
Cheers

Hi Kubasto, how can I get a page like “http://themes.kubasto.com/time/examples/site-with-recipes/” ... I want to use the classic slider?... In the documentation there is not an explanation on how to do it… There is much info not given….

kubasto

Hi,
select “custom” as a Banner in Layout box of this page. Place a gallery in that custom field, and wrap it with a [slider] shortcode.
Cheers

nopnop Purchased

HI kubasto

Which images size must I use to have a supertab like on your demo ?

thank you

kubasto

Hi,
I’ve uploaded 1496×620px (for retina displays) and left default settings of the [super_tabs] shortcode.
Cheers

Feature request: Video’s are not allowed to show their Featured Image under the Post Options. It works on the homepage / custom template but it does not show them on the blog page.

If you know of a workaround I can implement that as well.

kubasto

Hi,
I don’t plan to add that feature, sorry. You can always add any image inside post manually.

Bug or me?

Homepage: [posts category="18" count="3" size="post-thumbnail" excerpt="true" excerpt_length="25"]

Excerpt is being pulled from the manual one only, not auto-generated.

excerpt_length is also not affecting excerpt word count. Changing it seems to do nothing.

kubasto

1. If you paste any content to the Excerpt field, it is used as is, and excerpt_length doesn’t affect that.
2. If you leave the Excerpt field empty, and you use this shortcode as you show me, it should be generated automatically. If it doesn’t you can grant me an access to your admin area, so I could take a look at this. You can contact me directly using contact form on my profile page.
Cheers

Hi,

Thank you for such a great theme. I have a problem with change the menu icons. I can’t find where I can set icons to each menu item. I’ve imported your demo data, and there are some icons already set to some menu items, but I couldn’t find where to change them, or add new one!

Thanks in advance!

kubasto

Hi,
please have a look at chapter “5.2. How to add icon to a menu?” of the theme documentation.
Cheers

Default-user

Thanks!

Hi, after struggling with the custom CSS that wasn’t working, now I just realized the slider does not appear on Firefox or Chrome, only Safari. MacBook Pro using Mavericks. Here’s the link: http://prowebmontreal.com/aerokure/

Default-user

WPML deleted all my content. Disabled WPML, exported content, put content back after WPML installation. WPML not working, can’t create content. I don’t understand how is this theme rated 4.87/5, it’s the worst I ever bought.

Default-user

No need to answer, I tried reinstalling the whole thing, still had the same problems. Deactivated the theme, everything was working perfectly. Bought an other theme, asked for a refund.

kubasto

Hi,
well, from what you describe it’s a WPML issue, not theme’s. Actually, it seems to be a known WPML issue.
I believe, there is a reason of the high theme rating :) If you decide to use the theme after all, please let me know if you have any problems with it, and I’ll help, as I always do.
Cheers

Hello, I’m having trouble in getting the facebook like, twitter button and the “find us on facebook” widget to appear in certain instances.

kubasto

Hi,
could you provide some more details or online examples?

Hello, I have purchased the Time theme through the National Ski Council and I’m wanting to feature some some of the internal pages in the “IN THE SNOW” section on this picture http://66.147.244.89/~skifeder/extraneous_stuff/NSCF_mockup_for_Kubasto.jpg which is what we want….. Here is what we have: http://66.147.244.89/~skifeder/

Can you please help me how to figure out how to make the site look like we want.

Thank You.

kubasto

Hi,
please write the comment from the account you’ve used to buy the theme. I provide support to direct buyers only.
Thanks

paulfecht

Oh, you’re right . . . I’ll go login on my other account… thanks for that.

Hello. I’m trying to place a color background within the section shortcode but it only shows a single small block of color at the beginning of the section. I have the follow code

[section background=”sky” ] blah blah blah photo, etc. [/section]

How do I make the background behind the text and photo the color sky?

Default-user

Nevermind. There was a random [section] shortcode without a closing [/section] shortcode above causing the single block of color

Hi Kubasto… I’m using portfolio and it works great, but is there a way for changing the ”+” sign to a text when hover on them?

Default-user

I mean for a Portfolio Item showed with a Featured Image… When hovering on this Portfolio Item, a ”+” sign appears…

kubasto

There is no such option.

kubasto

There is no such option.

Hello, I have purchased the Time theme through the National Ski Council and I’m wanting to feature some some of the internal pages in the “IN THE SNOW” section on this picture http://66.147.244.89/~skifeder/extraneous_stuff/NSCF_mockup_for_Kubasto.jpg which is what we want….. Here is what we have: http://66.147.244.89/~skifeder/ Can you please help me how to figure out how to make the site look like we want.

Thank You.

kubasto

Hi,
I think the best way would be to use [posts] shortcode. Have a look at theme documentation, there are all parameters of it described (excerpt, thumbnail, etc). If you still have problem with it, please let me know.
Cheers

kubasto

Hi,
I think the best way would be to use [posts] shortcode. Have a look at theme documentation, there are all parameters of it described (excerpt, thumbnail, etc). If you still have problem with it, please let me know.
Cheers

How can I add a BROWSE button like you have to an image on the roll over effect here: http://themes.kubasto.com/time/shop/

kubasto

Hi,
edit this image, “Advanced settings” and fill the “Title” field of link settings.
Cheers

kubasto

Hi,
edit this image, “Advanced settings” and fill the “Title” field of link settings.
Cheers

I want to add this for users of this theme: It uses a jquery class – imagesreloaded that has very buggy and known issues in IE8. What is funny is the known issues in IE8 don’t affect IE7…. so the fix is:

<!-[if IE 8]> <meta http-equiv=”X-UA-Compatible” content=”IE=7” /><![endif]-> <!-[if IE 9]> <meta http-equiv=”X-UA-Compatible” content=”IE=10” /> <![endif]-> <!-[if (gt IE 9)|-> <meta http-equiv=”X-UA-Compatible” content=”IE=10” /> <[endif]—>

The fix was easy but figuring out this issue was a PITA because you just basically got a blank screen in IE8. And sometimes it worked and sometimes it didn’t. Setting the UA in IE8 to 7 fixes the issue. Might introduce other issues but better than a blank screen. Probably best to say it isn’t compatible with IE8 since that is what the imagesloaded author ended up saying.

Default-user

My team members account is kamcorn. There is no use opening ticket because it was so flaky I could never figure out what actually triggered the blank pages. Even for the exact same code. We either got blank page or nothing else after the js loaded. I have never seen anything like it but if you have a user having the issue it sucks. I really wish we didn’t have to develop for IE8 but using it for intranet site. What else drove us nuts was that our sandbox worked fine… But main site no… and removed all plugins and all that stuff and it was a no go until we switched UA.

kubasto

OK, thanks for sharing.

kubasto

OK, thanks for sharing.

Alannah Purchased

Hi,

The mobile version of my site is showing up on the desktop. It was fine but I made some changes and something messed it up. Now, the menu is in mobile format and the widgets are beneath the main content.

How can I change it back? Reinstalled the theme, but nothing changed.

Thanks!

Default-user
Alannah Purchased

I solved the problem by deleting WP Super Cache plugin.

Hello,

I do I setup the template for posts ? The featured image has only two align : left or right and is sticky. I want to have it full size on top of the post… where is that option ??

How can I create posts template ?

All the best

kubasto

Hi,
WordPress doesn’t allow templates for posts (just pages). You can change post to image post format, though – it will do the trick in that case.
Cheers

Hi. I am so frustrated right now, I’ve read and tired to fix this problem for a while now. Since I am dealing with an important page for my aunt am I getting so annoyed that it does not work. When I update my page with your theme; all pages disapear even though it says they are still there. I’ve tried un instaling all plugins etc. nothing works. Please, I need help.

www.hookedonnature.se

Andy

kubasto

Hi,
I’m not sure what you mean. Could you explain?

Default-user

Hi again; what I mean is that every time i add WPML for more than one language all pages says Error 404. When I go to pages; they are all there Swedish (198) English (198) however they wont show below so I can not edit them :/ do not know what to do. Have re-installed the theme 5 times and uninstalled/reinstalled all of the plugins. Please, help needed. x Candy

kubasto

I’ve noticed WMPL has some issues with backward compatibility – that means if you make an update, errors like that might appear. Fresh install is free from these errors. Anyway, it’s not really a theme, but WPML issue, and I would contact their support.
Cheers

Hello there. I’m getting this reply every time i try to import demo content.

File is empty. Please upload something more substantial. This error could also be caused by uploads being disabled in your php.ini or by post_max_size being defined as smaller than upload_max_filesize in php.ini.

my quota is 8mb but i’ve changed to 64 and it gives my weird errors. What should i do?

i’ve read that you recommend to import without images, but i don’t know how to do that. What else?

Thank you!

kubasto

What are the “weird errors” now?
There is an option in the importing precess to not include images.

by
by
by
by
by
by