1621 comments found

sereyk Purchased

How do I change the font in the body for all posts?

ThemeGoods

Hi,

Open /css/screen.css find “body” change its font-family.

BE_Zima Purchased

Hi, what kind dimensions do I need to use for the photos (pixels) for:

1. GALLERY FULLSCREEN rectangle portrait :

2. GALLERY CAROUSSEL : rectangle portrait : Square :

3. GALLERY MASONRY FULL WIDTH: Rectangle landscape Rectangle portrait Square :

thx Zima

BE_Zima
BE_Zima Purchased

Hi Theme Goods, can you please answer my questions ? What are the dimensions of the photos (pixels) for above mentioned galleries? Thx Koen

Greetings! I posted a couple months ago about ALT TAGS not showing up in gallery pages. Below is a copy and paste of my original comment…

I’m using the Gallery Mixed Masonry for my website portfolio on http://michaelnovophotography.com

In the gallery I do have Alt Tags entered for the images when I uploaded them. But when I view the source on any of the pages that display the uploaded gallery images, the Alt Tags do not show. Is this a setting I’m missing somewhere?

I’ve created my first gallery, but it’s not working correctly. Some gallery styles work fine, like Flip and Classic. But Carousel (which I really want to use) doesn’t. The page shows up, and the navigation buttons are there, but the content is empty. No pictures. Any ideas why?

Default-user

See http://likelymedia.com/portraits/

As an example, it’s set up to use the Gallery Carousel setting, but it’s blank. It’s also blank when I set up Gallery Column views. If I set up Gallery Flip, it works fine.

Default-user

Hmm. I made a new gallery and it works now. There must be something wrong with the first gallery I set up.

In the “Gallery Carousel” gallery style, is there a way for the row of thumbnails to be centered instead of aligned left?

ThemeGoods

Hi,

It couldn’t be done using theme admin. However you can edit theme CSS file to change that

Did you know about Firebug a Firefox plugin?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843/ It will help you inspect all CSS and HTML elements, really help if you do a lot customization

The main CSS file is /css/screen.css

LYShoot Purchased

Hi

“When you finish uploading your logo. Click on “File URL” button and then click on “Insert to post” button.”

Not working!

Default-user
LYShoot Purchased

Upps … work!

The more I play around with it, the more I like this theme, but the more questions I have. Here are a few:

1) I’d like the option of using Fullscreen Video as a Homepage Style. Is that possible somehow? If not, please consider it a feature request.

2) In a Portfolios page, when I hover over an image, it looks like this:

The text that slides down in the hover state seem redundant, since it’s below the image as well. I’d like to remove that sliding text entirely, but I don’t see a way to do that. Alternately, I’d like to change the color of that text. I thought it might be controlled by “Portfolios Hover Font Color” but it seems not to be. Is the control for that elsewhere, or do I need to edit the CSS for that?

3) If a Portfolio item is a YouTube video, I’d like it to play in HD by default. There doesn’t seem to be an option for this. I suppose I can edit the HTML, but please consider this a feature request.

That’s it so far. Thanks!

David

ThemeGoods

Hi,

2. So you want to remove all red block? or just text and view project button. Also what’s portfolio template you use please?

Default-user

I’m using the the 3 column portfolio template.

The specific changes I’d like to make are: • stop the image from zooming on hover • remove the text that slides down

I’m fine with the color, which I see you’ve provided a way to change, and with the “View Project” button.

Any specific help on those would be great. It looks like the actions may be specified in ”.one_third.gallery3:hover” but beyond that I’m a little out of my depth.

Thanks.

ThemeGoods

Sorry, it needs a custom modification. This type of customization is a bit more complex and is not covered under normal theme support.

If you’re interested in hiring a developer for building out this custom page template for you, we highly recommend to check out: Tweaky

Did you know about Firebug a Firefox plugin?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843/ It will help you inspect all CSS and HTML elements, really help if you do a lot customization

The main CSS file is /css/screen.css

hello,

i just updated the theme and have a problem with the logo displaying. the logo is stretched and looks bad because of the stretching. i already tried to adjust the logo size, but it doesn´t help. can you tell me how to integrate a logo without having it stretched/scaled or in which size i have to upload the logo.

here is the link to the page:

www.uamo.info

thanks!

ThemeGoods

Hi,

I checked your site and logo display correctly?

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Default-user

hi there. seems to be a monitor/display problem.. sorry..

I created a child version of the theme, and was surprised to see that my settings didn’t carry over. When I changed back to the main theme, all my settings are gone! I did it again and the same thing happened. Even saved skins are gone when I switch back. I thought one of the main things about themes is that you can feel free to try one out and switch back if you don’t like it, but Titan seems to lose all my settings, reverting to the default, every time. Please tell me I’m missing something.

I just bought Titan. It’s amazing!

I have a few issues though.

1) When I enable the Fancybox for WordPress plugin (version 3.0.2) the background image that displayed is full brightness, making it impossible to read the blog text. Here’s an example: http://www.photographyhotspot.com/2014/04/07/traditional-japanese-dress-portrait-shoot-podcast-415/#.U29CdsfjO-I

Here’s the same page on my main site with Fancybox turned off. You can see that the issue does not occur: http://www.martinbaileyphotography.com/2014/04/07/traditional-japanese-dress-portrait-shoot-podcast-415/#.U29C5sfjO-I

2) All of the images in my posts are now opening the media file on a new page, which is why I want to enable the Fancybox plugin. Is there any way to get these images to open as they do with Fancybox using just your theme? If not, I really need to fix the issue with Fancybox making the background too bright. Note that even when I have the Fancybox plugin enabled, the images don’t open using Fancybox.

3) All of my right aligned images on my blog pages are positioned on the left side with the Titan theme. They were fine with my old theme. (I have already run the Regen. Thumbnails plugin.)

4) I don’t want those weird #.U29* tags at the end of my URLs. Can you tell me how to stop this happening?

5) I have a page called blog that I created to display my blog posts, but when I set this to be displayed as my top page in the Wordpress Settings > Reading, the pagination doesn’t work. When I click on the Next page or a number, the same set of blog posts are displayed. It doesn’t advance through the pages as it should. If I set the top page Your Recent Posts and link to the same “blog” page, the pagination works fine, but this is not how I want to set up my site. I want blog posts on my top page, with working pagination.

6) I have literally hundreds of blank Skins under the Skin Manager in your Theme Settings panel. There is no name/text for each skin, just a blank field and an Activate button, and a delete button. The delete button doesn’t delete the skins either. It looks like a skin is being saved every time I save the Theme Settings, even though I’m using the Save button not the Save as Skin button.

I’d really appreciate your help with these issues. Your theme is amazing and I’d love to be able to continue to use it.

Default-user

Just to be clear, please forget issues 1) and 2) but 3) through 6) still need attention. Thanks!

By the way, on 6) although it would be nice to fix this, if it is possible to just do an SQL delete on the database to remove the hundreds of unnecessary skins, then that will be fine. Maybe all of these are logged with the same option name etc?

ThemeGoods

Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look. Using my profile form mail please.

Default-user

Thanks for your help. I just sent the access details and a few notes.

If I may, could I also ask you to check why the red up arrow to go back to the top of the page is not being displayed at the bottom of my pages too? I see that on your demo site and would like to get that working on my site too.

Hello, I have 2 issues I would need help with, please: 1. how do I set up one of the main menu items in such way that when it’s clicked, it takes you to an external website , which is opened in a NEW window, so the user doesn’t navigate away from the first website? 2. In the Live Preview of the Titan theme, when you click on the ‘Galleries’ button (in the main menu), nothing happens. When I click on my ‘Beautiful People’ button, the website takes me to a different page. What do I have to do, so the page won’t change when clicked on it and just shows the drop down menu (the drop down menu is working fine on hover)?

Thank you very much for your help!

This is my url: http://cosmindanilaphotography.com/

ThemeGoods

Hi,

1. If you are not familiar with Wordpress custom menu below are some tutorial. http://www.youtube.com/watch?v=O59PwSMxBR8

When you create a menu item, use custom link and add your URL for its URL option.

2. When you create a menu item, use custom link and add # for its URL

Default-user

Hi Thank you for your answer, but I don’t think you understood my question number 1. I know how to link the menu item to an external page, but the problem is that the new page opens in the same window and the viewer is taken away from the original website. I’d like the link to work in such way that , when clicked, the linked page opens in a NEW WINDOW, not in the same window. 2. Can you please explain to me in a little more detail what exactly I have to do? Where do I find a custom link? What exactly do I add to its URL? the sing ’#’?

Thanks so much for your help!

Is there a way to stop audio playing automatically when I hit a page with an audio player embedded? I have Podcast episodes (mp3) embedded in most of my blog pages, and it’s going to annoy my visitors if these continue to play automatically when they open a page.

Thanks in advance for your help.

Default-user

Thanks for the reply, but…

1. The default for auto play is off, and even if I use a short code like this, it doesn’t stay off. It starts automatically since changing to Titan.

[audio src=”http://www.podtrac.com/pts/redirect.mp3?http://traffic.libsyn.com/mbppodcast/mbpp_ep421.mp3” format=”mp3” autoplay=”off”]

2. I can send you access details for my test site. How do I send you these details?

ThemeGoods

Send it using my profile form mail please.

Default-user

Thanks for your help. I just sent the access details and a few notes.

Purt Purchased

Hello. I bought your theme to Titan, I constantly assignment settings. What to do. See for yourself http://fotopurt.ru

ThemeGoods

Hi,

I replied your email.

Default-user
Purt Purchased

Hi, I replied your email.

Default-user
Purt Purchased

Theme is set, set up, everything worked. After a while all theme settings were dropped.

Dear ThemeGoods~

Thanks so much for the Theme; it’s great! I’m having trouble using custom permalink structures ”/ postname /”. The only way the Theme’s Portfolio Page (and others) work, is when I use the “default” permalink settings.

I’ve followed your advice from other comments about the .htaccess file, but my file is set to the regular WordPress setup which is:

# BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress

I have other WordPress sites on my server, and they all accept custom permalink structure except yours. Can you please let me know how to fix this? Thanks SO much in advance!

Warmly, Mark :-)

ThemeGoods

Hi,

It’s your server .htaccess setting and you have to set the correct path. This is your server setting issue.

Please see. https://www.google.co.th/search?q=.htaccess+issue+wordpress+permalink&oq=.htaccess+issue+wordpress+permalink&aqs=chrome..69i57j0l5.5735j0j1&sourceid=chrome&es_sm=119&ie=UTF-8

Whenever i set a static homepage under Theme Customization that page turns black even tho the theme is set to light and all the other pages are light. It dosent matter the page either. Any page I set to static homepage shows up black.

ThemeGoods

Hi,

Provide URL of page which has issue please.

kris16 Purchased

I logged onto my site today and my homepage images in the slider are now blank, not sure why and can’t seem to fix it. Also my background images on my pages are not showing up. What can be done about this? www.krosephotography.ca Thank you in advance for your help!

ThemeGoods

Hi,

Please check your gallery image title or description. There are special characters which break the script.

Default-user
kris16 Purchased

do i do this in the stylesheet? not sure how to check that. sorry

ThemeGoods

Could you try to disable image title and description in Theme Setting > Gallery Portfolio.

pic-nic Purchased

Hello, I have downloaded Titan today and I have spent my whole day trying to get at least one gallery to show on the page but it doesn’t. I have followed everything in the manual but it doesn’t help.

Please can you tell me the steps how how to get the gallery to show. I want to show them as a carousel. I am using the most up to date wordpress.

Many thanks.

ThemeGoods

Hi,

You have to create a page and attach gallery to it instead of directly link to the gallery.

If you still have the issue. Provide URL of page which has issue please.

kordou Purchased

Hi! i have a problem with the password protect. If i protect a page with a password and the default theme it locks it. bit if a create a gallery photo page with any of the listed templates the page opens without asking password.

I need a answer because i had to drop lots of my clients pages temporary due to this issue

thank you

ThemeGoods

Hi,

Did you add password to gallery page in page option box?

Theme documentation’s located in your downloaded file from Themeforest Please follow the theme’s instructions in /manual folder it will help you get through all theme features.

Hi, Unfortunately, the “accordion” short code is not working. Can you help? The page concerned can be found here : http://www.philippeh.fr/faq Thanks for your help.

ThemeGoods

Hi,

There is no accordion shortcode in standard theme. Did you use plugin?

If so. Really sorry, I can’t support on all 3rd party plugins issue. Please try to read its documentation or contact plugin author.

Default-user

Sorry but it seems that you are wrong. First, “Accordion” can actually be selected as the last item in the shortcode list, just after “pp_gallery”. Second, this function is indeed programmed in the Titan theme: just check pptitan/plugins/shortcode_generator.php and pptitan/lib/shortcode.lib.php. Thank you for your help.

Default-user

Hi, would you be so kind to reply to my comment below ? Indeed, how explain that “Accordion” is encoded in the shorcode-generator.php of your theme and appears in the shortcode list if not taken in charge by the Titan theme ? All the best, Philippe

Hi, I have two questions: 1. The footer bar appears very high and I would have to look like the picture I attached, how can I do it?. February. I changed the size of the logo but does not fit as it exits the menu, about how I can make the logo bigger picture?

http://mobiledis.com/imagenes/captura.jpg
ThemeGoods

Hi,

It couldn’t be done using theme admin. However you can edit theme CSS file to change that

Did you know about Firebug a Firefox plugin?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843/ It will help you inspect all CSS and HTML elements, really help if you do a lot customization

The main CSS file is /css/screen.css

by
by
by
by
by
by