Ansimuz

Ansimuz does not currently provide support for this item.

179 comments found.

How much do you want for a buddypress conversion of the theme?

Maybe this could do for a request for future versions too?

Hi. could you email me tat request with list of requirements.

thanks

Done :)

So if my Url is ’ http://blackddesigns.com/ ’ What would the url to my Portfolio be ?

No matter, I found out the Problem, it seems like there is some problem with the Permalink

Thanks for all of your help! If you want to see what I did with the theme, go to www.visuallymedical.com.

I would like to know where to go to rate this theme because it is so great

Thanks

Go to your downloads tab in the themeforest.

I’m sorry to keep bothering, but I can’t get any further with this problem. I’m not sure it has to do with the template, but I think it does – if it doesn’t then let me know (then it’s not your headache, of course). I can’t see where the problem should come from, so I’m assuming there’s some kind of weird issue with the template. Anyway – it’s a permalink issue.

My permalinks are working just fine all over the site, except fo the “read more” buttons on the front page. It only returns the base URL . I’ve been through templates and what not, but I can’t find the issue.

ref: http://www.roskilde-open.dk/

Vik

Can you email me your ftp access to fix that issue.

thanks

My contact form is not working in Chrome or IE… Are there issues with certain browsers and the contact form?

Thanks.

It should work, what excatly are you getting as an error?

Hi…I updated to 1.7.2 and it seems to have broken the toggle boxes.

Any ideas?

Make sure you use “toggle_box” and “accordion_box” shortcode instead of only “toggle” and “accordion”

After the form was submitted, a message that said ”! web required” came up, and I never received the form… I have another form up temporarily right now.. seems to work, but I like the look of the form that came with the theme better…

Seems like you delete the web input field. can i see the url of your contact form with the error.

Hi,

How can i update the theme?

i’ve done lots of changes on the css and images… So i just have to backup those files right?

thanks!

Mtomasin

I recommend to backup your css and image files before any update. After update you can edit your images and css again.

cheers

Sorry Ansimuz, i wasn’t clear… my question is how do i do the update?

thanks

1) backup your edited files (css and images)

2) upload the updated theme to your server

3) edit the new files using the back up as reference

hope it helps

Hi,

i did the update and now i have some issues.

- The site is not displaying the font properly… and if i change the font nothing happens.

- Slideshow isn’t showing any img

- Twitter ins’t working as well

How can i fix all this?

thanks

Hi

can i see the URL . However theres a new update comming pretty soon. I think tomorrow will be ready it has a lot of features for the admin panel.

My recommendation is to wait for it.

Hi

seems like your prettyphoto library is broken. Try downloading the lates release of torn 1.7.3 it should fix the problem.

hi,

i did the update and it didn’t fix.

Please, from now on use the support forums.

http://luiszuno.com/forums/

Thanks

and also i got this msg displaying next to social net “Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/storage/c/92/97/sensitiveart1/public_html/blog/wp-content/themes/torn/functions.php on line 148 “

tomasini

That is an error that fixes feeding slides on the slideshow or the social section. I will have a fix in some days.

Hi,

I tried to register at the forum but nothing happens when i enter the purchase code.

Everything on my site is ok but the social. Waiting for the fix.

I got another doubt. How can i display videos in my blog posts?

thanks

Send me an email through my profile and ill set a user for you.

Hi, I provide support for themeforest files our support forum at luiszuno.com/forums/, because it’s much better way than comments system here.

You can register on my forums at: http://luiszuno.com/forums/register.php

Cheers

I have fixed the error in the forums registration. Try again please.

hey Ansimuz, i have a question for you, in the portfolio page how do you make the links at the top of the page to the separate categories, eg ” * Categories * Coding * Web * Webdesign”.

Hi, I provide support for themeforest files our support forum at luiszuno.com/forums/, because it’s much better way than comments system here.

You can register on my forums at: http://luiszuno.com/forums/register.php

Cheers

I’m having trouble with the getting alignment on 3 column gallery? What did I screw up? fictiousstudio.com/sanis/blog

Hi, I provide support for themeforest files our support forum at luiszuno.com/forums/, because it’s much better way than comments system here.

You can register on my forums at: http://luiszuno.com/forums/register.php

Cheers

Hi any update on when this error will be fixed -

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rfnyc/nationalyoungiescamp.com.au/wp-content/themes/torn/functions.php on line 148

i’m getting the error on the social network bar.

I am working on the fix. In the mean time feed at least one link to avoid this issue.

Hi, I’ve added headline in front page settings, then deleted and my home page now has that headline twice:

My HeadlineMy Headline

How can I erase it completely and set back to wordpress dafault:

Site title | Tagline

Hi, I provide support for themeforest files our support forum at luiszuno.com/forums/, because it’s much better way than comments system here.

You can register on my forums at: http://luiszuno.com/forums/register.php

Cheers

how do i get the pictures for my post to work???? help!!! please

Hi, I provide support for themeforest files our support forum at luiszuno.com/forums/, because it’s much better way than comments system here.

You can register on my forums at: http://luiszuno.com/forums/register.php

Cheers

by
by
by
by
by
by