128 comments found

EMCHK Purchased

After upload the file, it shown 500 – Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

4GraFx

Hi EMCHK,

Please open a ticket on our support forum: http://4grafx.ticksy.com . Also if you can provide a live link and temp credentials (admin /pass) will be helpful.Sometimes also FTP access is need it.Make your ticket private in case you have sensitive information Please keep in mind that our support is offered Monday through Friday, but please allow up to 24-48hrs for your ticket to get reviewed & responded to.

Cheer

Hi, am I allowed to use all pictures, including the Macbook Pro or CS3 Lamborghini ?

4GraFx

Hi tecnav,

The images are for presentation only. At least the lamborghini one :). The rest of the images you can download mock-ups other sites. If you need images with Macbook or any other device you can open a ticket on our support forum and we can send you some links where you can download them.

Cheers

Faldinio Purchased

Installed theme, testing on local server and getting error on the twitter feed even after entering all correct Twitter App keys:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\xampp\htdocs\testing\slydigs\v2_aug2014\modules\mod_advanced_twitter_display\tmpl\default.php on line 52

Any help would be appreciated.

Thanks,

WS-Theme
WS-Theme Author Team

Hi Faldinio,

can you please open a Support Ticket?? And as I can see you are testing on localhost? I think the Twitter Feed will not work on localhost cause of oAuth Method!

Ticket System

Cheers

Default-user
Faldinio Purchased

Yes you were right. I uploaded to test server and Twitter feed works OK.

One other thing though, the portfolio pages – the items do not open in titan lightbox, this is the same on local as on dev server (dev.slydigs.co.uk).

WS-Theme
WS-Theme Author Team

Please open a Support Ticket like discribed above, this is the best way to ask questions ;)

Mr_Da Purchased

hi,

with the ws accordion module, we can add more than 3 in the module directly but they do not appear in frontend. it’s appears only 3… Can you help us ?

Thank you

WS-Theme
WS-Theme Author Team

Hi Mr_Da,

can you please open a Support Ticket here?! Maybe also provide us with a Live URL! Have you activated the other Items?? Let me know on the Support Ticket :-)

Cheers, Oli

YES! This is a amazing piece of software!! Well documented and with excellent solutions. Absolutely recommendable. A thick 5 stars. Thanks, Piet Bloem

WS-Theme
WS-Theme Author Team

Hi Bloemetje,

thanks so much for this nice review! We are very very happy about this :-) we keep the good work on :-D

Cheers, Oli

4GraFx

Thank you Bloemetje :)

4GraFx

Hi antoniliyn,

Yes seems our hosting provider is making some changes. The demo is working but sometimes that error occurs. Thank you for pointing it out.

Cheers

Please give instructions for migrating from 2.5.27 to 3.3 with this template. I still can not migrate due to bugs.

WS-Theme
WS-Theme Author Team

Hi metapersonal,

have you already opened a Support Ticket? If not, please create one and provide us with much details as possible :-)

Cheers, Oli

Hi, when I played with the demo site, I notice that the Ecwid bag icon disappears when you leave the store pages. For example, say I am shopping, add some products to the bag, then go to another section of the site like the blog. If I want to open my bag to checkout, it’s no longer available. Are you aware of this? I think the shopping bag should be visible at all times, what do you think? Is there a way to fix it?

WS-Theme
WS-Theme Author Team

Hi MCDax,

we also checked this but it’s working fine!! Maybe you have Cookies disabled? Cause like in every Cart the Products are saved in a Cookie with a specific lifetime that your products are saved when leaving the Store! All working fine ;-)

Cheers

by
by
by
by
by
by