875 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
stridey Purchased

hi

featured content slider is showing on two lines how do I stop this from happening, please?

Parallelus

Can you provide a link? I’ll need to see what’s causing it to determine a solution.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years

Which widget is that you use at homepage for “socialize much?”

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United Kingdom

How do you make the Main Menu (at the top of the page) font a tad smaller? I tried editing the stylesheet for the skin that I’m using, by changing “h2” to “h3”, but there is no visible effect.

/* mega menu */ ul#MegaMenu .sub ul li { color: #fff; } ul#MegaMenu .sub ul li a:link, ul#MegaMenu .sub ul li a:visited { color: #C3CFD9; } /* menu links - sub menus */ ul#MegaMenu .sub ul li a:hover, ul#MegaMenu .sub ul li a:active { color: #fff; } ul#MegaMenu .sub ul li h2 a:link, ul#MegaMenu .sub ul li h2 a:visited { color: #fff; } /* menu titles */ ul#MegaMenu .sub ul li h2 a:hover, ul#MegaMenu .sub ul li h2 a:active { color: #C3CFD9; }
Parallelus

Keep the H2 because that tag in the code is an H2.

You can add this entry:

ul#MegaMenu .sub ul li h2 { font-size: 12px; }
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
ClayK Purchased

Hi There-

I’m really liking the theme!

All of a sudden I am running into a logo issue. It previously worked fine, but now all my alignment choices appear on the right hand side. This does not seem to be occurring in Internet Explorer – just in Firefox.

Any thoughts on a fix for this? You can see this at www.claykraby.com

Parallelus

The logo looks centered in Chrome and FF for me.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

An excellent theme. I was wondering if you could look at an odd issue I’m encountering. If I view the the site in any browser on Windows 7, it looks great. However, when I view it in Safari on a Macbook Pro with OSX Lion, I get the following issue when hovering over a menu item.

http://www.avenuepawnkc.com/screen.png

The screenshot linked above is valid and working. Any assistance on resolving this issue would be greatly appreciated. Thanks, and great work!

Parallelus

I have not heard of any problems with Cufon on mac. I don’t actually have access to a mac so I can’t even test this. I’m wondering why the entire menu is blank. The links don’t even show.

Do you have the same issue if you view the drop downs on my demo website?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years

I am struggling to make timthumb to work… it seams that it cuts the domain from the query and finally the image doesn’t show up

A TimThumb error has occured The following error(s) occured:

Could not find the internal image you specified.

Query String : src=/rucas/wp-content/uploads/2011/10/coral_reef1.jpg&w=64&h=64&zc=1 TimThumb version : 2.1

The query string should contain the domain before /rucas but the class seams to break it from the query

Parallelus

Try updating TimThumb by downloading the latest version here:

http://timthumb.googlecode.com/svn/trunk/timthumb.php

(right click, save link as…, “timthumb.php”)

After downloading the new file go to your theme folder and replace the old file “includes/timthumb.php” with the new one

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

I am struggling with having my images show, the placeholder shows and the lightbox is working (see image “ileen” on homepage). I have read through all the Traject documentation, and comments and have updated the timthumb.php file, but still no images showing. My site under development is: http://216.119.109.186/ ... please help.

Thanks!

Parallelus
I didn’t see any problems. I clicked through your entire site and didn’t see any missing images. Every page nearly had images showing using the theme’s built in image functions.

New Support Forums

You can now post support questions to our Help Center. This will provide faster responses and better support:

http://para.llel.us/support/
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
ClayK Purchased

Cancel that support request:

Turns out my logo image was just too large; I reduced the size and it works great.

Thanks anyhow!

Parallelus
Ok, glad you were able to resolve it.

New Support Forums

You can now post support questions to our Help Center. This will provide faster responses and better support:

http://para.llel.us/support/
  • Has been a member for 2-3 years
  • Bought between 10 and 49 items

Thank you so much again for your help! I’m still confused about the portfolio page though.

On the traject theme I see the following when you create a portfolio page:

1.) Page 2.) Subtitle 3.) Items per page 4.) Click Image opens: Lightbox 5.) Category 6.) Select layout

What I do not understand is where you add the media and descriptions that will actually show up on these portfolio pages. For instance – now that all this is created, where do I go to put the pictures and descriptions that will actually show up on those pages? I understand how to upload the media etc, but once Ive done that, where to I add the image path and descrption to make it show up on the portfolio pages I have created in the traject section?

I hope this makes sense.

Ashley – ProctorCars

Parallelus
You create “Posts” in your WordPress admin and assign them to the category you are selecting as the source of the portfolio items. The item title comes from the Post title. The item description comes from the content you add to the post content (input after the title) just like your normal blog post content.

New Support Forums

You can now post support questions to our Help Center. This will provide faster responses and better support:

http://para.llel.us/support/
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
macjuicy Purchased

I need help Ive been stuck for 2 days now.. Under my new post Im trying to add a Blog Header Image and Im linking it correctly but it does not show no matter what can anyone please tell me if I have a wrong setting or what Im doing wrong?

Heres my site link http://bernievaldes.com/main/

Theme I purchased : Traject

Thanks

Parallelus
Did you find a solution? I just checked your site and blog posts appear to have images associated with them now.

New Support Forums

You can now post support questions to our Help Center. This will provide faster responses and better support:

http://para.llel.us/support/
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years

URGENT : My client purchased your theme and is preparing to launch the site during the next couple of days. The development site is located here: http://70.32.73.164/wordpress/

When viewed in IE 7 and IE 8 (maybe others) the Featured Content area on the home page does not display correctly. the scrolling feature is disabled and all thumbnails are displayed at the same time. When viewed in Safari and Firefox, the site works fine.

Your assistance would be greatly appreciated!

Parallelus
I saw that you figured it out (plugin conflict).

New Support Forums

You can now post support questions to our Help Center. This will provide faster responses and better support:

http://para.llel.us/support/
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years

ScottWGraves: Problem outlined above was the result of a conflict between the theme and the Tubepress plugin. It only affected Internet Explorer.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
webcomkt Purchased

Great theme.

Does this theme support child themes?

Parallelus
I have not tested it but I don’t know any reason it would not allow you to create a child theme.

New Support Forums

You can now post support questions to our Help Center. This will provide faster responses and better support:

http://para.llel.us/support/
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
cdcrites Purchased

Beautiful job on this theme!

I’ve been working on a website that has me stuck getting image shortcodes to function. Even after taking your advice from your FAQ section, I can’t seem to get images to load in any of the stylized and non-stylized boxes. When I test image links, they work fine, but never show up in theme boxes. Can you help?

Here’s an example of the code I’m using:

Page is at: http://greenupnow.biz/tour-de-green-2011/

Huge thanks for your help! Cary

Parallelus

Try updating TimThumb by downloading the latest version here:

http://timthumb.googlecode.com/svn/trunk/timthumb.php

(right click, save link as…, “timthumb.php”)

After downloading the new file go to your theme folder and replace the old file “includes/timthumb.php” with the new one

New Support Forums

You can now post support questions to our Help Center. This will provide faster responses and better support:

http://para.llel.us/support/
Default-user
cdcrites Purchased

Thanks so much Parallelus, the images now load great.

ONE MORE QUESTION – What is needed to enable the enlarge feature when clicking on each of these thumbnails? For some reason they show a magnifying glass, but won’t enlarge.

Thanks again, great theme!

Cary

Parallelus

You’re getting a JavaScript error on your site. That’s why the lightbox isn’t opening. Try disabling your plugins first to see if that fixes it.

  • Has been a member for 2-3 years
  • Bought between 10 and 49 items

Having some more problems with my website, hope you can help:

1.) How do you link the “Connect with Us” buttons to the appropriate social networking site?

2.) My pictures for the blog won’t show up, I don’t know what I’m doing wrong, it just shows a little red “x”. http://compassmac.info/blog 3.) Whenever I post a new blog (under the correct category), it links to either the “services” page for some reason, and generates a weird URL in the backend: http://compassmac.info/http:/compassmac.info/services

4.) How do you make content show up in two seperate columns on a page?

5.) How do you get more than one portfolio piece to show up on a page like this: http://themeforest.net/item/traject-wordpress-portfolio-and-business-theme/full_screen_preview/116671

6.) Is there a way to remove the search functionality from the top header?

7.) Is there a way to add a logo in the top header where the navigation is?

Please let me know in detail about these – I really want to get my site up and running – and thanks so much for all your help!

Thanks!

Ashley

Parallelus

Ashley,

If you could please post support questions to our support forums in the future. Thanks.

http://para.llel.us/support/

1. Are you referring to the “Socialize much?” section. That’s in the FAQs here: http://themeforest.net/item/traject-wordpress-portfolio-and-business-theme/faq/116671

2. Try updating TimThumb by downloading the latest version here:

http://timthumb.googlecode.com/svn/trunk/timthumb.php

(right click, save link as…, “timthumb.php”)

After downloading the new file go to your theme folder and replace the old file “includes/timthumb.php” with the new one

3. Fixed :)

4. Create shortcode columns: http://themeforest.net/item/traject-wordpress-portfolio-and-business-theme/full_screen_preview/116671

5. You can remove it by editing “header.php” and deleting this code:

<!-- Search -->
<div id="SearchWrapper">
    <div id="Search">
        <form method="get" action="<?php bloginfo('home'); ?>" id="SearchForm">
            <p style="margin:0;"><input name="s" id="SearchInput" value="" type="text" /></p>
            <p style="margin:0;"><input class="noStyle" id="SearchSubmit" value="" type="submit" /></p>
    </form>
    </div>
</div>

6. It would require some editing. The theme doesn’t do this as it is but if you’re comfortable with HTML , CSS and a bit of PHP you can probably make the edit without too much trouble.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Seems I have the same issue as LOTS of other people. My post and page feature images are broken. I’ve done everything you’ve suggested, still no dice. The main header images (slideshow) work fine, so do the 5 feature images just below the main header BUT all post and page featured images are broken. Any ideas?

Also – I realize there is an option to remove the page icons on a page-by-page basis, BUT I have an event calendar and it generates the page automatically (I cannot edit it), SO I cannot opt out of the page icons. Is there any way to remove/delete all the page icons and not have the broken image icon appear?

Thanks much!

Sharon

ps – I posted these Qs on the Parallelus Help Center…didn’t get a response.

Parallelus

I believe we’ve replied to your question. It usually takes about a day to get a response, sometimes two, but we always reply to every question. I appreciate your patience.

Default-user

Yes you did reply. I wasn’t complaining about any delay…just wanted to let you know i was aware there was a Help Center and I tried posting there before on here.

In any event, you solved my problem!

:)

Parallelus

That’s great! I’m very happy to hear it’s working for you. It’s always great to start the day with good news. :D

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
adhis Purchased

MY CONTACT FORM IS NOT WORKING

I created a contact form and it doesn’t actually send the email. I click on the “Send” button and absolutely nothing happens. No error or any indication of anything happening.

I’m on Bluehost. I’ve entered the correct information in the Traject configuration page in Wordpress and I’ve updated my email in contact-send.php

The website is mindmoneymentor.com; “Get Started” page. http://www.mindmoneymentor.com/get-started/
Parallelus

Sorry for the delay, I was out of the office visiting family.

I see you posted this to our support forums also and the form appears to be working now. If not please let me know and we’ll look into this further. Thanks.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
jblumer Purchased

Where is the code that controls imgTall located? I’m not wanting it to resize images the way that it is currently. Thanks. Great template

Parallelus

Sorry for the delay, I was out of the office visiting family. If you’ve posted the issue to the support forum (http://para.llel.us/support/) someone should have gotten back to you by now.

imgTall” is in the file “portfolio.php

jblumer
jblumer Purchased

I’m using the html version of tradject. I’m unable to locate portfolio.php in the html folder of you file

Parallelus

Why are you posting this question to the WP discussion area? Did you purchase the WP or HTML version?

jblumer
jblumer Purchased

apparently I bought the wp version but the html folder was included at the time of purchase. When I hit my downloads and select the tradject download it brings me here. I’m using the html version

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

I’m having issues with the Traject Twitter Widget. My tweets won’t display, just “No public Twitter messages.”

Been using this widget with Traject for a long time and can’t figure out why this started happening now.

Parallelus

Sorry for the delay, I was out of the office visiting family. If you’ve posted the issue to the support forum (http://para.llel.us/support/) someone should have gotten back to you by now. I’ll be checking there in just a few minutes for questions not yet answered.

I’m not sure why that would happen. The widget makes server side calls to Twitter so it may be a lag on your server or another issue. It’s hard to know for sure.

  • Has been a member for 2-3 years

I really enjoy using this theme. It’s the first WordPress theme I have used and I cut my teeth on it.

I am having issues with the Gallery Pages. I installed a SEO witdget that converts tags to categories and vice versa…since then, the gallery pages are whacked.

I just tried to install the NExGen Gallery widget, but that didn’t go well.

I am looking for an engineer that can help fix the issues and install a great gallery/slideshow/etc. Happy to pay for support through PayPal or Freelancer.com. Want to work with someone intimately familiar with the plugin.

the website is www.humdingersportfishing.com

my email is jeffhdickey@gmail.com my cell is 713-828-5805.

Any support engineer willing to help for a fee please contact me. I will do a screen sharing meeting to show you the configurations on the backend and then you can quote me a price to fix the issues.

P.S. The theme was originally purchased by the designer who set up the theme initially under his account.

Thanks. Jeff

by
by
by
by
by
by