63 comments found

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
Dusk2010 Purchased

Hi there,

I have a problem using contact and newsletter form – I altered everything as decribed but I still get an error message when I try to send something. May server does support PHP and also mysql so I have no idea why it is not working. Maybe you can check that?

My site ist: www.contact-warburg.de

Thanks!

Cepreu

Hi,

I’ve checked your site a couple of minutes ago. It seems for me that everything works fine (I got the notification that my message has been successfully sent). If you didn’t receive emails please check that you’ve entered your email address correctly. Also check your email’s account settings. Maybe your spam filter blocks emails.

Hope that helps :)

Default-user
Dusk2010 Purchased

Thank you very much. There seems to be something wrong with my server. Now it works for me, too.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi Cepreu, seems it does not work for me. Pls check at http://www.formuladahsyat.com. Need advise to resolve this. Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
QueenV Purchased

Bless you! This was an awesome template and although it took me some reading and tinkering, everything turned out PERFECT ! Thanks so much for the clear instructions and although I’m glad I didn’t have to post a question.. it feels awesome to know that you’re hear and willing to answer! You’ve made this Queen very happy! Peace!

Cepreu

Thank you very much for your kind words! :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

I purchased your WP under construction theme and also am having the same problem with an error on the email forms. I was on the phone with my web hosting tech support, we followed your documentations, your suggestions by other people having the same problem and nothing is working. ALSO , it keeps changing the headliner on me. When I constantly refill out the header and click save settings it disappears again and changes to the default of “Sorry we are under construction”.

Please help as soon as possible. www.laconfab.com

THANKS !

Cepreu

Hi Pinkiewashere,

Do you still have problems with the item? I’ve checked your site, everything looks good.

Cepreu

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Can you keep the maintenance theme active with your site’s main theme so you still have access to the backend?

Cepreu

Hi nicksemler,

If I understand your question correctly the answer to your question is yes, you can.

Cepreu

  • Bought between 1 and 9 items
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars

Hello friends,

I just returned from my business trip. I’m sorry, I couldn’t answer to your questions earlier.

I’ll answer all your questions and emails tomorrow.

Cepreu

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hey thanks for getting back to me.

The problem I still have is that there is an error when someone tries to put in their email address for both forms. Says there is an internal error. Yet I worked with my server/webhosting provider and they said it wasn’t on their end.

laconfab.com

thanks for checking it out!

Cepreu

Hi Pinkiewashere,

Ok, I’ll look into this issue.

Cepreu

Hi Pinkiewashere,

First of all, I’m sorry for the delay with the answer.

I’ve checked your site. I got the following message when I tried to use both contact forms on your site -

Warning:  require_once(../../../wp-blog-header.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/-------/public_html/wp-content/themes/Wordpress version/ucp/ucp-functions.php on line 3
Fatal error:  require_once() [function.require]: Failed opening required '../../../wp-blog-header.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/-------/php') in /home/--------/public_html/wp-content/themes/Wordpress version/ucp/ucp-functions.php on line 3

I think the reason that causes this error was that you’ve installed the theme into ’/themes/Wordpress version/...’ directory instead of ’/themes/...’ directory. There is no need in additional directory. You can install it as any other WP theme into /themes/ directory.

There are two options how to solve this issue.

1. Simply reinstall the theme to /themes/... directory.
2. And more complicated option is manually update ‘ucp-functions.php’ file with new path. Open it in any text or code editor and do the following -

Change 3rd line from -
require_once('../../../wp-blog-header.php');
to -
require_once('../../../../wp-blog-header.php');

Then save and upload the file to the server.

In case if you find it difficult to do I think the best option would be if you could you give me an access to your Wordpress admin panel (login and password) so I can do it all for you by myself. You can send them directly to my email address via contact form on my profile page.

Best regards, Cepreu

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 7-8 years
  • United States

Hi Cepreu,

First of all, thanks for the theme, very nice.

I loaded it an am getting the error on the newsletter/contact pages. I tested on several servers and none worked.

This is my page

http://www.infitness.com/comingsoon/

and I also tried just loading your files without any edits

http://www.infitness.com/comingsoon/HTML to see if it worked

But was unsuccessful.

Please advise.

Cepreu

Hi mia1rab,

I’ll look into this issue. Please, allow me some time to check it.

Thank you, Cepreu

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 7-8 years
  • United States

Cepreu

Still awaiting a response to the issue sent that the newsletter/contact forms don’t work. Please advise.

Cepreu

Hi mia1rab,

I’ve checked your site. It’s hard for me to say what exactly is wrong since I don’t see your server settings nor do I have an access to your files.

Anyway, at first I recommend you to re-check that you have entered valid referrers correctly (contact.php & newsletter.php files).

For this page – http://www.infitness.com/comingsoon/ they should be -
a) newsletter.php
$valid_referers = array(
        'http://infitness.com/comingsoon/',
        'http://infitness.com/comingsoon/#2',
        'http://www.infitness.com/comingsoon/',
        'http://www.infitness.com/comingsoon/#2'
);
b) contact.php
$valid_referers = array(
        'http://infitness.com/comingsoon/',
        'http://infitness.com/comingsoon/#3',
        'http://www.infitness.com/comingsoon/',
        'http://www.infitness.com/comingsoon/#3'
);

Cepreu

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi,

this looks good! How easy is it to change so it’s on a light background? Basically is it image based so I’d need to edit everything in Photoshop or is it all CSS based so I can just change the styles?

Thanks a lot!

Cepreu

Hi,

It’s image based.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States
mofx Purchased

Cepreu, I’m using this on a redesign of my wordpress site, I need to have the maintenance page up but still be able to work with my wordpress site and the new theme for debugging is there a way to set the maintenance page to show first but still be able to get to my full wordpress install to debug the new theme. Thanks.

Cepreu

Hi,

I think the best and easiest way to do so is to have a copy of WordPress installed on your local web server \ computer (for example, you can do it with MAMP software).

Then you can debug your theme on this local web server\computer while the maintenance page will be on at your WordPress site. After you have finished with debugging just upload new theme online and activate it.

Cepreu

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United Kingdom

Hi There I am delighted with your script and have purchased it multiple times I have some questions you may be able to help 1 If i make a post from wp will it send out the post but just not show on your template. Can i insert widgets (does this work with shortcodes) I have a slide show i would like to intergrate with i and a envato referer plugin Can you help me

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United Kingdom

Also i would like the logo to link to my homepage

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United Kingdom
Cepreu

No, it wouldn’t.

It’ll take a lot of time to make it work with the Under Construction page.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
lherbert Purchased

Hello Cepreu,

I purchased your theme and really like many aspects of it.

Please advise how to modify the theme so the slider arrows remain visible at all times and not only when a visitor “mouses” over the content area. BTW , I am using the Wordpress version.

Thanks!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
lherbert Purchased

Cepreu.

Disregard the above question… I figured it out.

For anyone else wanting to do the same, simply edit the custom.js file in the js folder as such:

1. Find section labeled: // CODA SLIDER NAV ARROWS ANIMATION - around line 61

2. remove the enclosing conditional statement for the code immediately following:

BEFORE :

$('#main').hoverIntent(function() {
    $('.coda-nav-left a, .coda-nav-right a').animate({
        opacity: 1
      }, 500 );
}, function() {
    $('.coda-nav-left a, .coda-nav-right a').animate({
        opacity: 0
     }, 500 );
});

AFTER

$('.coda-nav-left a, .coda-nav-right a').animate({
        opacity: 1
      }, 500 );
}, function() {
    $('.coda-nav-left a, .coda-nav-right a').animate({
        opacity: 0
     }, 500 );
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
lherbert Purchased

CORRECTION IN THE ABOVE : 2. Should read: modify the enclosing statement immediately following:

AFTER SHOULD BE :

$('#main').ready(function() {
    $('.coda-nav-left a, .coda-nav-right a').animate({
        opacity: 1
      }, 500 );
}, function() {
    $('.coda-nav-left a, .coda-nav-right a').animate({
        opacity: 0
     }, 500 );
});
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United Kingdom

im having problems editing the twitter feed as the instructions dont match the custom js file.

my instructions are from 1st sept 2010 – in case there should be a later set.

this is what i have in custom.js - // TWITTER FEED if (!config.show_twitter_feed) { $(’#twitter-corners-top, #twitter-corners-bottom, #twitter’).css(‘display’, ‘none’); } else { getTwitters(‘twitter’, { id: config.twitter_id, count: config.tweets_number, enableLinks: true, ignoreReplies: true, clearContents: true, template: ‘ text time | user_screen_name /”>Follow user_screen_name on Twitter ‘ }); };

it doesnt even show the twitter username there.

Can you please show me where im going wrong.

Other than that everything else works fine but i cant set this live as its showing the tweets of iamcepreu and my client is getting annoyed

Cepreu

Hi,

Instructions are correct and they do match custom.js file. I’m sorry, but you’re just haven’t paid enough attention to the insctructions.

To set up Twitter feed you should open custom.js file and find the following code fragment in the ‘configuration’ section -
twitter_id: 'iamcepreu',
tweets_number: 2

The ‘Configuration’ section lies at the beginning of the ‘custom.js’ file. See Table of Contents.

The fragment of code you’ve posted isn’t a part of Configuration section. It’s the main script. You shouldn’t make changes in this part of code.

Cepreu

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United Kingdom

has anybody had a response from Cepreu in the last 2 months as i just noticed there are questions before mine unanswered.

he hasnt posted on twitter since september and his own site is not up.

if anyone else has managed to use the twitter function [ for html ] could they post here please

  • Bought between 1 and 9 items
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 10 and 49 users
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars

Hello everyone,

I need to say sorry for the lack of feedback. Due to some family problems I was unavailable for three month. Please, accept my apology.

To all my buyers, -

First of all, I’d like to thank you for the purchase you’ve made. I hope, despite the fact that there was no feedback from me for about three month you’re still satisfied with the purchase.

I understand that a lot of time has passed and some of your requests can no longer be actual. Anyway, I’ll try to answer to all your questions and emails within next 3-5 business days.

Thanks, Cepreu

by
by
by
by
by
by