286 comments found

xservice Purchased

I fixed it… thanks

xservice Purchased

Hello again,

I have still question, sorry :)

If I change text "you are her:" from header.php to "jste zde:" than web didnt work...

here is your code:

&lt;?php if (class_exists('bcn_breadcrumb_trail')):?&gt; <div class="status"> <div class="links"> <p>&lt;?php echo _('You are here:');?&gt; &lt;?php</p></div></div>

here is my code:

<?php if (class_exists('bcn_breadcrumb_trail')):?> <div class="status"> <div class="links"> <p><?php echo _('Jste zde:');?> <?php</p></div></div>

I am sorry for output code on this page, I put it on code tags… I am sure you know what I mean…

So how can I change it? Thanks again for reply…

xservice Purchased

Ps: please reply my fast, I very thank you…

How can I create a page that has a typical blog listing of latest posts? When I create a page to display the only templates in the drop down are: Default, Homepage, and Test.

I am using the Homepage template for the home page.

I need to get this working asap, can anyone help?

ait
ait Author

Hi,

you can set it up in “Settings” -> “Reading”. Please select your blog page there.

Martin

Default-user

thanks Martin, I knew it was something simple…:)

Xorrox Purchased

I love It!

Everything is working fine Except for the portfolio, but I am certain of getting it to work.

Will post next time a link to show what I have made out of this theme!

I too am having trouble uploading and changing the images on the homepage. I am running Linux and have PhP 5.

What are some options for fixing the problem?

Can the images be uploaded in a different way (ftp)?

Do you have a newer version of the template than the one I downloaded last week? If so, where is it located?

Please help! Need to finish website this week for a client.

Thanks

ait
ait Author

Hi,

please check your permissions, it universal-business folder should be writeable by the web server, usual permission is 755.

Thanks. Martin

Default-user

Hi,

My permissions are set to 755. Is there anything else that can be done?

Thanks.

Hi,

how can i add more text below the 3 homebox? Which file to edit?

emulder Purchased

Hi,

I’m having an issue with the widgets page becoming none editable (no drag and drop or widget options). Running in windows environment, PHP5 and the lastest WP install. It is a WP MU install if that helps. Any ideas?

Thanks

Hi.

I notice that a few people would like to change the slider transition on the Homepage from the ‘bounce effect’ that you’ve included. You’ve replied that this can be changed if the user knows some javascript. What about those of us who don’t?

The effect you’ve chosen is, although interesting’ not exactly of universal appeal. I would suggest that if you were only going to have one transition available, that a simple fade would have been more user-friendly.

Can you please give some code options that I can apply to the slideshow.js file to change the slider effect. My project can’t move forward until I offer a different slider effect such as fade.

Everything else is great but this relatively small issue is causing a large hold up for me.

Thanks.

I purchased the theme. I have a fresh Wordpress installation 2.92 (installed by & hosted at Bluehost). I installed the plugins listed in the theme doc. I have PHP5 .

And WP won’t upload & install this theme (.zip file). It quits about a third of the way through, giving me a Wordpress Failure notice and asking if I want to try again.

I fixed my problem…I was trying to upload & install the .zip I purchased from ThemForest. I didn’t realize the theme .zip I needed to upload and install was actually a different .zip contained w/in that file. I’m all set now. Sorry!

itrogers Purchased

Hi Martin:

I have read the documentation and the comments asking this, but it wasn’t clarified. I want to completely replace the logo, including the text that is changeable via the widget. Do I just remove the: <span class="logo"></span> <a href="<?php echo getHomeUrl()?>" title="Home Page"> <?php if (getSidebarLogo()===false){?> <span class="row1">Company Logo</span> <span class="row2">TYPE YOUR MOTTO HERE</span> <?php }?> </a>

and replace it with the source to my own image?

I can not for the life of me figure out why the menu is not working. I have installed the plugin.I have checked the settings and everything I can think of but no menu is showing up. I am on the wordpress 3.0 beta 1 however. Is there some major change? or a way to intergrate the 3.0 menu system?

ait
ait Author

Hi,

it should work with wp2.9.

Thanks. Martin

Hello, I have a problem! On the blog have not I blog format and I display all the entries. I appear in the right sidebar, but not in the middle of the page. You can tell me what am I doing wrong? The links is this: http://lextic.com/apariciones/blog/ Thank you.

ait
ait Author

Hi,

You need to go to “Settings” -> “Reading” and specify your Blog page.

Thanks Martin

Hi,

I have a problem with upload images in the widgets (home box and home bar) and reading these comments none resolved my doubts

The problem is that after submitting an image, the site freezes forever and the file is neverd uploaded nor shown. The file system permissions seems to be allright.

My server have php 5 and the S.O is Linux. I need help about this problem please.

ait
ait Author

Do you have mod_security enabled? Try to turn it off if you can to test it.

Thanks. Martin

Default-user

mod_security is inactive

Default-user

I still have the same problem but the money has been paid.

I have a theme does not work and I paid but I have no help from support.

Anything to add?

I paid my theme and i don’t have any help from yours.

I posted last week my problem with this theme and the upload image. This problem is very important because is a work proyect.

I think having paid my theme and i have right to support.

Hi,

Anyways to change the animation type? It’s dropping down like a block. I prefer normal fading in and out. How can I change it?

Thanks.

Hi.

I have moved my site to a different server and am now unable to change the home slider images. I get the following error message: “Cannot load the image.”

The permissions for upfiles are set to 755.

This is a really URGENT problem as I need to go live tomorrow!!

iouaze Purchased

hi Martin

$this_post = get_post(get_the_ID()); $postslist = get_posts(‘numberposts=1’); foreach ($postslist as $post) setup_postdata($post);

you said in other post, to comment this lignes to hide the random post.

It’s seems not working. When I comment this ligne or the whole box content, the page do not appears (the post or the page…)

What can i do ?

--—- JUST FIND THE SOLUTION

in this:

i’ve only deleted <h2><a href="&lt;?php the_permalink() ?&gt;">&lt;?php the_title();?&gt;</a></h2> <p>&lt;?php the_date(); ?&gt; : &lt;?the_author();?&gt;</p> &lt;?php /*the_excerpt();*/?&gt; <p> &lt;?php echo my_the_excerpt_count(get_the_excerpt(),250,get_permalink()); ?&gt; </p><code> It's ok now ! </code>
iouaze Purchased

another error for me… in tinymce editor, when theme is activated, there is no language set while editing image…

If a theme is desactived there is no problem…

by
by
by
by
by
by