Discussion on Universe - Corporate Business Wordpress Theme 2

Indonez

Indonez supports this item

Supported

108 comments found.

Hi – could you tell me how to remove the “General Sidebar” from my pages? I don’t see an option to disable it, and when I don’t have any content in the general sidebar widget it still shows up on my site as a white box with “Latest News” at the top.

Thanks, John

hello, you can remove this from sidebar.php file, find and remove all below code :

<div class="maincontent-sidebox">                           
                                <?php universe_latestnews($blog_cats_include,2,"<h?>".__('Latest News','universe')."");?>
                                </div>

Thanks.

Font replacement doesn´t work on Internet Explorer 8. Why?

please download the latest version of cufon-yui.js file at http://cufon.shoqolate.com/js/cufon-yui.js?v=1.09i and replace the old cufon-yui.js file that located in js folder of universe theme.

Thanks.

Hi Indonez,

First of all, great work on the design of the theme.

I am having some trouble with the slideshow. It looks fine at first, but after a while the slides start changing really fast, so fast that you can’t read them. Have you noticed this? Why isn’t the slide change rate constant?

I read through the comments and saw that jmpey ask something about the speed of the slide show, but you did not make this answer public. Please help me fix this problem.

Thanks, Bethany

hello, did you setted your slideshow speed from theme options => slideshow tab?

Thanks.

I don’t see where to set slideshow speed. I must not be looking in the right place. Theme options => slideshow tab? There is the slideshow collapsible menu on the left side bar on the admin screen, but I don’t see any speed option in any of that. There is also the Universe settings menu, but that doesn’t have a slideshow tab.

Hi! I’m having a lot of problems with timthumb.php in this website: http://4commerce.com.ar/esp/novedades/4commerce-presentamos-el-nuevo-website/

What can I do to fix them?

Thanks!

Hello, I checked your site and there’s no problem with your timthumb.php script there, all images showing properly.

Thanks.

Hello, firstly thank you for a great theme.

On to the issue. There are a couple of things I am trying to figure out myself in the code for certain issues which I am doing fine with. But something a little out of my knowledge or so it seems is the sidebar on the front page.

I do not want to have that ‘Blog Feed Slider’ on the sidebar for the home page. And I wish to have some widgets on the side bar on the front page like you would with any other page.

Is there anyway in the code that I can just change the sidebar on the front home page to display the sidebar for like the ‘General Sidebar’? If that is easier?

I just want to be able to chose which widgets I am using for the home page sidebar and I see no option for customisation on this issue.

You reply would be much appreciated.

Regards

Karam Sihra

Hello,

you need to modify the sidebar.php file for this, please open sidebar.php flile, find and remove below code :

&lt;?php if (is_home()):  ?&gt;
                     <div id="sideslide">
                     &lt;?php $featured_cats = get_option('universe_sideslide_cat');
                       $slide_num = get_option('universe_sideslide_catnum') ? get_option('universe_sideslide_catnum') : 4;   
                     query_posts('category_name='.$featured_cats.'&showposts='.$slide_num);
                     while ( have_posts() ) : the_post();
                     $image_thumbnail = get_post_meta($post?&gt;ID,"_image_thumbnail",true);
                      ?&gt;                
                        <div class="front-sidebox">
                        <div class="sidebox-text">
                        <h2>&lt;?php the_title();?&gt;</h2>
                        <p>&lt;?php excerpt(42);?&gt;</p>
                        <a href="&lt;?php the_permalink();?&gt;">&lt;?php echo __('Read more ','universe');?&gt;&raquo;</a>
                        </div>
                        <div class="sidebox-img">
                        <img src="&lt;?php bloginfo('template_directory');?&gt;/timthumb.php?src=&lt;?php echo $image_thumbnail;?&gt;&amp;h=276&amp;w=130&amp;zc=1" alt="" />
                        </div>
                      </div><!-- end of front-sidebox1 -->
                      &lt;?php endwhile;?&gt;
                    </div>
                    &lt;?php else : ?&gt;
and
                    endif;?&gt;   
at the end of the file right above
                <div id="sidebox-bottom"></div>

Thanks.

Thank you very much for your reply, really appreciate the help. If I have anymore problems then I’ll be sure to contact you again.

Thank you.

Hello,

In regardst to my last question and your answer.

I did exactly as you said, I removed the correct code which was:

&lt;?php if (is_home()): ?&gt; <div id="sideslide"> &lt;?php $featured_cats = get_option('universe_sideslide_cat'); $slide_num = get_option('universe_sideslide_catnum') ? get_option('universe_sideslide_catnum') : 4; query_posts('category_name='.$featured_cats.'&showposts='.$slide_num); while ( have_posts() ) : the_post(); $image_thumbnail = get_post_meta($post?&gt;ID,"_image_thumbnail",true); ?&gt; <div class="front-sidebox"> <div class="sidebox-text"> <h2>&lt;?php the_title();?&gt;</h2> <p>&lt;?php excerpt(42);?&gt;</p> <a href="&lt;?php the_permalink();?&gt;">&lt;?php echo __('Read more ','universe');?&gt;&raquo;</a> </div> <div class="sidebox-img"> <img src="&lt;?php bloginfo('template_directory');?&gt;/timthumb.php?src=&lt;?php echo $image_thumbnail;?&gt;&amp;h=276&amp;w=130&amp;zc=1" alt="" /> </div> </div><!-- end of front-sidebox1 --> &lt;?php endwhile;?&gt; </div> &lt;?php else : ?&gt;

And

endif;?&gt;

After I did this it did take away the blog feed from the side bar but it come up with a syntax error:

Parse error: syntax error, unexpected ‘<’ in /home/clancou2/public_html/sihradesigns.com/wp-content/themes/universe/sidebar.php on line 57

Your help once again with this would be much appreciated, I fiddled about with some things but every correction I tried to make I just got another error on a different line of the sidebar.php file.

Also just incase you didn’t understand from my first question I just want to confirm that I would like the sidebar to display the widgets that I use for the sidebar on my other pages. Doing what you have said will get the results I am expecting right?

Thanks again. :)

Regards

Karam Sihra

And also might I add which I just noticed, the main black footer box at the bottom also dissapears as well as getting that Syntax Error when I edit the code you told me to edit.

Thanks.

I am sorry to make 3 comments all at once, just found another problem.

The contact page does not seem to work. I get the following error when I click on the contact page:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/clancou2/public_html/sihradesigns.com/wp-content/themes/universe/contact-form.php on line 34

hello, ok just contact me from my profile page regarding your questions, if you dont mind just provide me your wp login, let me check directly at your site.

Thanks.

I have spent a lot of time on this Universe theme but unfortunately I am faced with junking it. I have a huge problem with the slide show which is the preeminent feature of my website. My daughter created this site for me and attempted to get an answer from you about the issue without success. She is no longer working on it for me. I have to fix it now or junk it. Here is the issue as she posted it a month ago:

“I am having some trouble with the slideshow. It looks fine at first, but after a while the slides start changing really fast, so fast that you can’t read them. Have you noticed this? Why isn’t the slide change rate constant? I read through the comments and saw that jmpey ask something about the speed of the slide show, but you did not make this answer public. Please help me fix this problem.”

You responded with a question as to whether she set the speed of the slide show. There is no place to set the speed, and you did not answer her follow up request. Even if I did set the speed, that does not mean it will not start spinning rapidly as it does now after a few minutes.

This is urgent. Please tell me exactly how to fix this as soon as possible. Thank you.

Note: I have removed all the “slides” except one of them until I can fix it because it looks very bad otherwise.

Hello,

Sorry for any inconvenience, but you did not have a “Purchased” badge.

Thanks.

No, my daughter purchased it for me and she is no longer available to help me. Someone told me that you haven’t updated the Java script to work with current Java update. I have given up on your slideshow.

Hi, i have sent messages regarding support but haven’t heard anything back again. the Theme is unusable as it stands and i have to launch the site. Can you please indicate whether i can still expect support or not. If not then i need a refund thanks.

I have replied your email.

Thanks.

Hey,

Thanks for the template! I was updating my portfolio and I have te problem that the lightbox isn’t loading. If I open your original demo website, I am having the same problem. He opens the original websitelink to Youtube, but not the video in a lightbox.

http://wp-demo.indonez.com/Universe/?page_id=8

I am using Firefox 7.0.1. Can you help me?

Thanks in advantages

please download the latest prettyphoto library at http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/ and replace the old jquery.prettyPhoto.js that located in js folder of universe theme.

Thanks.

Thank you for your reply. I fixed it indeed with the new prettyphoto library.

If you are having the same fault, not only fix the .js file, but also the .css file from prettyphoto.

Hi, can you let me know if you are still going to attend to the issue with the slider speed. ? I’ve emailed you a number of times.

Thanks

Already replied your email.

Thanks.

Hi, please check your email, i replied with details, you can login to the server now, i have sent two emails since, waiting on a reply to those!

Hi, now the slider doesn’t work at all after you changed the Javascript! Please take a look, thanks

I have fixed your slideshow issue.

Thanks.

How can I delete “Home” in top menu.

BTW Great theme, Thanks

Hello, you can manage your menu items using WordPress menu manage, you can simply arrange and order your menu items there.

Thanks.

Hello, I’m creating the main menu with your template and I’ve two problems: 1)Maybe for the quantity of pages the visualization of submenus is very bad: http://metalia.atwebpages.com/ how can I fix this problems? 2)I need to use qtranslate and I want to put this widget in the main menu , but I can only put on the sidebar-menu.

Thank you very much best regards

hello,

please open superfish.css file that located in css folder universe theme and add the following css code at the end of the file :

ul.sf-menu li ul.sub-menu a, 
ul.sf-menu li ul.children a{
  background: #0d0d0d;
  border: 1px solid #111;
    border-top:0px solid #444444;
}

Thanks.

Sorry,i’ve click “report”, no”reply”. Thank you for the help, now the menu is better, but some problems continue:it’s impossible to see some submenu items: http://metalia.atwebpages.com/

Additionally I’ve to put two flags widgets(of the qtranslate plugin) just right of the last items of the menu, or just bit higher, how can I put this? Thanks

What happens???

try to add the following css code at the end of style.css file :

#qtranslate-chooser li { float:left;list-style:none;margin-right:10px;}

Thanks.

Hi again. How do i make appear the Contact Page? I’ve already create a page named “contact” and i’ve selected it as the “Contact page” in general options of the theme page. I’ve written as well all the info in the “contact information”. What am i doing wrong?

By the way, if i save the “contact” page i’ve created, under the “contact form” template, it generates the following error:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /srv/disk1/940301/www/metalia.atwebpages.com/wp-content/themes/universe/contact-form.php on line 34

Thanks again

Hello, ok please contact me from my profile page regarding your issue.

Thanks.

Hello

I created contact us page, then selected contact form then save. I have add info in the admin panel on the theme for contact info but when i go and open the page is showing white page.

Why is this happening and how i can fix this ?

Thanks Boris

Hello, just contact me from my profile page regarding your issue, let me check directly at your site.

Thanks.

by
by
by
by
by
by