46 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 0-1 years

Is there any way I can create a HTML module inside the OVA Compose that will be a blank background instead of it using the IMAGE background that I am using for my banner slider? I want to create lots of rich content but it does not look good with a image in the background. Thank You

Default-user

Hi, Thank for your information. Current we don’t support config to create background for HTML module. However you can use the way to create it:

You have to insert this code to your HTML module:
<div id="bg-parallax-new" class="parallax">
<div class="parallax-over">
<div class="container">
<div class="row">

Insert Content you here

</div>
</div>
</div>
</div>
And insert this css to your_path/templates/vastudio/css/style.css :
#bg-parallax-new{
background-image: url(path_image);
}

I hope that this will help you.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States
caymann Purchased

Hi !

I need to change the contact form language, can you tell me how to change it or translate it?

Thanks !

Very nice template !! :-)

Default-user

Hi caymann, please edit at: your_path/langugaes/en-GB/en-GB.com_ovacomposer.ini . Have a nice day!

Default-user
caymann Purchased

Thanks !! :-)

Default-user

You are welcome!

  • Has been a member for 0-1 years

Hi , Very Nice Theme. i have Purchased your theme .can u tell me how to add home page video in Background? even i want google map in background of google map.

Default-user

Hi, I don’t see purchase icon at your comment. Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
fabelmik Purchased

Hello again,

I have a minor issue with the Ova Composer when saving an HTML module element.

I want to edit the phone-number in the buttom HTML module. When I save this text “45 33 45 28 41” the “” disappears in front end.

Does the component somehow filter out special characters?

Default-user
fabelmik Purchased

Oh, I can see that this comment system does the same.. It is a “plus sign” that is disappearing from front-end.

Please advice.

Default-user

Hi, You can module cusotm_html default of joomla after use Module Call element to display. Thank you so much!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi I recently purchased the template. I need to create child items in Main menu! How can I do that? By assigning child items in a Parent Item, the template shows them up but I need something like a hover effect. Thank you in advance

Default-user

Hi, please read this ticket at our forum: http://ovatheme.com/support/forums/topic/create-child-items-for-main-menu/#post-3272 . Thank you so much!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hey, none of my sections seem to be showing up on the live site, only the blog text. I tried the background video and the image in the customization section, and neither will show up. The same goes for my contact info, etc. Is there something I’m missing?

Default-user

Hi, I’m sorry but I don’t see your purchase icon. You can submit ticket at our forum http://ovatheme.com/support/ and send me your website link. I’m glad to help you.

by
by
by
by
by
by