28 comments found

As I am new to this, I thought I would add this note for the others. I don’t use IE at all. So when i went to test the site in IE, the videos from Vimeo didn’t load. I spent a while trying to hunt down the issue. Turns out it was because I didn’t have the flash plug-in on in IE. Of course, IE didn’t say anything of the sort when the videos didn’t load. They just don’t show up. As soon as I enabled the flash plug-in everything worked. face meet palm

Found another issue with this theme. The title bar (bar above breadcrumb) hides behind the main bar when viewed in IE9 . Please respond!!

friendlythemes

Hi, we can’t recreate this problem, are you able to send us a screenshot of the issue? Have you made any adjustments to the CSS ? Does it do the same on our demo? Thanks again!

Beware of this theme! I have contacted and given information on an issue with IE9 and this theme and have not gotten any response. I would not recommend buying this theme until the issue is resolved. I will report back if I get a response.

friendlythemes

Hi BlueBeardo,

Thanks for the comment. We have replied to you via e-mail a couple of times. As you’ve sent screenshots to us, I suspect that it could be your e-mail provider blocking the e-mail because of the file size. The demo is ‘fixed’ as far as we can tell as is the download here on ThemeForest. Let us know if that isn’t the case and we’ll get back to you.

The downloaded files look the exact same as when I first downloaded it. It is still version 1434532. When I go to your preview on this site it is the same problem. Maybe you need to update your preview and your download code. Here is a picture of the issue on your preview. Notice that the scroll bar on the right is only moved down slightly and the title bar is behind it. Look here. Either way I fixed the problem on my own

Couple more bugs: -The tip tip in opera on the social icons is pointing to the lower right corner instead of the center. Maybe something todo with background-clip? -The ie8.js that you use creates extremely long load times in ie8 and lower, using ie7.js fixes the problem

friendlythemes

Thanks for the reports BlueBeardo. We’re busy working on our next theme (feature complete now) and as soon as that is launched, we’ll publish an update to Venus HTML and WP. Thanks!

Keks Purchased

Hi there, thanks for a great theme! Nevertheless the search button of the search bar does not work. Could you please avail a solution?

Many thanks in advance for getting back to me!

Hello I bought this theme while ago.

In IE 9 the menu bar appears with an white margin from the top.

Do you have any known solutions?

Best regards

nice and cool;

by
by
by
by
by
by